Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sayonara smile.gif ryt pakalbink mane,atsiųsiu brokuotus kadrus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
aš šiandien tiek grožių prisižiūrėjau pas jumis, kad taip džiugu, bet tuo pačiu ir neviltis pradeda imt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 22, 21:35)
aš šiandien tiek grožių prisižiūrėjau pas jumis, kad taip džiugu, bet tuo pačiu ir neviltis pradeda imt  doh.gif  biggrin.gif

tai mane ji irgi ima,nes pas mane tai burbuliukais juosta nuėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 20:39)
tai mane ji irgi ima,nes pas mane tai burbuliukais juosta nuėjo  doh.gif

kaip suprast burbuliukais?
Atsakyti
patiko labai brum portretas ir fredericos skrybele. biggrin.gif Zinau, jog ir po skrybele grazi moteris slepias. smile.gif

neiste, man antroji faina. bigsmile.gif Su paslaptim tokia. Apdirbima gal kitoki daryciau, bet cia jau skonio rekalas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 22, 21:40)
kaip suprast burbuliukais?

na taigi apsišvietė langiukas doh.gif pro kurį į kadrus žiūri doh.gif gavosi mianas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 21:42)
na taigi apsišvietė langiukas  doh.gif pro kurį į kadrus žiūri  doh.gif gavosi mianas  lotuliukas.gif

tai idek miano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 21:43)
tai idek miano  biggrin.gif

uoj ni ni, čia jau kaip say pasakys lotuliukas.gif o kiti kadrai nenuskanuoti
Atsakyti
Labuks, mergytės, vakar skaičiau, kad keliam foto su saulės blikais, zuikiais ir pan. Mano silpnybė tokios foto. Mačiau labai gražių visos parodėt. Yvette jau man pirmoji labai senai įstrigusi atmintyje. wub.gif Žinau, kad ir Bizytė turi gražių. mirksiukas.gif
Aš turiu irgi nemažai. Ypač iš Nidos daug parsivežiau. Tačiau mažai galiu su jumis pabendrauti ir dažniau čia apsilankyti. verysad.gif Vieną šiandien vis dėlto keliu, man ji labai miela, nes myliu saulę ir Nidos pušynus. wub.gif Kitas gal kitą kartą kada parodysiu. Tačiau esat visad mielai laukiamos Flikre. friends.gif
Gražaus vakaro, bučkis. heart.gif
Mano saulės spindulėliai, blikiukai ir saulės zuikis. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Ou mai gad, grįžau ajau visos kitą temą baig įpusėti laugh.gif biggrin.gif
Saynoaros daryti portretukai tai totalus gėris wub.gif Nu kada gi bus galima tokius ir man bent per nago juodymą padaryt......

QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 17:37)
O pati, kad plepalus prasklaydyt su blikais ateinu.... Naturaliais smile.gif

Liuks blikiukai

QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 18:37)
čia truputis brumbrumo 4u.gif

Šakės, kaip brum man kažką primena. Nu tooookiaaa matyta g.gif Labai graži esi beje, brum 4u.gif

QUOTE(Alexso @ 2011 08 22, 19:53)
Mano saulės spindulėliai, blikiukai ir saulės zuikis. 4u.gif

Faini tie blikiukai nors tu ką

Aš šandien savo mažąją ciuocę pafotkinau, nu bet kur jau man, po sayonaros portretų-belieka tik lapais apsikasti unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 22 rugpjūčio 2011 - 21:08
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 19:56)
eina sauuuuuu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif aš graži tai sakant  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir labai! bigsmile.gif Labai grazu!

QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 20:05)
mane tuoj iš čia išmes, užspaminsiu.. po vieną tvarkau, bet jau akys tuoj varvėssssss...

Maggie

bigsmile.gif Ir sita kokia wub.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 08 22, 20:37)
Ne, nu klausykit, isejom su seima pasivaiksciot, o cia jau tema damuset unsure.gif Nauja pradejot unsure.gif  As pasiduodu blink.gif Be sansu cia su jumis blink.gif

lotuliukas.gif Man irgi tas pats, tik porai valandu dingau, o jau kiek priplepeta! Bet labai faina, gera nuotaika jauciasi, smagu skaityt, o ir kiek graziu portretu Saynoara prikele, o kur dar zuikuciai, blikiukai.. bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 22:02)
Šakės, kaip brum man kažką primena. Nu tooookiaaa matyta  g.gif  Labai graži esi beje, brum  4u.gif

dekui, bet nesu as grazi wink.gif as labai nepratus save tikra matyt smile.gif

gal mes pazistamos is kazkur?smile.gif pasirodyk ir tu biggrin.gif nu buvo mano tokiu pusiniu auto, gal del to atrodau matyta?
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 22:02)

patinka tavo foto kadravimas. tik nepatinka, kad lyg plaukas ant vienos akytes
Atsakyti