Sayonara ryt pakalbink mane,atsiųsiu brokuotus kadrus
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 22, 21:35)
aš šiandien tiek grožių prisižiūrėjau pas jumis, kad taip džiugu, bet tuo pačiu ir neviltis pradeda imt
tai mane ji irgi ima,nes pas mane tai burbuliukais juosta nuėjo
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 20:39)
tai mane ji irgi ima,nes pas mane tai burbuliukais juosta nuėjo
kaip suprast burbuliukais?
patiko labai brum portretas ir fredericos skrybele. Zinau, jog ir po skrybele grazi moteris slepias.
neiste, man antroji faina. Su paslaptim tokia. Apdirbima gal kitoki daryciau, bet cia jau skonio rekalas.
neiste, man antroji faina. Su paslaptim tokia. Apdirbima gal kitoki daryciau, bet cia jau skonio rekalas.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 22, 21:40)
kaip suprast burbuliukais?
na taigi apsišvietė langiukas pro kurį į kadrus žiūri gavosi mianas
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 21:42)
na taigi apsišvietė langiukas pro kurį į kadrus žiūri gavosi mianas
tai idek miano
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 21:43)
tai idek miano
uoj ni ni, čia jau kaip say pasakys o kiti kadrai nenuskanuoti
Labuks, mergytės, vakar skaičiau, kad keliam foto su saulės blikais, zuikiais ir pan. Mano silpnybė tokios foto. Mačiau labai gražių visos parodėt. Yvette jau man pirmoji labai senai įstrigusi atmintyje. Žinau, kad ir Bizytė turi gražių.
Aš turiu irgi nemažai. Ypač iš Nidos daug parsivežiau. Tačiau mažai galiu su jumis pabendrauti ir dažniau čia apsilankyti. Vieną šiandien vis dėlto keliu, man ji labai miela, nes myliu saulę ir Nidos pušynus. Kitas gal kitą kartą kada parodysiu. Tačiau esat visad mielai laukiamos Flikre.
Gražaus vakaro, bučkis.
Mano saulės spindulėliai, blikiukai ir saulės zuikis.
Aš turiu irgi nemažai. Ypač iš Nidos daug parsivežiau. Tačiau mažai galiu su jumis pabendrauti ir dažniau čia apsilankyti. Vieną šiandien vis dėlto keliu, man ji labai miela, nes myliu saulę ir Nidos pušynus. Kitas gal kitą kartą kada parodysiu. Tačiau esat visad mielai laukiamos Flikre.
Gražaus vakaro, bučkis.
Ou mai gad, grįžau ajau visos kitą temą baig įpusėti
Saynoaros daryti portretukai tai totalus gėris Nu kada gi bus galima tokius ir man bent per nago juodymą padaryt......
Liuks blikiukai
Šakės, kaip brum man kažką primena. Nu tooookiaaa matyta Labai graži esi beje, brum
Faini tie blikiukai nors tu ką
Aš šandien savo mažąją ciuocę pafotkinau, nu bet kur jau man, po sayonaros portretų-belieka tik lapais apsikasti
Saynoaros daryti portretukai tai totalus gėris Nu kada gi bus galima tokius ir man bent per nago juodymą padaryt......
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 17:37)
O pati, kad plepalus prasklaydyt su blikais ateinu.... Naturaliais
Liuks blikiukai
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 18:37)
čia truputis brumbrumo
Šakės, kaip brum man kažką primena. Nu tooookiaaa matyta Labai graži esi beje, brum
QUOTE(Alexso @ 2011 08 22, 19:53)
Faini tie blikiukai nors tu ką
Aš šandien savo mažąją ciuocę pafotkinau, nu bet kur jau man, po sayonaros portretų-belieka tik lapais apsikasti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 19:56)
eina sauuuuuu aš graži tai sakant
Ir labai! Labai grazu!
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 20:05)
mane tuoj iš čia išmes, užspaminsiu.. po vieną tvarkau, bet jau akys tuoj varvėssssss...
Maggie
Maggie
Ir sita kokia
QUOTE(levap85 @ 2011 08 22, 20:37)
Ne, nu klausykit, isejom su seima pasivaiksciot, o cia jau tema damuset Nauja pradejot As pasiduodu Be sansu cia su jumis
Man irgi tas pats, tik porai valandu dingau, o jau kiek priplepeta! Bet labai faina, gera nuotaika jauciasi, smagu skaityt, o ir kiek graziu portretu Saynoara prikele, o kur dar zuikuciai, blikiukai..
QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 22:02)
dekui, bet nesu as grazi as labai nepratus save tikra matyt
gal mes pazistamos is kazkur? pasirodyk ir tu nu buvo mano tokiu pusiniu auto, gal del to atrodau matyta?
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 22:02)
patinka tavo foto kadravimas. tik nepatinka, kad lyg plaukas ant vienos akytes