Kikirike, su gimtadieniu !!! palikesiu daaaug ikvepimo
Labas
paprasta, labai faina ta vestuvine nuotrauka
Kikirike, su gimtadieniu daug graziu nuotrauku
Isbandziau vakar savo 50desimtu, eina sau kaip sunku su fokusu... kazkaip su kitinuku paprasciau fokusuodavosi zodziu mokintsi mokintis ir dar karta mokintis
Ikeliu kelias foto
Mazosios damos sokis
Ten aukstai lektuvas skrenda
Na ir koliaziuka pabandziau
paprasta, labai faina ta vestuvine nuotrauka
Kikirike, su gimtadieniu daug graziu nuotrauku
Isbandziau vakar savo 50desimtu, eina sau kaip sunku su fokusu... kazkaip su kitinuku paprasciau fokusuodavosi zodziu mokintsi mokintis ir dar karta mokintis
Ikeliu kelias foto
Mazosios damos sokis
Ten aukstai lektuvas skrenda
Na ir koliaziuka pabandziau
man koliazas patiko, ta rankyte isikibus i suaugusio, toks pasitikejimas. jauciu silpnybe rankom turbut
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 11:16)
Matai kaip yra, aš esu labai sunkus modelis. Man nepatinka kaip aš išeinu nuotraukose praktiškai 99,9proc., nes save veidrodyje aš matau kitokią, nei gaunuosi foto. Užtai visada meldžiuosi neužtaikyti fotkint tokios moters. Nes tiesiog mane nuotrauka mano akimis taip pakeičia, kad aš savęs neatpažįstu. Čia ne kad gražesnė/negražesnė, tiesiog kitokia nei aš save matau. say, tikiuosi viskas ok? Pvz fredericos foto kur buvo, aš ją irgi matau kitokią. Papildyta:
Turbūt daugelis mūsų save matom kitokius , nes matom kitom , tom vidinėm akim, kurios yra visur pilve, plaukų galiukuose, net ant balkstienų. Taip yra ir su balsu, ir su amžiumi.
Kitas klausimas ar patinka tai ką matai
Man, mano nuotrauka , kalbu apie Say portretą taip pat labai nepatinka, nerandu aš ten savęs, nors labai stengiausi surasti. Taip ,puikiai žinau, kad esu visiškai nefotogeniška, todėl nesiparinu, užmiršau tą foto ir vsio.
Manęs kai kas paklausė , o Tu turi foto kur sau patinki. Taip. Nedaug , bet turiu ir ten tikrai aš ( ačiū Ievukiui ir man) . Tuo pačiu pasakysiu, kad tos kelios nuotraukos, kurios man patinka, kuriose aš pažįstu save, buvo fotografuotos tada kai aš to pati norėjau, gal todėl ten esu aš . Šį sykį aš fotografavausi tik iš pareigos, nenorėjau šitos foto.
Va kai maudžiausi buvo visai kas kita .Gal todėl man šita foto visiškas svetimkūnis.
O Laukinės foto mačiau, ne Indrė ten buvo.
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 07:20)
nuo ankstyvo ryto vėl pievose sėdėjau. ir vėl voratinklių turiu (atsiboooosiu man atrodo ). daug atsinešiau, tai nespėjau visų peržiūrėt.
Kazkas nepaprasto
QUOTE(frederica @ 2011 08 25, 12:41)
ex, gaila, nemaciau as tos pabaisos, pasakokit kas te buvo? Siaip ar taip laukine zadejus auto, bet arba praleidau arba padzadu netesi .
sayonara, kur ten taves ieskot flickr? ar matytau? retas svecias as cia bet pasyviai stebiu karts nuo karto
QUOTE(robobebras @ 2011 08 25, 11:56)
ex, gaila, nemaciau as tos pabaisos, pasakokit kas te buvo? Siaip ar taip laukine zadejus auto, bet arba praleidau arba padzadu netesi .
sayonara, kur ten taves ieskot flickr? ar matytau? retas svecias as cia bet pasyviai stebiu karts nuo karto
Dar vis netesiu pažado...
QUOTE(robobebras @ 2011 08 25, 10:56)
ir as nemaciau
QUOTE(robobebras @ 2011 08 25, 11:56)
http://www.flickr.co...ina_petrosiene/ prisikontačink
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 11:28)
Ir aš labai noriu sužinoti kaip yra ištiesų.. Tie nudailinti mandagumo "gražu" man skamba labai saldžiu melu.
Kartais tas "gražu, miela, faina" būna tiesiog konkretus, paprastas ir visiems suprantamas apibrėžimas.
Jei yra laiko nuotrauką galima išgvildenti iki branduolio. Bet aš ne apie grožį norėjau parašyt. Nežinau, gal ir yra tokių kurie rašo "gražu" bet kitoje ekrano pusėje galvoja "kaip baisu" ... Aš tai ne iš tų.
Bet yra kitas momentas. Tarkim aš gal nenoriu įžeisti kito žmogaus, pvz. čia šioje temoje viena moteris jūsų visų akimis fotografuoja gražiai, o aš to meno nesuprantu. Tokius momentus tiesiog praleidžiu, nesigilinu ir kito žmogaus neužgaulioju. Ko gero vadinas manyje tada bėda, jei aš to meno nesuprantu.
Tai čia vadinas aš irgi meluoju?
Sveiki gyvi
Nu ir prirašėt, tik nepabūk vieną dieną, vsio-gaudyk traukinį vadinas
Staigiai permečiau akimis ką pripliurpėt, tai labiausiai įstrigo je'taime voratinkliai. Nu nuostabybė ir ne kitaip. Galėč žiūrėt ir žiūrėt
Su malonumu akims žiūriu say inventorizaciją ir pažindinuos kone asmeniškai su kiekviena iš jūsų, gaila Laukinės, nespėjau išvysti....
Yvette, sakei kad tavo turtas fotografuoja, smalsu kokį juostinuką jam duodi į rankeles?
Ai, nugis Kike-mieloji. Su gimtadieniu tave, bei laisvų minčių kaip vėjas ir tvirtų rankų kaip uola tau gimtadienio proga palinkėsiu
Nu ir prirašėt, tik nepabūk vieną dieną, vsio-gaudyk traukinį vadinas
Staigiai permečiau akimis ką pripliurpėt, tai labiausiai įstrigo je'taime voratinkliai. Nu nuostabybė ir ne kitaip. Galėč žiūrėt ir žiūrėt
Su malonumu akims žiūriu say inventorizaciją ir pažindinuos kone asmeniškai su kiekviena iš jūsų, gaila Laukinės, nespėjau išvysti....
Yvette, sakei kad tavo turtas fotografuoja, smalsu kokį juostinuką jam duodi į rankeles?
Ai, nugis Kike-mieloji. Su gimtadieniu tave, bei laisvų minčių kaip vėjas ir tvirtų rankų kaip uola tau gimtadienio proga palinkėsiu
QUOTE(frederica @ 2011 08 25, 11:41)
Turbūt daugelis mūsų save matom kitokius , nes matom kitom , tom vidinėm akim, kurios yra visur pilve, plaukų galiukuose, net ant balkstienų. Taip yra ir su balsu, ir su amžiumi.
Man, mano nuotrauka , kalbu apie Say portretą taip pat labai nepatinka, nerandu aš ten savęs, nors labai stengiausi surasti. Taip ,puikiai žinau, kad esu visiškai nefotogeniška, todėl nesiparinu, užmiršau tą foto ir vsio.
Manęs kai kas paklausė , o Tu turi foto kur sau patinki. Taip. Nedaug , bet turiu ir ten tikrai aš ( ačiū Ievukiui ir man) . Tuo pačiu pasakysiu, kad tos kelios nuotraukos, kurios man patinka, kuriose aš pažįstu save, buvo fotografuotos tada kai aš to pati norėjau, gal todėl ten esu aš . Šį sykį aš fotografavausi tik iš pareigos, nenorėjau šitos foto.
Va kai maudžiausi buvo visai kas kita .Gal todėl man šita foto visiškas svetimkūnis.
man lygiai tas pats būna paprastai.. yra trys žmonės (neseniai buvo tik du), kurie mane nufotkino taip, kad galėjau į save žiūrėti be purkštavimų. turiu kandidatų į ketvirtą
todfėl kadangi pati tokia, tai neverksiu, jeigu kažkam nepatinka, kaip atrodo mano fotkėse, nes pati visuomet sakau fotografams, kad nepatinku sau jų darbuose. lieka tik apgailestauti, kad netapau tuo žmogumi, kuris Jus Jums gražiai parodė. rašau tai be jokios ironijos, man rimtai gaila, nes norėjau kita vertus, ten ir mano indėlis yra, kaip aš Jus pamačiau arba ko nesužiūrėjau, tai labai nesitarkuokit, jei kas