QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 11:16)
Matai kaip yra, aš esu labai sunkus modelis. Man nepatinka kaip aš išeinu nuotraukose praktiškai 99,9proc., nes save veidrodyje aš matau kitokią, nei gaunuosi foto. Užtai visada meldžiuosi neužtaikyti fotkint tokios moters. Nes tiesiog mane nuotrauka mano akimis taip pakeičia, kad aš savęs neatpažįstu. Čia ne kad gražesnė/negražesnė, tiesiog kitokia nei aš save matau. say, tikiuosi viskas ok?
Pvz fredericos foto kur buvo, aš ją irgi matau kitokią.
Papildyta:
Turbūt daugelis mūsų save matom kitokius , nes matom kitom , tom vidinėm akim, kurios yra visur pilve, plaukų galiukuose, net ant balkstienų. Taip yra ir su balsu, ir su amžiumi.
Kitas klausimas ar patinka tai ką matai
Man, mano nuotrauka , kalbu apie Say portretą taip pat labai nepatinka, nerandu aš ten savęs, nors labai stengiausi surasti. Taip ,puikiai žinau, kad esu visiškai nefotogeniška, todėl nesiparinu, užmiršau tą foto ir vsio.
Manęs kai kas paklausė , o Tu turi foto kur sau patinki. Taip. Nedaug , bet turiu ir ten tikrai aš

( ačiū Ievukiui ir man) . Tuo pačiu pasakysiu, kad tos kelios nuotraukos, kurios man patinka, kuriose aš pažįstu save, buvo fotografuotos tada kai aš to pati norėjau, gal todėl ten esu aš . Šį sykį aš fotografavausi tik iš pareigos, nenorėjau šitos foto.
Va kai maudžiausi buvo visai kas kita

.Gal todėl man šita foto visiškas svetimkūnis.
O Laukinės foto mačiau, ne Indrė ten buvo.