nu rimtai, Je Taime, nuostabūs šilti tavo žolynai. Šiaip nepatinka man voratinkliai, nei jų foto, bet tavosios veža. Ir blikiukai jėgiški.
Darom vėl foto mainus, ką? rudeninius. Arba kokiais atvirlaškiais galim keistis. Būna baltų atvirukų, kitoje pusėje adresui vieta, markutei. O toje baltoje pusėje galima foto priklijuoti. Man visai patiktų.
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 07:20)
oba , nu tikrai grazus zolynai

say Inventorizacija

Kikirike su gimtadieniu
Nu man tie voratinkliai kazkokie isskirtiniai, ir kaip tau pavyksta?
Man jie visi kaip neriniai... Bandziau viena savo kieme paveiksluoti bet laaabai s... gavosi. Gal kad jis ore kabejo

Nu man tie voratinkliai kazkokie isskirtiniai, ir kaip tau pavyksta?

Kike, su torto diena! Įsimintinų kitų tavo metų!
Laukine25, man tavo makro irgi nea... makro turi žmogui atverti kažką nematyto...lyg ir kasdieniško, bet niekuomet iš taip arti nematyto, neregėto, todėl ir stebinančio...bet tavo foto nesukelia emocijos, o ir daugelis net nesuprato, kas tai yra... bet aš manau, kad tau dar pavyks tokių variantų, kad mums žandikauliai atkris
tad laukiam
Ievuki, trečioji foto man vau...ir antra dar patiko, bet trečia labiau...žiūrėjau ir žiūrėjau
dėkui, nutariau, kad nepasimoka vargti, į šeimos albumą sueis ir tokia...čia juk mano vaikas
man gražu
įdomus visai, patiko ir Yvettes apkarpymai.
aha, gaila versti
Aš prisidėjau prie daugumos ir tą vieną kadrą pagyriau, manau, kad ten nerealiai gražu ir turėti tokį kadrą iš vienos FS yra nerealu! Jeigu visuomet pavyktų po tokį vykusį kadrą iš kiekvienos FS, būtų tiesiog fantastika!!!!
je t'aime, nuostabi žolynų serija, net sunku išskirti, šaunuolė
rodomo, įmesiu.

Laukine25, man tavo makro irgi nea... makro turi žmogui atverti kažką nematyto...lyg ir kasdieniško, bet niekuomet iš taip arti nematyto, neregėto, todėl ir stebinančio...bet tavo foto nesukelia emocijos, o ir daugelis net nesuprato, kas tai yra... bet aš manau, kad tau dar pavyks tokių variantų, kad mums žandikauliai atkris

Ievuki, trečioji foto man vau...ir antra dar patiko, bet trečia labiau...žiūrėjau ir žiūrėjau

QUOTE(rG @ 2011 08 24, 16:32)
Gotte,
http://clip2net.com/s/18bds
Bet šiaip sunkiai... Tada su Curves turi labai gaudytis, kad vėliau tonai būtų, ne taip plokščia... O kai kurie gi žinai, ir su RAW neišgelbėjami. Gražus vainikas
http://clip2net.com/s/18bds
Bet šiaip sunkiai... Tada su Curves turi labai gaudytis, kad vėliau tonai būtų, ne taip plokščia... O kai kurie gi žinai, ir su RAW neišgelbėjami. Gražus vainikas

dėkui, nutariau, kad nepasimoka vargti, į šeimos albumą sueis ir tokia...čia juk mano vaikas

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 16:33)
įdomus visai, patiko ir Yvettes apkarpymai.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 16:36)
photoshopas man ne draugas, bet jei foto būtų mano, gelbėčiau versdama į jb, nors ir kaip gaila. Tada kažkiek curves patvarkyčiau
aha, gaila versti

QUOTE(rG @ 2011 08 24, 19:41)
Sakau, gal kai kurios savo popsiškesnėm akim pasakysit, ar yra kas nors gero ir šiaip. Nu labai pasimetus esu, garbės žodis. Kada praeis ta būsena, nesuprantu
Nes nebžinau ar betvarkyt
čiaaa

Aš prisidėjau prie daugumos ir tą vieną kadrą pagyriau, manau, kad ten nerealiai gražu ir turėti tokį kadrą iš vienos FS yra nerealu! Jeigu visuomet pavyktų po tokį vykusį kadrą iš kiekvienos FS, būtų tiesiog fantastika!!!!
je t'aime, nuostabi žolynų serija, net sunku išskirti, šaunuolė

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 17:33)
Akyyyys.

Jei išsakyti savo nuomonę, tai dešinė per šviesi, nia? Nebesimato veido linijos.
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 21:16)

QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 21:25)
Zadejau ryte ikelt foto is vakarykscio pasizaidimo su saulute.
Visai įdomiai.

QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 22:06)
nusprendziau siekti nauju tikslu lasu temoje
Visi žiauriai patiko.
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 22:18)
Apkarpiau.
Labai

QUOTE(Maggie @ 2011 08 24, 23:36)
blikiai labai skanus. emocija irgi. bet fotkinta kiek is apacios ir jau matosi pagurklis. kad ir kudenas, moteris fotografuoti is apacios - draudziama. as vis lauzhydavau ta taisykle, bandant irodyt paciai sau, kad visgi netiesa, ypac jei plona mergina, bet nesigavo iki siol.
tad, daviau fotika i jos mazhas rankytes, paaishkinau kur ziureti ir ka spausti - vuolia:

tad, daviau fotika i jos mazhas rankytes, paaishkinau kur ziureti ir ka spausti - vuolia:
Supratau.

Eina sau

QUOTE(airv @ 2011 08 25, 01:02)

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 09:20)
nuo ankstyvo ryto vėl pievose sėdėjau. ir vėl voratinklių turiu (atsiboooosiu man atrodo
). daug atsinešiau, tai nespėjau visų peržiūrėt.

Neatsibosi.

QUOTE(gotte @ 2011 08 25, 09:14)
Laukine25, man tavo makro irgi nea...
Kikirike, ir aš prisidedu prie sveikinimų

Ačiū kas pasisakė dėl makro. Visiškai pritariu visiems komentarams. Sakau, čia atskiras mokslas. Kolkas tik pasibandžiau, bandysiu toliau. Labai įdomu, bet man asmeniškai labai sunku. Fokusas tooooks jautrus kad siaubas, čiut virpesiukas ir šoka lauk.

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 08:46)
Uztai makro fotografijoje rekomenduojama ne tik stova naudoti,bet ir pulteli ,kad fotoaparato nesujudinti.

QUOTE(fox. @ 2011 08 25, 09:56)
Uztai makro fotografijoje rekomenduojama ne tik stova naudoti,bet ir pulteli ,kad fotoaparato nesujudinti. 

Neįsivaizduoju kaip tai padaryt fotkinant kūdikį.
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 10:02)
Laukine25 

nu man tai ne. Plius 30 metų

QUOTE(jlclove @ 2011 08 25, 00:00)
:
miestas tas pats liks po kraustymosi?
miestas tas pats liks po kraustymosi?
tas pats

je t'aime wow zolynai nerealus

Kikirike su tavo svente

tikrai kažkas su veidu netaip