Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 22:50)
Ievukis,o man visai vietoje kad nėra fokuso, ypač paskutinė  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Baikit su tuo fokusu, ne visur aštru yra gražu. Nors aišku kaip kur. Ievuki, labai patinka 4u.gif Ir tikrai ne todėl, kad Tu nuostabi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 24 rugpjūčio 2011 - 22:53
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 23:50)
Ievukis,o man visai vietoje kad nėra fokuso, ypač paskutinė  thumbup.gif

notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 24, 23:52)
drinks_cheers.gif 

Baikit su tuo fokusu, ne visur aštru yra gražu. Nors aišku kaip kur. Ievuki, labai patinka  4u.gif Ir tikrai ne todėl, kad Tu nuostabi wub.gif

OMG wub.gif ir as tave myliu !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 24 rugpjūčio 2011 - 22:54
QUOTE(Maggie @ 2011 08 24, 22:36)

4! blikiukai faini. superiniai bandymai. neblogai perpratai lashiukus matau. o dejai siaip kokiu actionu ar natur pradukt?

neapsisprendziu, kuri geresne:

tad, daviau fotika i jos mazhas rankytes, paaishkinau kur ziureti ir ka spausti - vuolia:

jokiu action'u nedejau, tik kontrastas pakoreguotas, siek tiek spalvytes ir kirpau smile.gif tep kad turbut link natur produkto

man pirma geresne ir rodau kokia pati panasia turiu nuo senu laiku biggrin.gif

user posted image

bet taviske pavaro wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 24, 22:37)
Būt smagu Jūsų nuomonė:

Sunku su makro man kolkas. Reik išmokt su juo dirbt. Man kliūna dešinės apačia. Kas kam?

o kas cia g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2011 08 24, 22:37)
Rytoj paskutine diena koliazu, labai bijau bausmes  lotuliukas.gif  , tai rodausi geriausia, kas pavyko  blush2.gif

maija + ...

nors zaidimo esmes dar nesupratau, bet tinka ir patinka 4u.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 24, 22:41)
eina sau ispudingi tavo lasiukai manee pralenkei irgi ,lenkiu galva,niu bandziau zaist visaip kaip as ,bet man mano nepatinka visai,grazu tavo labaiiiiiiiii  thumbup.gif

aciukas 4u.gif bandyk toliau mirksiukas.gif

miestas tas pats liks po kraustymosi?

QUOTE(Ievukis @ 2011 08 24, 22:42)
Na kagi.Baigiau skanuot savo miana.Tikrai reiks viska jam ir nurasyt,nes jei ne juostele kadra subrokija tai as lotuliukas.gif taip ir ner nieko padoraus lotuliukas.gif Ta geltona juosta vis smezuosianti ateities nuotraukose jau kaip koks parasas gaunasi  lotuliukas.gif
Taigi...
Pristatau gulbiu uzkeretoja ir visokia kitokia keretoja wub.gif

labai, o ypac antra thumbup.gif
Atsakyti
Laukine - na ištikro nagrinėjau kas ten??? o poto kai supratau tai nelabai ir patiko... gal geriau kokias gėles su makro bandyti fotkinti,arba faktūras įdomesnes, bet nesu aš net bandžiusi,tai sunku patarti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 22:06)
liabas visoms

Nu thumbup.gif Faini lasiukai, o sketukas labiausiai man patinka smile.gif Man irgi taip graziai nesigavo blush2.gif
Atsakyti
Ki Ki rike, kikenk , krizenk, kitaip nebegyvenk. Būk laiminga ir ko, ko gi nebūt.
Su gimtadieniu, su kitu, ai ko ,koks skirtumas, su kuriuo. Su. Būk laiminga, o Ko, juk Koks skirtumas ko, būk laimiga, šiandien, būk laiminga rytoj, būk laiminga visada ir visur.Būk laiminga!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 24 rugpjūčio 2011 - 23:18
Kikirike, nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti

DĖKUIIII frederica, paprasta blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 24 rugpjūčio 2011 - 23:17
Frederika prirepavo lotuliukas.gif As irgi nuosidrziai prisidedu prie sito repo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 25, 00:18)
Frederika prirepavo lotuliukas.gif As irgi nuosidrziai prisidedu prie sito repo wub.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 23:50)
Maggie - patiko mergaitė prie lango ir nu tavo mažoji gi fotografė - kaip gražiai nufotkino tave 

cia svarbiausiai, kad ji klausesi idemiai, ka jai sakiau (tas retai buna), kad visu pirma pasiziuretu i akute, susikaupti, tada spausti uzrakta. ji paeme fotika (bijojau, kad nenulaikys, rankytes tos mazos, bet mes ant lovos buvom tai dzin), ziurejo ziurejo ir tik po kurio laiko nuspaude. taip dziaugiausi. visgi gal ir mano koki talenta paveldes (neuztenka to, kad visai nepanasi i mane, o i savo teveli, tai ir muzikinius gabumus jo paveldejo, galvojau, gal piesh kaip ir as, su menais kazhka, bet nea, o dabar tyliai turiu vilties, kad galbut ji fotografuos)..
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 24, 22:53)
Nemanyk, kad išsisuksi be auto

drinks_cheers.gif kad ir serganti. reikia. uzmaskuok ps ;] pridek viska. toki linxma, perkrauta ;] m?
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 14:37)
photoshop'u tvarkau. gal kada nors lightroom'ą prisijaukinsiu, nors pakankamai paprasta, bet man photoshop'e daug greičiau pastumdyt spalvas ir curves smile.gif

joaaa.. lroomas toooks lengvas. ps cia jau sunkiau. as butent del to atvirksciai su lroomu, nes ten viskas zymiai greiciau nei su ps biggrin.gif
QUOTE(ypač @ 2011 08 24, 10:06)
pagaliau einu pirkt skenerio juostom, mesiu dauuug foto ir pagaliau lauktą auto

koki kur uz kiek. labai aktualu. plz papasakok placiau. nes pati rugsejo pabaigoje noriu isigyti..
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 13:41)
aš šįryt ir vėl pievomis bridau biggrin.gif tooookių voratinklių mačiau, tik kad ta saulė labai labai blausi buvo. tikiuosi dar teks aplankyti pievas ir voratinklius, tik kitą kartą įdomesnėje šviesoje.

nzn kodel daugumai 1 - manes ji neuzkabino. bet turiu pripazinti - tiek portretai, tiek peizazhai tau gerai sekasi. nesazininga, bet taip yra smile.gif saunuole. is voratinkliu - 2 ir 5 labiausiai. fainos spalvos. voratinklis su lasiukais irgi good ziurisi. grazhu. tu be stovo? ir rankos dar nedreba? nusisypsojau, ikai svajone paklause apie macro ziedus biggrin.gif tikra profesionale tu he he.
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 24, 13:45)
As vis dar geles kankinu... pakomentuokit nors kiek, a?  4u.gif Rozes ir varpelius tai daugiau blikus gaudydama fotografavau, bet man paciai lyg ir nieko rezultatas atrodo....

2. tvarkinga. ryshki. skani. bet kadravimas - nuobodus. patinka uzsispyrimas ir kad vis bandai. laukiu nauju geliu tongue.gif ir nenusimink. mokykis.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 25, 00:21)
cia svarbiausiai, kad ji klausesi idemiai, ka jai sakiau (tas retai buna), kad visu pirma pasiziuretu i akute, susikaupti, tada spausti uzrakta. ji paeme fotika (bijojau, kad nenulaikys, rankytes tos mazos, bet mes ant lovos buvom tai dzin), ziurejo ziurejo ir tik po kurio laiko nuspaude. taip dziaugiausi. visgi gal ir mano koki talenta paveldes (neuztenka to, kad visai nepanasi i mane, o i savo teveli, tai ir muzikinius gabumus jo paveldejo, galvojau, gal piesh kaip ir as, su menais kazhka, bet nea, o dabar tyliai turiu vilties, kad galbut ji fotografuos)..

aš irgi manau, kad tavo gebėjimus fotografuoti paims mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti