Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 21:51)
Mane ir, bet jeigu nukirpsiu, ar neerzins ore kabantis voratinklis? g.gif

imk ir pakarpyk savo foto taip, kaip aš Eurikaitės karpiau. Aš pabandžiau ir radau smagių variantų smile.gif
Atsakyti
liabas visoms

nusprendziau siekti nauju tikslu lasu temoje biggrin.gif bandziau gaudyti ne tik lasus, bet karuneles bei sketukus ax.gif tobuli nesigavo, bet kaip pirmi blynai, manau visai neblogai. svarbiausia, kad zinau ka keisti, kad dar geresni efekta gauti

tai pradziai lasiuku keleta

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

karuna

user posted image

sketukas

user posted image

daugiau spalvu bei formu cia biggrin.gif

http://www.flickr.co...s/65683242@N06/

einu skaityt dabar ka priraset
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 21:06)
liabas visoms

Pavarei, oho biggrin.gif Man tai malkų įkrovei konkrečiai, gerai, kad saviškius esu ištrynus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 12:41)

aš šįryt ir vėl pievomis bridau biggrin.gif tooookių voratinklių mačiau, tik kad ta saulė labai labai blausi buvo. tikiuosi dar teks aplankyti pievas ir voratinklius, tik kitą kartą įdomesnėje šviesoje.

nerealus bigsmile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 24, 12:45)
As vis dar geles kankinu... pakomentuokit nors kiek, a?  4u.gif Rozes ir varpelius tai daugiau blikus gaudydama fotografavau, bet man paciai lyg ir nieko rezultatas atrodo....

pirma, antra ir paskutine man fainos 4u.gif
Atsakyti
Man tai nerealus lasai thumbup.gif Man labai labai grazu. Spalvytes man ziurisi fainai. Vis noriu ir as isbandyti, bet neturiu tokios laisvos minutes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 22:06)
liabas visoms

nusprendziau siekti nauju tikslu lasu temoje biggrin.gif bandziau gaudyti ne tik lasus, bet karuneles bei sketukus ax.gif tobuli nesigavo, bet kaip pirmi blynai, manau visai neblogai. svarbiausia, kad zinau ka keisti, kad dar geresni efekta gauti

tai pradziai lasiuku keleta

einu skaityt dabar ka priraset

super thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Apkarpiau.

user posted image

Snd buvau Byparken Bergene. Oi kaip save keikiau, kad fotiko nebuvau pasiemusi. doh.gif Nu stebuklingai grazus parkas. Siomis foto deja to atskleisti neina. schmoll.gif
Sis apvalus pastatelis tulpiu apsuptyje dabar skendi gelese. Nu baisi nuodeme butu nepanaudoti sios vietos ft.
user posted image

user posted image

Neatsimenu nicku merginu is Bergeno ir salia jo, dafai darom meeta. Labai noriu spet pafotkint dar siame parke, kol zalia, grazu. unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 20:06)
liabas visoms

nu grazus karunele ir sketukas 4u.gif as tai bandziau kazkada bet nepavyko, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 14:03)
tęsiame inventorizaciją smile.gif

Zirzė smile.gif

bet tai kaip ciotkai visas pamatyti thumbup.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 24, 14:35)

is kur tie zandai toookie pas mane blink.gif  lotuliukas.gif

nu laba diena lotuliukas.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 24, 14:37)

Na o čia mano sūnaus mėginimas pagaut manę  ax.gif (aš tik paverčiau JB)

bet tai kaip gerai pagavo sakyciau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 16:33)
neturejau ka veikt siandien  biggrin.gif kazin vykes auto  biggrin.gif

man kiek per sviesiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 24, 22:06)
liabas visoms

Mano akimis visai šauniai pabirbėjai. O kaip gavai skirtingas pagrindų spalvas?

QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 22:18)
Apkarpiau.

user posted image

Man taip žyyymiai geriau.
Atsakyti
kristukas - na va tikrai žymiai geriau
Atsakyti
Dar ikeliu pora is zuikiu gaudymo ir snd bus viskas. Man jos banalios ir nuobodzios. Nesugalvojau idomiau... wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti