Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 18:41)
nu bliamba panašiai  lotuliukas.gif o jei rimtai, tai važiavau ale vaistų - na bet pagrindinis tikslas buvo paštas , ir dar eilėje milžiniškoje stovėjau  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 24, 19:04)

tai pasilieku ties JB

tikra gulbe smile.gif ir cia man kiek per sviesu blush2.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 19:05)

o mamkė, mano tortodienos proga kaip tik atėjo  blush2.gif  thumbup.gif  wub.gif

su tortadieniu busimu 4u.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 20:25)
Zadejau ryte ikelt foto is vakarykscio pasizaidimo su saulute. Tai siaip absoliuciai nieko gero, nors viena man tokia savotiska gavosi  ax.gif Bandziau kelis apkarpymus tai net nezinau koks graziau, tiesiog siandien gal ne ta diena biggrin.gif
"Skrydis aukstyn"

labai gerai gavosi bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 24, 21:12)
Pavarei, oho biggrin.gif Man tai malkų įkrovei konkrečiai, gerai, kad saviškius esu ištrynus  lotuliukas.gif

eik tu, rimtai bigsmile.gif ? ale kaip man gera zinok paliko po tokio posto tongue.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 21:15)
Man tai nerealus lasai thumbup.gif Man labai labai grazu. Spalvytes man ziurisi fainai. Vis noriu ir as isbandyti, bet neturiu tokios laisvos minutes sad.gif

dekui 4u.gif o as nuo siandien toookia laisva. savaite nebus nei vyro nei vaiku lotuliukas.gif ramyyyyybe

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 21:17)
super  thumbup.gif  wub.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 21:20)
nu grazus karunele ir sketukas 4u.gif as tai bandziau kazkada bet nepavyko,  biggrin.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 24, 21:28)
Mano akimis visai šauniai pabirbėjai. O kaip gavai skirtingas pagrindų spalvas?

dekui 4u.gif ko tik as nedariau doh.gif paemiau stiklini persvieciama kepimo inda didziausia. tada po juo patiesiau vienos spalvos daikta, o pries ji (kur turetu buti baltas popierius laseliu sviesos atspidziui) padedavau kitos spalvos daikta. naudojau tik tris spalvas berots, raudona, juoda ir geltona. pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 22:42)

su tortadieniu busimu 4u.gif

dėkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 22:50)

Nemanyk, kad išsisuksi be auto laugh.gif Nors ir daug gražių rodei, bet priklauso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 21:43)
Po jetaime idetu voratinkliu savuosius tik i siuksline mest, bet cia daugiau demesio blikams skyriau, tad visviena keliu. Nors neabejoju... Mirtina tyla...  biggrin.gif
user posted image

o cia ne, kaip ten jie, bokeh? g.gif

nu lasiukai tai unreal wub.gif thumbup.gif

ziurejau youtube berods kaip tokias spalvas isgaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 24, 22:53)
Nemanyk, kad išsisuksi be auto laugh.gif Nors ir daug gražių rodei, bet priklauso cool.gif

žinau, mastau dabar kaip čia ką kur blush2.gif gi sergu
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 08 24, 21:57)

nu lasiukai tai unreal  wub.gif  thumbup.gif

ziurejau youtube berods kaip tokias spalvas isgaut  rolleyes.gif

aciukas 4u.gif aha, ir as nemazai ziurejau ir skaiciau smile.gif uzsivedziau vadinasi
Atsakyti
Akasha, sveikinimai pasiryžus atidaryt studiją smile.gif Kadangi pati perėjau šiuos vandenis, tai labai linkiu, kad sudėti Tavo lūkesčiai į visa tai pasiteisintų. Bet kuriuo atveju tai- puiki patirtis. Kabinu pasagėlę virš durų. didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 24 rugpjūčio 2011 - 22:14
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 24, 15:37)
Na o čia mano sūnaus mėginimas pagaut manę  ax.gif (aš tik paverčiau JB)

gerai pagavo. siaip nereali foto. dar apdirbima tik siek tiek koreguociau. bet nuotrauka man patinka.
QUOTE(Refresh @ 2011 08 24, 16:16)
Čia tokia mini fotosesija sesutei. Bet nelabai apgalvota blush2.gif Ši man patinka, nes žinau kad tai jos natūrali veido išraiška, nesuvaidinta. Ir dar rodau, kad parodyčiau blikiukus smile.gif Lauksiu ir komentarų smile.gif

blikiai labai skanus. emocija irgi. bet fotkinta kiek is apacios ir jau matosi pagurklis. kad ir kudenas, moteris fotografuoti is apacios - draudziama. as vis lauzhydavau ta taisykle, bandant irodyt paciai sau, kad visgi netiesa, ypac jei plona mergina, bet nesigavo iki siol. biggrin.gif
p.s. man truksta labai erdves. plaukai grazhus, kazhka bandyciau su jais galvot. toj pacioj vietoj, kur tie grazhus blikiukai wub.gif
QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 21:25)
Zadejau ryte ikelt foto is vakarykscio pasizaidimo su saulute.

silta. mielai ziurisi. man visai nieko bandymas. bandyciau dar pazaist su spalviniais variantais.
QUOTE(rG @ 2011 08 24, 20:14)
Sveikinu su mamke ir gimtadieniu, praktiškai tai tas pats biggrin.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 21:32)
ypač svetimas foto myliu karpyti

smile.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 21:43)
Po jetaime idetu voratinkliu savuosius tik i siuksline mest, bet cia daugiau demesio blikams skyriau, tad visviena keliu. Nors neabejoju... Mirtina tyla...  biggrin.gif

manau tavishkiai ne ka prastesni ir tikrai idomus. man tik kadravimas uzkliuvo, keistas, pirmoje norisi siek tiek mazhiau virshaus, dagiau desines ir kaires. antroje, atvirksciai, daugiau virshaus. bet blikiai, ryshkumas, spalvos. niam. Ai laiks. =]
QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 22:06)
liabas visoms

4! blikiukai faini. superiniai bandymai. neblogai perpratai lashiukus matau. o dejai siaip kokiu actionu ar natur pradukt?
QUOTE(rG @ 2011 08 24, 22:12)
Pavarei, oho biggrin.gif Man tai malkų įkrovei konkrečiai, gerai, kad saviškius esu ištrynus  lotuliukas.gif

prasom perdaryt mirksiukas.gif U CAN DO IT! pamatysi, gal net patiks.
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 22:18)
Apkarpiau.

better.
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 22:35)
Dar ikeliu pora is zuikiu gaudymo ir snd bus viskas. Man jos banalios ir nuobodzios. Nesugalvojau idomiau...  wink.gif

ir man blush2.gif as ishvis nedarau tos uzduoties, nes neishmanau, kaip cia idomiau pateikus ir kazhka sugalvojus.

Papildyta:
keli nauji is senu biggrin.gif

tokia i seimos albuma, bet man patinka labai fotkes apdirbimas ir shvara, matosi ir keli blikiai, tad temine hehehe:
user posted image

neapsisprendziu, kuri geresne:

1.
user posted image

2.
user posted image
man gal sita, nors gerokai nukapota tiek virshus, tiek apacia, bet man patinka, kad ji kiek susikuprinus, tokia visa susikaupus. na ir vertimas i jb mane dziugina.

ligoninej (spintoj - labai pyko ant manes, kad neduodu ramybes ir fotkinu, tad slepesi i spinta..)
user posted image

tad, daviau fotika i jos mazhas rankytes, paaishkinau kur ziureti ir ka spausti - vuolia:
user posted image

liudna mergaite (labai patiko shviesa ir uzsizaidus dukryte, nes pasislepus, galejau ja nufotkint)
user posted image

uogos
user posted image

mazhoji skaitove:
user posted image

fiuuu, gavosi visa istorija, kazhkaip pastaraji menesi ziaurus ikvepimas pas mane, tvarkau archyvus, fotkinu, dziugina labai, po truputi pradedu labiau savimi pasitiketi. uh. geras jausmas. kaip Akasha kadaise sake, kad deda foto, kuri jai patinka ir nors sudirba kudroj ar pan, ji nenusimena nei kiek, tes TAIP butent sugalvojo, TAIP butent norejo ir butent TAIP padare. turbut dabar suprantu ka ji turejo omeny blush2.gif nuostabus jausmas. kai zinai ko nori ir gauni to ko nori.
Atsakyti
Būt smagu Jūsų nuomonė:
user posted image

Sunku su makro man kolkas. Reik išmokt su juo dirbt. Man kliūna dešinės apačia. Kas kam?
Atsakyti
Rytoj paskutine diena koliazu, labai bijau bausmes lotuliukas.gif , tai rodausi geriausia, kas pavyko blush2.gif

user posted image

maija + ...
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 22:06)
liabas visoms

eina sau ispudingi tavo lasiukai manee pralenkei irgi ,lenkiu galva,niu bandziau zaist visaip kaip as ,bet man mano nepatinka visai,grazu tavo labaiiiiiiiii thumbup.gif

kristukass aha tas parkas super grozis labai ir apskritai Bergene vietu ziauriai graziu daug,ten tik turek kas pozuotu laiko jauciu rezultatas super butu bigsmile.gif
o mes va kraustymusi ruosiames,ner kada jau savaitgaliai suplanuoti ,o dar zadejau viena mergyte pafotografuot tai nesuderinam laiko nu zodz neisivaizduoju kada galetume pasmytint g.gif
Papildyta:
QUOTE(maija @ 2011 08 24, 23:37)
Rytoj paskutine diena koliazu, labai bijau bausmes  lotuliukas.gif  , tai rodausi geriausia, kas pavyko  blush2.gif

user posted image

maija + ...

man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Jetau, kaip man patinka jusu kolezu zaidimas thumbup.gif Kaip vaikas,vis naujo laukiu.Nu super wub.gif
Atsakyti