Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 15:43)
sugalvojau, reik kirpt kairę ir apačią, palikt tik akis. visai gražiai susipaišo akcentai..smile.gif

parodyk kaip , man baisu kirpt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 15:36)
šiaip man patinka, bet aišku gaila antros akies nefokuse, dėlto atsargiai su f aš elgiuosi, nes praždioje kai 50uku fotkinau tai iš arčiau pusė tokių foto gaudavosi  doh.gif bet nu nėra jau čia taip blogai

man niekad sonu nesigauna kad abi vienodos akys butu ,visad viena akis , doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 17:09)
parodyk kaip , man baisu kirpt  biggrin.gif
Papildyta:

man niekad sonu  nesigauna kad abi vienodos akys butu  ,visad viena akis ,  doh.gif  biggrin.gif

negaliu, man sveikata neleidžia.. lotuliukas.gif jei rimtai, namie man bėda su redagavimu.. gal kas kitas prikarpys pagal mano fantazijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 18:09)
parodyk kaip , man baisu kirpt  biggrin.gif
Papildyta:

man niekad sonu  nesigauna kad abi vienodos akys butu  ,visad viena akis ,  doh.gif  biggrin.gif

hm... o koks f?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 16:10)
negaliu, man sveikata neleidžia..  lotuliukas.gif jei rimtai, namie man bėda su redagavimu.. gal kas kitas prikarpys pagal mano fantazijas smile.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 16:16)
hm... o koks f?

2.8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 18:18)
biggrin.gif
Papildyta:

2.8  smile.gif

keista... neturėtų tada taip skirtis... reiks man pabandyti ant tokios daifragmos... ar skiriasi ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 08 24, 16:37)
Say, nu kažkas nepaprasto wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir vėl gailiuosi, kad nebuvau,...

ir aš... angel_sadangel.gif pati pačiausia man RG ir Vienintelės foto ax.gif

Atsakyti
vienas variantas pagal mane, kitas pagal Sayonarą, jei gerai supratau kaip ji įsivaizduoja. Ir dvi gražios detalės. Man tai mano variantas gražiausias smile.gif Tik nežinau kaip į jb vertei, reiktų tvarkyti patamsėjimus tarp akies ir nosies
Eurikaite, išsisaugok iš čia foto ir aš paskui išimsiu iš flickr, galėsi pati tuomet įkelti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 rugpjūčio 2011 - 17:29
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 17:24)
vienas variantas pagal mane, kitas pagal Sayonarą, jei gerai supratau kaip ji įsivaizduoja. Ir dvi gražios detalės. Man tai mano variantas gražiausias   smile.gif Tik nežinau kaip į jb vertei, reiktų tvarkyti patamsėjimus tarp akeis ir nosies
Eurikaite, išsisaugok iš čia foto ir aš paskui išimsiu iš flickr, galėsi pati tuomet įkelti.

faina wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 24 rugpjūčio 2011 - 18:01
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 16:24)
vienas variantas pagal mane, kitas pagal Sayonarą, jei gerai supratau kaip ji įsivaizduoja. Ir dvi gražios detalės. Man tai mano variantas gražiausias  smile.gif

wow tikrai kad grazu bigsmile.gif , man su tais kirpimais baisu ,bijau kad ko nesugadinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 17:11)
ačiūūū, šokinėčiau jei galėčiau ale su tempa sėdžu blyn... nu kodėl dabar ir kodėl man...  verysad.gif

Mamke C330 , jaučiu ryt lėksiu ir su tempa jos pasiimti  lotuliukas.gif

Jaučiu būčiau ir su tempa nulėkusi doh.gif mirksiukas.gif

Lauksim labai labai lauksim taviškių foto su nauju žaisliuku mirksiukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 17:24)
nu tik nereik. sugadinau tikrai. vienos merginos nebus tikrai, jau žinau, kitą vieną bandau gelbėt, pati kalta, kad tik vieną kadrą padariau, atsarginio nėr smile.gif tai tikiuosi neįsižeis jos, jei kas, nes tikrai mano kaltė, kad pražioplinau. žinai, kiekvienam žmogui skyrus pakankamai laiko tai galima prisidaaryt normalių žiūrimų kadrų, o aš gi laksčiau nuo vienos prie kitos biggrin.gif nors tas irgi savotiškas fun buvo biggrin.gif

Jaučiu aš tą nevykusi gavausi doh.gif
Atsakyti
aš jaučiu irgi pirksiu C330 thumbup.gif tik dar prieš tai kiev'ą pasibandysiu (kai pasakau šitą pavadinimą, apie Kijevo kotletus pagalvoju biggrin.gif ) . vakar vyrui užsiminiau, kad kaip norėčiau mamkės, tai tas sako - pirk blink.gif sakau tai , kad kainuoja apie tris nulius, nu ir kas sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 24, 17:42)

Jaučiu aš tą nevykusi gavausi  doh.gif

Tu iš tų, kur tik vieną kadrą padariau ir nesužiūrėjau. nors turiu jausmą, kad kažkur juosta dar viena tupi - per mažai man kadrų doh.gif stengiausi, kad nebūtų po vieną kadrą.. bet jaučiu būsiu ką pražiūrėjus.. doh.gif
Atsakyti