Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na kagi.Baigiau skanuot savo miana.Tikrai reiks viska jam ir nurasyt,nes jei ne juostele kadra subrokija tai as lotuliukas.gif taip ir ner nieko padoraus lotuliukas.gif Ta geltona juosta vis smezuosianti ateities nuotraukose jau kaip koks parasas gaunasi lotuliukas.gif
Taigi...
Pristatau gulbiu uzkeretoja ir visokia kitokia keretoja wub.gif

user posted image

Nekreipiam demesi i griuvancius horizontus ir nefokusa doh.gif cia taip turi but rolleyes.gif

user posted image

user posted image

Nu zodziu blush2.gif reginys buvo vertas fotografiju,bet...
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 24, 23:37)
Rytoj paskutine diena koliazu, labai bijau bausmes  lotuliukas.gif  , tai rodausi geriausia, kas pavyko  blush2.gif

nebūčiau sugalvojusi. Na visai smagiai gavosi.

Laukine, man šįkart tavo makro nepatinka, nes nesuprantu kas tai ir mane tai erzina. Neturi akys už ko užsikabinti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 22:42)
nebūčiau sugalvojusi. Na visai smagiai gavosi.

Laukine, man šįkart tavo makro nepatinka, nes nesuprantu kas tai ir mane tai erzina. Neturi akys už ko užsikabinti.

Ir aš neturiu nuomonės. Paklausiau vyro, sakau, kas čia? sako, nežinau. Po to sako- ausis. Jo, ausis. Ir ką? Ir nieko. Matau, kad nepavyko. smile.gif Dėkui, Yvette. Taip ir maniau. Visgi makro- naujas aruodas, netaip paprasta su juo kaip maniau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 24, 22:37)
Rytoj paskutine diena koliazu, labai bijau bausmes  lotuliukas.gif  , tai rodausi geriausia, kas pavyko  blush2.gif

Ar būtina čia garsiai šaukt biggrin.gif

Fainas koliažas biggrin.gif Man tikrai labai patiko smile.gif Ypač pirmoji. YPAČ JI. Savo vidumi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 24, 23:37)
Sunku su makro man kolkas. Reik išmokt su juo dirbt. Man kliūna dešinės apačia. Kas kam?

o kas cia yra?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 24, 23:42)
Na kagi.Baigiau skanuot savo miana.Tikrai reiks viska jam ir nurasyt,nes jei ne juostele kadra subrokija tai as lotuliukas.gif taip ir ner nieko padoraus lotuliukas.gif Ta geltona juosta vis smezuosianti ateities nuotraukose jau kaip koks parasas gaunasi  lotuliukas.gif
Taigi...
Pristatau gulbiu uzkeretoja ir visokia kitokia keretoja wub.gif

Man trečia foto labai patinka. Ramiai stovėtų, ant dviejų kojų, matyt labiau patiktų, bet ir taip tikrai faina
Papildyta:
Maggie, peržiūrėsiu foto tavo vėliau, bet jetau kaip gražiai tave dukrelė nufotografavo. Tikrai gražus portretas. Dažniau įduok fotoaparatą į rankas.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 24, 22:36)
fiuuu, gavosi visa istorija, kazhkaip pastaraji menesi ziaurus ikvepimas pas mane, tvarkau archyvus, fotkinu, dziugina labai, po truputi pradedu labiau savimi pasitiketi. uh. geras jausmas. kaip Akasha kadaise sake, kad deda foto, kuri jai patinka ir nors sudirba kudroj ar pan, ji nenusimena nei kiek, tes TAIP butent sugalvojo, TAIP butent norejo ir butent TAIP padare. turbut dabar suprantu ka ji turejo omeny blush2.gif nuostabus jausmas. kai zinai ko nori ir gauni to ko nori.

O aš triznė. Fainai parašei. Kad man taip.

Patiko kadrai iš ligoninės smile.gif
Atsakyti
Oho kiek spejot foto prikelt thumbup.gif Labai fainas koliazas thumbup.gif tiek mintim,tiek atkartojimais mirksiukas.gif
Maggie fainai kad ikvepimas yra wub.gif is tu kur rinktis tai man pirmoji gal.Antroj paciai biski pasikuprint norisi beziurint.Labai fainai tavo mergerliute nufotkijo tave thumbup.gif ir ta spintoj gerule mirksiukas.gif
Galva tiek visokiu nuotrauku pilna kad nebezinau apie ka as doh.gif
Atsakyti
Maggie - patiko mergaitė prie lango ir nu tavo mažoji gi fotografė - kaip gražiai nufotkino tave thumbup.gif wub.gif

Koliažas fainas, linksmas thumbup.gif

Ievukis,o man visai vietoje kad nėra fokuso, ypač paskutinė thumbup.gif
Atsakyti
Maggie, ten kur su pienių pūkais, tai pirmas variantas labiau patinka. Labiau įsijautųsi toje nuotraukoje.
Serijos ligoninėje na, negali nepaliseti. Turėdamas vaikų, į tokias foto kitaip žiūri. Ten kur skaito ir žaidžia, tos gražiai pagautos. Reikia ir tokių nuotraukų prisiminimams.
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 24, 23:37)

user posted image

maija + ...

Mano antra ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 23:47)
Man trečia foto labai patinka. Ramiai stovėtų, ant dviejų kojų, matyt labiau patiktų, bet ir taip tikrai faina

Aciu,labai grazus tas visas veiksmas buvo.O ir juokingas lotuliukas.gif pati kaip gulbe ten taskesi hihihi.gif
Atsakyti