QUOTE(Dalyja @ 2011 08 24, 15:37)
Na o čia mano sūnaus mėginimas pagaut manę
(aš tik paverčiau JB)
gerai pagavo. siaip nereali foto. dar apdirbima tik siek tiek koreguociau. bet nuotrauka man patinka.
QUOTE(Refresh @ 2011 08 24, 16:16)
Čia tokia mini fotosesija sesutei. Bet nelabai apgalvota
Ši man patinka, nes žinau kad tai jos natūrali veido išraiška, nesuvaidinta. Ir dar rodau, kad parodyčiau blikiukus
Lauksiu ir komentarų
blikiai labai skanus. emocija irgi. bet fotkinta kiek is apacios ir jau matosi pagurklis. kad ir kudenas, moteris fotografuoti is apacios - draudziama. as vis lauzhydavau ta taisykle, bandant irodyt paciai sau, kad visgi netiesa, ypac jei plona mergina, bet nesigavo iki siol.
p.s. man truksta labai erdves. plaukai grazhus, kazhka bandyciau su jais galvot. toj pacioj vietoj, kur tie grazhus blikiukai
QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 21:25)
Zadejau ryte ikelt foto is vakarykscio pasizaidimo su saulute.
silta. mielai ziurisi. man visai nieko bandymas. bandyciau dar pazaist su spalviniais variantais.
QUOTE(rG @ 2011 08 24, 20:14)
Sveikinu su mamke ir gimtadieniu, praktiškai tai tas pats
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 21:32)
ypač svetimas foto myliu karpyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 21:43)
Po jetaime idetu voratinkliu savuosius tik i siuksline mest, bet cia daugiau demesio blikams skyriau, tad visviena keliu. Nors neabejoju... Mirtina tyla...
manau tavishkiai ne ka prastesni ir tikrai idomus. man tik kadravimas uzkliuvo, keistas, pirmoje norisi siek tiek mazhiau virshaus, dagiau desines ir kaires. antroje, atvirksciai, daugiau virshaus. bet blikiai, ryshkumas, spalvos. niam. Ai laiks. =]
QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 22:06)
4! blikiukai faini. superiniai bandymai. neblogai perpratai lashiukus matau. o dejai siaip kokiu actionu ar natur pradukt?
QUOTE(rG @ 2011 08 24, 22:12)
Pavarei, oho
Man tai malkų įkrovei konkrečiai, gerai, kad saviškius esu ištrynus
prasom perdaryt
U CAN DO IT! pamatysi, gal net patiks.
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 22:18)
better.
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 22:35)
Dar ikeliu pora is zuikiu gaudymo ir snd bus viskas. Man jos banalios ir nuobodzios. Nesugalvojau idomiau...
ir man
as ishvis nedarau tos uzduoties, nes neishmanau, kaip cia idomiau pateikus ir kazhka sugalvojus.
Papildyta:
keli nauji is senu
tokia i seimos albuma, bet man patinka labai fotkes apdirbimas ir shvara, matosi ir keli blikiai, tad temine hehehe:
neapsisprendziu, kuri geresne:
1.
2.
man gal sita, nors gerokai nukapota tiek virshus, tiek apacia, bet man patinka, kad ji kiek susikuprinus, tokia visa susikaupus. na ir vertimas i jb mane dziugina.
ligoninej (spintoj - labai pyko ant manes, kad neduodu ramybes ir fotkinu, tad slepesi i spinta..)
tad, daviau fotika i jos mazhas rankytes, paaishkinau kur ziureti ir ka spausti - vuolia:
liudna mergaite (labai patiko shviesa ir uzsizaidus dukryte, nes pasislepus, galejau ja nufotkint)
uogos
mazhoji skaitove:
fiuuu, gavosi visa istorija, kazhkaip pastaraji menesi ziaurus ikvepimas pas mane, tvarkau archyvus, fotkinu, dziugina labai, po truputi pradedu labiau savimi pasitiketi. uh. geras jausmas. kaip Akasha kadaise sake, kad deda foto, kuri jai patinka ir nors sudirba kudroj ar pan, ji nenusimena nei kiek, tes TAIP butent sugalvojo, TAIP butent norejo ir butent TAIP padare. turbut dabar suprantu ka ji turejo omeny
nuostabus jausmas. kai zinai ko nori ir gauni to ko nori.