Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikinu su mamke ir gimtadieniu, praktiškai tai tas pats biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 20:10)
Kike, pala pala, šiandien?? smile.gif

nea,ryt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 24, 20:11)
nu tai klausyk,auto kad butu cia tuctuojau mirksiukas.gif sveikinu 4u.gif

tai ryt gimtadienis, o auto deja sergu doh.gif nors mane žinant lotuliukas.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 24, 20:14)
Sveikinu su mamke ir gimtadieniu, praktiškai tai tas pats biggrin.gif  4u.gif

dėkui ,tikras gimtadienis su dovanom sau lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aš tai iš anksto nesveikinsiu biggrin.gif

tik su mamke sveikinu.. 4u.gif kad gerai rodytų ir masterpiece mygtuką rastum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 20:23)
aš tai iš anksto nesveikinsiu biggrin.gif

tik su mamke sveikinu.. 4u.gif kad gerai rodytų ir masterpiece mygtuką rastum 4u.gif

dėkui, ieškosiu ieškosiu to mygtuko - manau tu jį radai, gal pakuždėsi kur jis yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 19:30)
dėkui, ieškosiu ieškosiu to mygtuko - manau tu jį radai, gal pakuždėsi kur jis yra  lotuliukas.gif

pfff, jis tik c220 modeliuose būna happybday.gif lotuliukas.gif
juokauju, žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Sakau, gal kai kurios savo popsiškesnėm akim pasakysit, ar yra kas nors gero ir šiaip. Nu labai pasimetus esu, garbės žodis. Kada praeis ta būsena, nesuprantu biggrin.gif Nes nebžinau ar betvarkyt lotuliukas.gif čiaaa
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 20:40)
pfff, jis tik c220 modeliuose būna  happybday.gif  lotuliukas.gif
juokauju, žinoma biggrin.gif

OMG tai neteisinga modeli nusipirkau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 24, 20:41)
Sakau, gal kai kurios savo popsiškesnėm akim pasakysit, ar yra kas nors gero ir šiaip.  Nu labai pasimetus esu, garbės žodis. Kada praeis ta būsena, nesuprantu biggrin.gif Nes nebžinau ar betvarkyt  lotuliukas.gif  čiaaa

parašiau
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 18:16)
nea,ryt  blush2.gif
Papildyta:

sveikinu su mamke bigsmile.gif 4u.gif , ir su rydienos tortadieniu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 14:41)

OMG mianu mianas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 21:00)
sveikinu su mamke  bigsmile.gif  4u.gif , ir su rydienos tortadieniu  4u.gif  4u.gif

dėkui 4u.gif
Papildyta:
biški scary movie vaizdų nakčiai lotuliukas.gif čia mano autoportretas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
labai labai patiko voratinkliai, jau galvojau i kuri gala man reiks ryt atsikelus lekt, irgi noriu tokiu paieskot wub.gif
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 18:36)
man su tais kirpimais baisu ,bijau kad ko nesugadinciau  biggrin.gif

dabar pasijutau kaip tikra blondine. tai jei karpai su ps, juk originalas lieka. na juk karpai karpai, nepatiko ir neissaugai.... ar cia ka nors ne taip supratau? blush2.gif g.gif

p.s. say portretukai nerealus wub.gif

refresh, portretas grazus, modelis grazus, bet kazko biski truksta, nezinau net ko g.gif
Atsakyti
Zadejau ryte ikelt foto is vakarykscio pasizaidimo su saulute. Tai siaip absoliuciai nieko gero, nors viena man tokia savotiska gavosi ax.gif Bandziau kelis apkarpymus tai net nezinau koks graziau, tiesiog siandien gal ne ta diena biggrin.gif
"Skrydis aukstyn"
user posted image
Atsakyti