nusprendziau siekti nauju tikslu lasu temoje bandziau gaudyti ne tik lasus, bet karuneles bei sketukus tobuli nesigavo, bet kaip pirmi blynai, manau visai neblogai. svarbiausia, kad zinau ka keisti, kad dar geresni efekta gauti
aš šįryt ir vėl pievomis bridau tooookių voratinklių mačiau, tik kad ta saulė labai labai blausi buvo. tikiuosi dar teks aplankyti pievas ir voratinklius, tik kitą kartą įdomesnėje šviesoje.
As vis dar geles kankinu... pakomentuokit nors kiek, a? Rozes ir varpelius tai daugiau blikus gaudydama fotografavau, bet man paciai lyg ir nieko rezultatas atrodo....
nusprendziau siekti nauju tikslu lasu temoje bandziau gaudyti ne tik lasus, bet karuneles bei sketukus tobuli nesigavo, bet kaip pirmi blynai, manau visai neblogai. svarbiausia, kad zinau ka keisti, kad dar geresni efekta gauti
Snd buvau Byparken Bergene. Oi kaip save keikiau, kad fotiko nebuvau pasiemusi. Nu stebuklingai grazus parkas. Siomis foto deja to atskleisti neina. Sis apvalus pastatelis tulpiu apsuptyje dabar skendi gelese. Nu baisi nuodeme butu nepanaudoti sios vietos ft.
Neatsimenu nicku merginu is Bergeno ir salia jo, dafai darom meeta. Labai noriu spet pafotkint dar siame parke, kol zalia, grazu.