QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 23:50)
Maggie - patiko mergaitė prie lango ir nu tavo mažoji gi fotografė - kaip gražiai nufotkino tave
cia svarbiausiai, kad ji klausesi idemiai, ka jai sakiau (tas retai buna), kad visu pirma pasiziuretu i akute, susikaupti, tada spausti uzrakta. ji paeme fotika (bijojau, kad nenulaikys, rankytes tos mazos, bet mes ant lovos buvom tai dzin), ziurejo ziurejo ir tik po kurio laiko nuspaude. taip dziaugiausi. visgi gal ir mano koki talenta paveldes (neuztenka to, kad visai nepanasi i mane, o i savo teveli, tai ir muzikinius gabumus jo paveldejo, galvojau, gal piesh kaip ir as, su menais kazhka, bet nea, o dabar tyliai turiu vilties, kad galbut ji fotografuos)..
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 24, 22:53)
Nemanyk, kad išsisuksi be auto
kad ir serganti. reikia. uzmaskuok ps ;] pridek viska. toki linxma, perkrauta ;] m?
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 14:37)
photoshop'u tvarkau. gal kada nors lightroom'ą prisijaukinsiu, nors pakankamai paprasta, bet man photoshop'e daug greičiau pastumdyt spalvas ir curves
joaaa.. lroomas toooks lengvas. ps cia jau sunkiau. as butent del to atvirksciai su lroomu, nes ten viskas zymiai greiciau nei su ps
QUOTE(ypač @ 2011 08 24, 10:06)
pagaliau einu pirkt skenerio juostom, mesiu dauuug foto ir pagaliau lauktą auto
koki kur uz kiek. labai aktualu. plz papasakok placiau. nes pati rugsejo pabaigoje noriu isigyti..
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 13:41)
aš šįryt ir vėl pievomis bridau
tooookių voratinklių mačiau, tik kad ta saulė labai labai blausi buvo. tikiuosi dar teks aplankyti pievas ir voratinklius, tik kitą kartą įdomesnėje šviesoje.
nzn kodel daugumai 1 - manes ji neuzkabino. bet turiu pripazinti - tiek portretai, tiek peizazhai tau gerai sekasi. nesazininga, bet taip yra
saunuole. is voratinkliu - 2 ir 5 labiausiai. fainos spalvos. voratinklis su lasiukais irgi good ziurisi. grazhu. tu be stovo? ir rankos dar nedreba? nusisypsojau, ikai svajone paklause apie macro ziedus
tikra profesionale tu he he.
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 24, 13:45)
As vis dar geles kankinu... pakomentuokit nors kiek, a?
Rozes ir varpelius tai daugiau blikus gaudydama fotografavau, bet man paciai lyg ir nieko rezultatas atrodo....
2. tvarkinga. ryshki. skani. bet kadravimas - nuobodus. patinka uzsispyrimas ir kad vis bandai. laukiu nauju geliu
ir nenusimink. mokykis.