Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 21:25)
Zadejau ryte ikelt foto is vakarykscio pasizaidimo su saulute. Tai siaip absoliuciai nieko gero, nors viena man tokia savotiska gavosi  ax.gif Bandziau kelis apkarpymus tai net nezinau koks graziau, tiesiog siandien gal ne ta diena biggrin.gif
"Skrydis aukstyn"

o geras ,man patinka
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 21:16)
dėkui  4u.gif
Papildyta:
biški scary movie vaizdų nakčiai  lotuliukas.gif čia mano autoportretas  lotuliukas.gif

nerealus
Papildyta:
QUOTE(aroonele @ 2011 08 24, 21:19)

dabar pasijutau kaip tikra blondine. tai jei karpai su ps, juk originalas lieka. na juk karpai karpai, nepatiko ir neissaugai.... ar cia ka nors ne taip supratau?  blush2.gif  g.gif

aha, pirmam psl. rodos net parašyta, karpykit tvarkykit kiek norit, tik originalus išsaugokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 21:28)
o geras ,man patinka

Aciu 4u.gif Ilgai zaidziau kol pagavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 21:25)
Zadejau ryte ikelt foto is vakarykscio pasizaidimo su saulute. Tai siaip absoliuciai nieko gero, nors viena man tokia savotiska gavosi  ax.gif Bandziau kelis apkarpymus tai net nezinau koks graziau, tiesiog siandien gal ne ta diena biggrin.gif

liuks kad bandai ir užduotis šiaip įvykdyta.
Jei apie foto, viršus truputi erzina, labai jau plikas. Pridengus viršų, na ne super nuostabi foto, bet gražiau atrodo.
p.s. jokiu būdu nesiūlau pradėti karpyti fot, tiesiog tokia jau tad mano yda. Karpau karpau karpau. Akimis ar pc, kaip išeina... ypač svetimas foto myliu karpyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 rugpjūčio 2011 - 20:33
Atidarė pagaliau. biggrin.gif Super blikai. bigsmile.gif Labai įdomiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 rugpjūčio 2011 - 20:34
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 21:30)

bet aš dabar rimtai panaši lotuliukas.gif nu tokia baisuoklė lotuliukas.gif
Atsakyti
Po jetaime idetu voratinkliu savuosius tik i siuksline mest, bet cia daugiau demesio blikams skyriau, tad visviena keliu. Nors neabejoju... Mirtina tyla... biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 19:39)
bet aš dabar rimtai panaši  lotuliukas.gif nu tokia baisuoklė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu bet gera foto biggrin.gif

JeMa grazu zuikuti pagavai ,as ryt eisiu gaudyt , tikekimes nelis
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 21:43)
Po jetaime idetu voratinkliu savuosius tik i siuksline mest, bet cia daugiau demesio blikams skyriau, tad visviena keliu. Nors neabejoju... Mirtina tyla...  biggrin.gif

blikiukai gražūs. Tie kamienai iš abiejų pusių erzina.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 21:48)
blikiukai gražūs. Tie kamienai iš abiejų pusių erzina.

Mane ir, bet jeigu nukirpsiu, ar neerzins ore kabantis voratinklis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 24, 21:43)
Po jetaime idetu voratinkliu savuosius tik i siuksline mest, bet cia daugiau demesio blikams skyriau, tad visviena keliu. Nors neabejoju... Mirtina tyla...  biggrin.gif

pritariu Yvettei voratinklis blikai gražu - bet tie kamienai labai sunkumą priduoda g.gif
Atsakyti
Tai prisipažinkit, kuri šįvakar vieną šeimynėlę Verkių parke paveikslavot? biggrin.gif Kažkaip pagalvojau, o tikriau gal supratau, kad neturių tikslų ir ambicijų paveiksluoti kitus, na dažnai, gauti už tai pinigėlius, tiesiog noriu ramiai fotografuoti...ir taaaip gera pasidarė biggrin.gif Tėvelis toks,mano akimis, buvo atsipūtęs, mama su maximinių maišu, spėju, įvairiųdekoracijų, aksesuarų, du nesuvaldomi vaikai ir rami fotografė. Aš mieliau norėčiau pozuot vis dėlto flirt.gif hihihi.gif
Verkių parke užmačiau vartus, arklidės, kažkuo man jie patiko, gal kas norit meeto, mielai priglusčiau prie tų vartų, nu patiko man jie smile.gif

say, (sunkus tavo nikas, viso vis dar neatsimenu mintinai) man iškilo toks klausimas, o meete tu iš eigos fotkinai portretukus, ar kur į šoną pavesdavai modeliuką?
Atsakyti