Kikirike, su gimtadieniu
Su gimtadieniu, Kikirike Gražios dienos!!!
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 00:21)
nzn kodel daugumai 1 - manes ji neuzkabino. bet turiu pripazinti - tiek portretai, tiek peizazhai tau gerai sekasi. nesazininga, bet taip yra saunuole. is voratinkliu - 2 ir 5 labiausiai. fainos spalvos. voratinklis su lasiukais irgi good ziurisi. grazhu. tu be stovo? ir rankos dar nedreba? nusisypsojau, ikai svajone paklause apie macro ziedus tikra profesionale tu he he.
be stovo dreba gi kartais, bet tai ką daryt. neprisiruošiu įsigyt stovo
patiko tavo jb portrečiukas. Ir Kristuko voratinklis įdomus.
nuo ankstyvo ryto vėl pievose sėdėjau. ir vėl voratinklių turiu (atsiboooosiu man atrodo ). daug atsinešiau, tai nespėjau visų peržiūrėt.
trispalvė
čia į blyksniukų temą ne voratinkliai
tai va, šiandien lyg ir pagaliau sesiją vakare turėsiu. jeigu bus kas nors rodomo, įmesiu.
ir iškilo toks tikriausiai labai girdėtas klausimas. kiek nuotraukų padarot per vieną sesiją?
P.S. Kikirike, su!
Oi oi oi, kaip gražu, labai geri žolynai, je t'aime
Airv portreas koks gyvas, tas randas, eina sau jėga
Airv portreas koks gyvas, tas randas, eina sau jėga
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 07:21)
Ieva yra vyras? oba, geras
Ačiū merginos
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 09:20)
Kokie voratinkliai ir zolynai!!! Visus ant sienos galeciau kabint!
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 09:28)
Kaip man patinka ta inventorizacija Labai faini portretukai
Kikirike - SU GIMTADIENIU!!!
Labai aciu visiems uz komentarus koliazui Si karta ziauriai bijojau det Bet kiek laimes, kad jums patiko Aciu
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 09:20)
nuo ankstyvo ryto vėl pievose sėdėjau. ir vėl voratinklių turiu (atsiboooosiu man atrodo ). daug atsinešiau, tai nespėjau visų peržiūrėt.
atsiprasau kad isiterpiu planuoju prisijungt, darysiu namu darbus, bet noriu labai pagirti sias foto, nu nerealiai veidrodinio neturiu, dabar fotografuoju su Canon powershot ix20 is na bet ateityje planuoju isigyt veidrodini ir prasysiu patarimo koki geriau pirkti kazkada bandziau namu darbus daryt, bet kazkaip neisejo man, tai bandysiu pr nauja, tada ateisiu jau pas jus, tikiuosi priimsit
je t'aime net širdis atsigavo, labai labai gražu