Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Oi oi oi... Say fantastika !!! Visos esat labai grazios.Tikrai toks jausmas kad ne fotografes o kazkoks modeliu burelis (tik i save baisu paziuret bus :hihihi)
As irgi pridaviau siandien juosteles ryskint.Inventorizacijos nedariau,ale gal rasiu ka rodomo rolleyes.gif Beje gal visas suinventorizuotas paskui i kokia viena kruva sumesi?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 20:14)
gal mes pazistamos is kazkur?smile.gif pasirodyk ir tu biggrin.gif nu buvo mano tokiu pusiniu auto, gal del to atrodau matyta?

Nu gal, o gal šiap kažką primeni būtent toj foto mastau.gif
Jo, pasirodysiu būtinai, kai sayonara ir mane tep gražiai nupuotkins-no problemo tsakant biggrin.gif
Atsakyti
nu jo, ko jau ko bet rašyt žiūriu mėgėjos biggrin.gif
tik vaikus užmigdžiau o čia jau plepesių doh.gif

aš po sayonaros invertorizacijos ilgai čia nedėsiu jokios foto g.gif . Net nežinau kuri labiausiai, nors gal visgi Kikirike, va taip akyse stovi smile.gif)). Labai laukiu ir savo, tik ydomu ir saviške taip pasigrožėsiu ar kaip visosm į save žiūrinčiom teks jaukintis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Tikriausiai visos seniai užmiršo mane, bet vis tiek bandysiu brautis atgal pas jus biggrin.gif
Oi, ta fotografija... Nors teorijos žinių turiu, bet praktikoje nelabai kaip sekasi jas pritaikyti doh.gif O ir fotografuoju tik MB ir vaikus doh.gif Ai, dar turėjau MB brolio fotosesiją ir kito MB brolio vestuves. Tai vestuvės totalus svilėsis gavosi. Na, bet vis patirtis unsure.gif Nuo kitos savaitės pradėsiu mokytis, o mano grupėje bus vien arabai ir tailandiečiai. Žodžiu, ryškūs žmonės. Bet kaip jiems pasiūlyti pasifotografuoti unsure.gif Nedrįsiu... fool.gif

Kad neateiti tuščiomis, atsinešu, mano nuomone, labiausiai vykusį šios vasaros kadrą unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Say, bandau objektyviai - labiausiai vyke visame kame (nes visi geri, pati zinai)- RG (ramybe, shvelni sypsena, slepianti kazhka, spalvos, shviesa - noriu ir as Rita pafotkint heh) ir Kike (toookia nuosirdi sypsena, spalvos labai siltos, labai graziai plaukai atrodo, zalia su melyna graziai susigroja - auka as tokiu spalvu susigrojimu).

Brum - apie tavo ir savo akis norejau rasyt. Aplenkei mane ;] Kai ziuriu i tavo foto, lyg is tikruju ziuretum tiesiai i akis, toks gilus zhvilgsnis.

Na, o beziurint i save, matau save tokia esu dabar, toks tikras veidas ir tikras zhvilgsnis. Pagavai smile.gif Uzhduoti.
Atsakyti
Nagi nagi, dabar supratau Say apie ka kalbejai del spalvu.... Su kitom juostom daug tvarkau ir t.t., bet va ectara nuskenavau ir issilydziau.... Dar nebuvau jos bandzius... Nuo siol mylimiausia juosta.... Pas mane is meeto vien reportazines, tai biski geda ir rodyt po tokiu portretuku....

Na sendien ir jegu nebeturiu kazka patvarkyt.... doh.gif tai keliu viena, kuri man patiko.... Labai patiko seseliu ir saulutes zaismas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 22:45)
Na sendien ir jegu nebeturiu kazka patvarkyt....  doh.gif  tai keliu viena, kuri man patiko.... Labai patiko seseliu ir saulutes zaismas...

Koks grozis!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 21:45)
tai keliu viena, kuri man patiko.... Labai patiko seseliu ir saulutes zaismas...

Taip ir noris įsisiurbt į lūpas. rolleyes.gif
Atsakyti
Nagi nagi, dabar supratau Say apie ka kalbejai del spalvu.... Su kitom juostom daug tvarkau ir t.t., bet va ectara nuskenavau ir issilydziau.... Dar nebuvau jos bandzius... Nuo siol mylimiausia juosta.... Pas mane is meeto vien reportazines, tai biski geda ir rodyt po tokiu portretuku....

Na sendien ir jegu nebeturiu kazka patvarkyt....  doh.gif  tai keliu viena, kuri man patiko.... Labai patiko seseliu ir saulutes zaismas...

nuostabiai, Akasha..smile.gif tikrai.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 rugpjūčio 2011 - 21:50

nugi gėris ta juosta, spalvos wub.gif o ir maggie man labai labai graži... o lūpos blush2.gif
Atsakyti
Akasha, paaasaka, pasaka, pasaka.... wub.gif wub.gif wub.gif Jergau kokia grazi Maggie. wub.gif

Tiesa, dosa, tavo cioces portretas labai grazus. Labai grazios ir gyvos splavos. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 rugpjūčio 2011 - 21:53
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 23:49)
Taip ir noris įsisiurbt į lūpas. rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Akasha labai labai gražu thumbup.gif Lauksim daugiau smile.gif
Atsakyti