Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kikirike, su gimtadieniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 08 25, 08:56)
Kikirike, su gimtadieniu thumbup.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, Kikirike smile.gif Gražios dienos!!!
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 00:21)
nzn kodel daugumai 1 - manes ji neuzkabino. bet turiu pripazinti - tiek portretai, tiek peizazhai tau gerai sekasi. nesazininga, bet taip yra smile.gif saunuole. is voratinkliu - 2 ir 5 labiausiai. fainos spalvos. voratinklis su lasiukais irgi good ziurisi. grazhu. tu be stovo? ir rankos dar nedreba? nusisypsojau, ikai svajone paklause apie macro ziedus biggrin.gif tikra profesionale tu he he.

be stovo smile.gif dreba gi kartais, bet tai ką daryt. neprisiruošiu įsigyt stovo biggrin.gif
patiko tavo jb portrečiukas. smile.gif Ir Kristuko voratinklis įdomus.

nuo ankstyvo ryto vėl pievose sėdėjau. ir vėl voratinklių turiu (atsiboooosiu man atrodo biggrin.gif). daug atsinešiau, tai nespėjau visų peržiūrėt.

user posted image

user posted image

trispalvė biggrin.gif
user posted image

čia į blyksniukų temą ne voratinkliai
user posted image

user posted image

tai va, šiandien lyg ir pagaliau sesiją vakare turėsiu. ax.gif jeigu bus kas nors rodomo, įmesiu.

ir iškilo toks tikriausiai labai girdėtas klausimas. kiek nuotraukų padarot per vieną sesiją?

P.S. Kikirike, su! 4u.gif
Atsakyti
Oi oi oi, kaip gražu, labai geri žolynai, je t'aime smile.gif

Airv portreas koks gyvas, tas randas, eina sau jėga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 07:21)
Inventorizacija smile.gif

levap85

Ieva yra vyras? biggrin.gif oba, geras biggrin.gif
Atsakyti
nu tie žolynai jau ir mane iškinkė... ant sienos kabinčiau kai kurias žoles.. doh.gif parduodi? smile.gif
Atsakyti
Kikirike sveikinu su Hepiu ir Biozdėjum thumbup.gif nu ką , linkiu tau kūrybingų metų wink.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 09:20)

Kokie voratinkliai ir zolynai!!! wub.gif Visus ant sienos galeciau kabint!

QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 09:28)

Kaip man patinka ta inventorizacija biggrin.gif Labai faini portretukai smile.gif

Kikirike - SU GIMTADIENIU!!! birthday.gif

Labai aciu visiems uz komentarus koliazui smile.gif Si karta ziauriai bijojau det blush2.gif Bet kiek laimes, kad jums patiko biggrin.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maija: 25 rugpjūčio 2011 - 08:47
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 25, 09:20)
nuo ankstyvo ryto vėl pievose sėdėjau. ir vėl voratinklių turiu (atsiboooosiu man atrodo biggrin.gif). daug atsinešiau, tai nespėjau visų peržiūrėt.

atsiprasau kad isiterpiu planuoju prisijungt, darysiu namu darbus, bet noriu labai pagirti sias foto, nu nerealiai wub.gif veidrodinio neturiu, dabar fotografuoju su Canon powershot ix20 is na bet ateityje planuoju isigyt veidrodini ir prasysiu patarimo koki geriau pirkti blush2.gif kazkada bandziau namu darbus daryt, bet kazkaip neisejo man, tai bandysiu pr nauja, tada ateisiu jau pas jus, tikiuosi priimsit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 25 rugpjūčio 2011 - 08:55
je t'aime net širdis atsigavo, labai labai gražu
Atsakyti