Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 10:09)
tikrai kažkas su veidu netaip  g.gif

ištrint? smile.gif
Atsakyti
Na, kadangi nori ištrinti, tai ir mano komentaras šuniui į dangų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 25 rugpjūčio 2011 - 10:12
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 10:10)

jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 10:11)

iš čia ištrynau, galiu palikt flickre? jis uždaras. ne visi mato.
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 25, 10:10)
Na, kadangi nori ištrinti, tai ir mano komentaras šuniui į dangų biggrin.gif    4u.gif

o aš perskaičiau smile.gif man irgi ten gražu smile.gif
Atsakyti
Matai kaip yra, aš esu labai sunkus modelis. Man nepatinka kaip aš išeinu nuotraukose praktiškai 99,9proc., nes save veidrodyje aš matau kitokią, nei gaunuosi foto. Užtai visada meldžiuosi neužtaikyti fotkint tokios moters. Nes tiesiog mane nuotrauka mano akimis taip pakeičia, kad aš savęs neatpažįstu. Čia ne kad gražesnė/negražesnė, tiesiog kitokia nei aš save matau. say, tikiuosi viskas ok? Pvz fredericos foto kur buvo, aš ją irgi matau kitokią. rG man kitokia gyvenime nei foto gavosi, va Maggie, Akasha, Ievukis, man tokios kaip iš myto.. Aš gal trenkta, nekreipkit dėmesio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 10:14)
iš čia ištrynau, galiu palikt flickre? jis uždaras. ne visi mato.
Papildyta:
o aš perskaičiau smile.gif man irgi ten gražu smile.gif

aha smile.gif Blin, tik nesupyk, nors apeliuoju į tai kiek Tave čia pažinau, kas kas, bet Tu tikrai neturėtum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 10:14)
Matai kaip yra, aš esu labai sunkus modelis. Man nepatinka kaip aš išeinu nuotraukose praktiškai 99,9proc., nes save veidrodyje aš matau kitokią, nei gaunuosi foto. Užtai visada meldžiuosi neužtaikyti fotkint tokios moters. Nes tiesiog mane nuotrauka mano akimis taip pakeičia, kad aš savęs neatpažįstu. Čia ne kad gražesnė/negražesnė, tiesiog kitokia nei aš save matau. say, tikiuosi viskas ok? Pvz fredericos foto kur buvo, aš ją irgi matau kitokią. rG man kitokia gyvenime nei foto gavosi, va Maggie, Akasha, Ievukis, man tokios kaip iš myto.. Aš gal trenkta, nekreipkit dėmesio smile.gif

aš tai nesiparinu, manyje dūzgia ramios bitės smile.gif
o Tu nepyksti ant manęs, kad ne taip gavaisi? smile.gif

tuoj išimsiu iš flickerio. kažko kompas stabdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 rugpjūčio 2011 - 10:20
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 11:14)

Iš dalies Tave, Laukine, suprantu smile.gif nes ir aš taip jaučiuosi. nemėgstu savo nuotraukų, nes aš save matau kitokią. nors kažkas rimčiau niekad nėra manęs fotografavęs, bet net ir savo rato nuotraukose retai kada sau patinku. Ir taipogi ne dėl grožio/negrožio, o dėl to, kaip save matau. Labai taikliai pasakei, "nepažįstu savęs nuotraukose". Čia gal ir mano pačios problema, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 25, 08:28)
Ieva yra vyras?  biggrin.gif  oba, geras  biggrin.gif

Ar skaityti nemokat ir l nuo i neskiriat? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 10:17)
aš tai nesiparinu, manyje dūzgia ramios bitės smile.gif
o Tu nepyksti ant manęs, kad ne taip gavaisi? smile.gif

Čia ne Tavyje, o manyje reikalas. Noriu turėti savo foto, bet deja, kažkaip niekas nesugeba užfiksuoti to žmogaus kokį aš matau veidrodyje. Iš Ersės pvz fotosesijos man nemažai nuotraukų buvo gražių, bet kad pasakyti, jog ten aš- nu negaliu. Gal poroje esu daugmaž, visos kitos, nu ne aš. Važiuoju į durnyną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 10:18)
Iš dalies Tave, Laukine, suprantu smile.gif nes ir aš taip jaučiuosi. nemėgstu savo nuotraukų, nes aš save matau kitokią. nors kažkas rimčiau niekad nėra manęs fotografavęs, bet net ir savo rato nuotraukose retai kada sau patinku. Ir taipogi ne dėl grožio/negrožio, o dėl to, kaip save matau. Labai taikliai pasakei, "nepažįstu savęs nuotraukose". Čia gal ir mano pačios problema, nežinau.

o aš Tave norėtau papotkint rolleyes.gif
Atsakyti
Say, va, as galvojau-galvojau.As tavo nuotraukoj labai nepanasi i save.Bet jei isivaizduociau, kad cia ne as, o siaip kazkokios moters portretas, tada man patinka.Patinka nuotrauka, zvilgsnis, rankos-bet pamirstant, kad ten as.

Na vat.Nespeju cia su jumis juodai.Komentuot foto, det-be sansu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 10:18)
Labai taikliai pasakei, "nepažįstu savęs nuotraukose". Čia gal ir mano pačios problema, nežinau.

Va toks modelis- mano košmaras. Pvz fotografuoju moterį, atrenku tas foto, kur ji man graži, dar fotošopu patvarkau, nu vos ne tobula.. O kas, jei ji mato save kitokią? Kaip tada? Šito labai bijau..
Atsakyti