Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 08 25, 00:00)
labai, o ypac antra thumbup.gif

Aciu labai ax.gif Fainai kai vieniems patinka vienos,kitiems kitos (cia placiaja prasme hihihi.gif ) jau laikas miegot matyt doh.gif
Atsakyti
Naktinis straipsniukas apie vestuvių fotografavimo ypatumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 24, 20:59)
say, (sunkus tavo nikas, viso vis dar neatsimenu mintinai) man iškilo toks klausimas, o meete tu iš eigos fotkinai portretukus, ar kur į šoną pavesdavai modeliuką?

pasivesdavau į šoną smile.gif ir buvo keli kadrai, kai kas nors šalia arba labai netoli stovėjo. va jie ir neišėjo biggrin.gif reik padaryt išvadas..smile.gif man sunku fotkint portretus, kai minia aplink.
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 21:59)
žinau, mastau dabar kaip čia ką kur  blush2.gif  gi sergu

ai žinant tave tai manau tau kliūčių nesudarys, man tu tokia kaip prisuktas žaisliukas, likiu kad vis kas nors prisuktu ir minčių ir jėgų fotografijoj nestigtų smile.gif Su

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 24, 22:14)
Akasha, sveikinimai pasiryžus atidaryt studiją smile.gif Kadangi pati perėjau šiuos vandenis, tai labai linkiu, kad sudėti Tavo lūkesčiai į visa tai pasiteisintų. Bet kuriuo atveju tai- puiki patirtis. Kabinu pasagėlę virš durų.  didis.gif

nugi sveikinimai, kad sienos neužgoštų ir kuo daugiau idėjų kiltų

QUOTE(Maggie @ 2011 08 24, 22:36)

labai faina kad įkvėpimas pagavo, aš saviški pamečiau ir dar neradau smile.gif))
Labai patiko kur nufotkino tavo mažoji thumbup.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 24, 22:37)
Būt smagu Jūsų nuomonė:
Sunku su makro man kolkas. Reik išmokt su juo dirbt. Man kliūna dešinės apačia. Kas kam?

aš kaip daugelis pasisakau nea, neskaniai man čia žiūrisi, kad ausis tai greit supratau. faina kad bandai prisijaukinsi, tai dėl daugiau bandymų

QUOTE(maija @ 2011 08 24, 22:37)
Rytoj paskutine diena koliazu, labai bijau bausmes  lotuliukas.gif  , tai rodausi geriausia, kas pavyko  blush2.gif

maija + ...

nugis smagiai žiūrisi

QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 23:00)
jokiu action'u nedejau, tik kontrastas pakoreguotas, siek tiek spalvytes ir kirpau smile.gif tep kad turbut link natur produkto

man pirma geresne ir rodau kokia pati panasia turiu nuo senu laiku biggrin.gif

Papildyta:
nors zaidimo esmes dar nesupratau, bet tinka ir patinka 4u.gif
aciukas 4u.gif bandyk toliau mirksiukas.gif

man tai per pilka
o taisyklės paprastos, gauni foto ir turi susieti savo foto su gautąją spalvom, mintim, storija ir šiaip fantazijos laisvės biggrin.gif
Atsakyti
Inventorizacija smile.gif

levap85

user posted image

Akasha

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 08:03)
ai žinant tave tai manau tau kliūčių nesudarys, man tu tokia kaip prisuktas žaisliukas, likiu kad vis kas nors prisuktu ir minčių ir jėgų fotografijoj nestigtų smile.gif Su

dėkui 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 25, 08:21)
Inventorizacija smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 08 24, 23:09)
Nu  thumbup.gif Faini lasiukai, o sketukas labiausiai man patinka  smile.gif Man irgi taip graziai nesigavo  blush2.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 08 25, 07:03)

man tai per pilka
o taisyklės paprastos, gauni foto ir turi susieti savo foto su gautąją spalvom, mintim, storija ir šiaip fantazijos laisvės biggrin.gif

cia praeitu metu fotke, kai dar veidrodinukas pazinojo tik viena rezima...AUTO biggrin.gif

supratau dabar. ir as noresiu kita karta bigsmile.gif

labas rytas
Atsakyti
airv smile.gif

user posted image
Atsakyti
airv - nu ir straipsniukas, tikiuosi ant tokio kunigo neužsirausiu, atšoks nors aplamai fotografuoti doh.gif
Atsakyti
Ievukis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Kikirike, Sveikinu su gimtadieniu! happybday.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 08 25, 08:53)
Kikirike, Sveikinu su gimtadieniu!  happybday.gif  4u.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti