Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

nu rimtai, Je Taime, nuostabūs šilti tavo žolynai. Šiaip nepatinka man voratinkliai, nei jų foto, bet tavosios veža. Ir blikiukai jėgiški.
Darom vėl foto mainus, ką? rudeninius. Arba kokiais atvirlaškiais galim keistis. Būna baltų atvirukų, kitoje pusėje adresui vieta, markutei. O toje baltoje pusėje galima foto priklijuoti. Man visai patiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 rugpjūčio 2011 - 09:00
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 07:20)

oba , nu tikrai grazus zolynai bigsmile.gif nuo rasos dar ziba thumbup.gif

say Inventorizacija thumbup.gif
Atsakyti
Kikirike su gimtadieniu happybday.gif

Nu man tie voratinkliai kazkokie isskirtiniai, ir kaip tau pavyksta? biggrin.gif Man jie visi kaip neriniai... Bandziau viena savo kieme paveiksluoti bet laaabai s... gavosi. Gal kad jis ore kabejo g.gif
Atsakyti
Kike, su torto diena! Įsimintinų kitų tavo metų! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Laukine25, man tavo makro irgi nea... makro turi žmogui atverti kažką nematyto...lyg ir kasdieniško, bet niekuomet iš taip arti nematyto, neregėto, todėl ir stebinančio...bet tavo foto nesukelia emocijos, o ir daugelis net nesuprato, kas tai yra... bet aš manau, kad tau dar pavyks tokių variantų, kad mums žandikauliai atkris mirksiukas.gif tad laukiam ax.gif

Ievuki, trečioji foto man vau...ir antra dar patiko, bet trečia labiau...žiūrėjau ir žiūrėjau bigsmile.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 24, 16:32)
Gotte,
http://clip2net.com/s/18bds
Bet šiaip sunkiai... Tada su Curves turi labai gaudytis, kad vėliau tonai būtų, ne taip plokščia... O kai kurie gi žinai, ir su RAW neišgelbėjami.  Gražus vainikas smile.gif

dėkui, nutariau, kad nepasimoka vargti, į šeimos albumą sueis ir tokia...čia juk mano vaikas wub.gif man gražu wub.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 16:33)
neturejau ka veikt siandien  biggrin.gif kazin vykes auto  biggrin.gif

įdomus visai, patiko ir Yvettes apkarpymai.

QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 16:36)
photoshopas man ne draugas, bet jei foto būtų mano, gelbėčiau versdama į jb, nors ir kaip gaila. Tada kažkiek curves patvarkyčiau

aha, gaila versti blush2.gif doh.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 24, 19:41)
Sakau, gal kai kurios savo popsiškesnėm akim pasakysit, ar yra kas nors gero ir šiaip.  Nu labai pasimetus esu, garbės žodis. Kada praeis ta būsena, nesuprantu biggrin.gif Nes nebžinau ar betvarkyt  lotuliukas.gif  čiaaa

Aš prisidėjau prie daugumos ir tą vieną kadrą pagyriau, manau, kad ten nerealiai gražu ir turėti tokį kadrą iš vienos FS yra nerealu! Jeigu visuomet pavyktų po tokį vykusį kadrą iš kiekvienos FS, būtų tiesiog fantastika!!!!

je t'aime, nuostabi žolynų serija, net sunku išskirti, šaunuolė 4u.gif rodomo, įmesiu.

Atsakyti
Kikirike, su gimtadieniu!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 17:33)
neturejau ka veikt siandien  biggrin.gif kazin vykes auto  biggrin.gif

Akyyyys. wub.gif
Jei išsakyti savo nuomonę, tai dešinė per šviesi, nia? Nebesimato veido linijos.

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 21:16)
biški scary movie vaizdų nakčiai  lotuliukas.gif čia mano autoportretas  lotuliukas.gif

laugh.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 21:25)
Zadejau ryte ikelt foto is vakarykscio pasizaidimo su saulute.

Visai įdomiai. smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 22:06)
nusprendziau siekti nauju tikslu lasu temoje

Visi žiauriai patiko.

QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 22:18)
Apkarpiau.

Labai wub.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 24, 23:36)
blikiai labai skanus. emocija irgi. bet fotkinta kiek is apacios ir jau matosi pagurklis. kad ir kudenas, moteris fotografuoti is apacios - draudziama. as vis lauzhydavau ta taisykle, bandant irodyt paciai sau, kad visgi netiesa, ypac jei plona mergina, bet nesigavo iki siol.  biggrin.gif

tad, daviau fotika i jos mazhas rankytes, paaishkinau kur ziureti ir ka spausti - vuolia:

Supratau. blush2.gif

Eina sau bigsmile.gif

QUOTE(airv @ 2011 08 25, 01:02)
Naktinis straipsniukas apie vestuvių fotografavimo ypatumus smile.gif

swoon.gif biggrin.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 09:20)
nuo ankstyvo ryto vėl pievose sėdėjau. ir vėl voratinklių turiu (atsiboooosiu man atrodo biggrin.gif). daug atsinešiau, tai nespėjau visų peržiūrėt.

Neatsibosi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 25, 09:14)

Laukine25, man tavo makro irgi nea...

Kikirike, ir aš prisidedu prie sveikinimų 4u.gif

Ačiū kas pasisakė dėl makro. Visiškai pritariu visiems komentarams. Sakau, čia atskiras mokslas. Kolkas tik pasibandžiau, bandysiu toliau. Labai įdomu, bet man asmeniškai labai sunku. Fokusas tooooks jautrus kad siaubas, čiut virpesiukas ir šoka lauk. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 25, 08:46)
. Fokusas tooooks jautrus kad siaubas, čiut virpesiukas ir šoka lauk. doh.gif

Uztai makro fotografijoje rekomenduojama ne tik stova naudoti,bet ir pulteli ,kad fotoaparato nesujudinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukine25 smile.gif

IŠTRINTA jos prašymu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 25 rugpjūčio 2011 - 10:12
QUOTE(fox. @ 2011 08 25, 09:56)
Uztai makro fotografijoje rekomenduojama ne tik stova naudoti,bet ir pulteli ,kad fotoaparato nesujudinti. mirksiukas.gif

Neįsivaizduoju kaip tai padaryt fotkinant kūdikį.

QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 10:02)
Laukine25 smile.gif

nu man tai ne. Plius 30 metų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 25, 00:00)
:

miestas tas pats liks po kraustymosi?

tas pats ax.gif

je t'aime wow zolynai nerealus wub.gif

Kikirike su tavo svente 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 25 rugpjūčio 2011 - 10:24