Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 22:45)
Na sendien ir jegu nebeturiu kazka patvarkyt....  doh.gif  tai keliu viena, kuri man patiko.... Labai patiko seseliu ir saulutes zaismas...

N U O S T A B U M A

Jūs, merginos dažniau susitikinėkit, nestabdykit. Gera žiūrėti į tokias foto.
Einu ieškoti kur turi šitą foto, į mėgiamas norėčiau įsikelti ir retsykiais pasigrožėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 rugpjūčio 2011 - 21:52
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 20:18)
patinka tavo foto kadravimas. tik nepatinka, kad lyg plaukas ant vienos akytes

agam, tas plaukas visą reikalą sugadino... aciu smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 20:45)
Na sendien ir jegu nebeturiu kazka patvarkyt....  doh.gif  tai keliu viena, kuri man patiko.... Labai patiko seseliu ir saulutes zaismas...

Nu nebėra ką bepridurti tik gėrėtis.... wub.gif
O tu kokiu fotiknu fotkinai, irgi mamke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 21:45)

NUMIRIAU
Atsakyti
1. Jums nagus reik nukapot už tiek prirašytų puslapių, nieko nespėju skaityt.
2. Sayonara- puikūs portretai, bet kadangi pati tai žinai, tai nebegirsiu, o Akashą labai noris dar paglostyt.
3. Kur rG foto? Visos apie ją lyg kalbat, bet jos nemačiau.
4. Iš Sayonaros kolkas man gražiausiai gal Kikirikė, nors labai sunku pasakyt, visos nuostabiai savotiškos.
5. frederica, ačiū už mytą.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 22:49)
Taip ir noris įsisiurbt į lūpas. rolleyes.gif

lotuliukas.gif

ir man patiko. baisiai. wub.gif
Atsakyti
Dekui merginos, bet tikriausiai cia geriausia kuria parodziau blush2.gif daugiau ner ka rodyt labai... nors nea... Cioce is kauno dar visai patinka biggrin.gif

O sita juosta kazkoks geris tikrai... spalvu tvarkyt nereikia doh.gif Neitiketina...

QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 22:52)
Nu nebėra ką bepridurti tik gėrėtis.... wub.gif
O tu kokiu fotiknu fotkinai, irgi mamke?  ax.gif

Ne as ne mamke, as kieva C6(lygtais sitas modelis) bandziausi...
Atsakyti
jetau Akasha - nerealuuuu smile.gif Jau žinau dar kurią reikia padaryti didelią foto lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi apstulbusi nuo Say portretų, žodžių trūksta.
Akasha, ką tu kalbi... Vis save skriaudi... Šitoks darbas. Mylėk save ir didžiuokis savim, tai taip pat svarbu. Ir eik pirmyn.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 21:54)

Matei matei, tik neatpažinai rolleyes.gif http://farm7.static...._a3c95e3e48.jpg
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 22:55)

Neturiu žodžių wub.gif

Say kolkas man rG nerealiausias, taip veikia, kažkoks visiškai užhipnotizuojantis. Ir Rita man labai graži.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 22 rugpjūčio 2011 - 22:04
QUOTE(kristukass @ 2011 08 22, 20:51)
Tiesa, dosa, tavo cioces portretas labai grazus. Labai grazios ir gyvos splavos.  wub.gif

Ačiū ačiū smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 20:55)
O sita juosta kazkoks geris tikrai... spalvu tvarkyt nereikia  doh.gif  Neitiketina...
Ne as ne mamke, as kieva C6(lygtais sitas modelis) bandziausi...

Aiškuma. Nu aš maniau kad tik mamkės tokius grožius "rauna", pasirodo vistik ne fotike esmė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 21:58)

Ak... šita irgi labai patiko.. Labai gerai Yvette parašė, kad švelnumas, ramybė dvelkia iš nuotraukos.. Tai va tą pat pagalvojau.. Bet kadangi nesu tikra kas myte buvo kas, tai suabejojau ar čia tikrai Tu. Tiesą sakant, kažkieno, nežinau tik kieno dar klausiau, kaip gaila, kad rG myte nepasirodė, matyt nepavyko sutranzuot.. Normaliai, ania? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 21:55)
O sita juosta kazkoks geris tikrai... spalvu tvarkyt nereikia  doh.gif  Neitiketina...
Nejuokauk biggrin.gif O tai žinai, tai užkrečiama biggrin.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 22:01)
Ak... šita irgi labai patiko.. Labai gerai Yvette parašė, kad švelnumas, ramybė dvelkia iš nuotraukos.. Tai va tą pat pagalvojau.. Bet kadangi nesu tikra kas myte buvo kas, tai suabejojau ar čia tikrai Tu. Tiesą sakant, kažkieno, nežinau tik kieno dar klausiau, kaip gaila, kad rG myte nepasirodė, matyt nepavyko sutranzuot.. Normaliai, ania?  lotuliukas.gif
O mane visą vakarą Frederika guodė, kad Tu visai nepasikėlus, tik daug vaikų turi lotuliukas.gif hihihi.gif

QUOTE(frederica @ 2011 08 22, 22:00)
Neturiu žodžių wub.gif
Iš Say kolkas man rG nerealiusias, taip veikia, kažkoks visiškai užhipnotizuojantis. Ir Rita man labai graži.
Ir įsivaizduokite doh.gif Dabar aš į jį pažiūrėjau ir pamaniau, oi, taigi žvilgsnis koks svarbus, nerealiai. Tai gal ryt visai jau labai patiks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 rugpjūčio 2011 - 22:05