Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 17:17)
aha, apačia blogai.. nesuspoksojau  doh.gif
niekada nevėlu tongue.gif
ot ir darbe liko, vadinasi, rytoj tongue.gif jei ištversiu namie nepamaklinus iš naujo
ale šiandien ir savijauta gali neleisti biggrin.gif

tai gal tu eik pailsėti ką?? g.gif marš nuo kompo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 16:25)
tai gal tu eik pailsėti ką??  g.gif  marš nuo kompo  lotuliukas.gif

vyras privertė įkalt nuskausminamųjų, tai tuoj ant stalo galėsiu šokt biggrin.gif sako, tik alkoholio nepatartina vartot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 16:11)
beje rG ,nu visai fainai fotkina tavo vaikas, kiek jai? bliamba riekia gal ir maniškiam duoti fotiką, ale neturiu kokio lengvo... skaitmenos neduosiu gi  g.gif

3 metai 7 mėn. 26 dienos smile.gif tai ji su skaitmena, tik su muiline smile.gif
norėjau pirkt vaikišką, bet neprisiruošiau, tai daviau tampyt smile.gif Fotkina trumpai, bet dažnai smile.gif

Gotte,
http://clip2net.com/s/18bds
Bet šiaip sunkiai... Tada su Curves turi labai gaudytis, kad vėliau tonai būtų, ne taip plokščia... O kai kurie gi žinai, ir su RAW neišgelbėjami. Gražus vainikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 17:29)
vyras privertė įkalt nuskausminamųjų, tai tuoj ant stalo galėsiu šokt biggrin.gif sako, tik alkoholio nepatartina vartot biggrin.gif

nu spaudžiu leteną tavo vyrui drinks_cheers.gif mane tuoj irgi privers gerti vaistus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 24, 17:32)
3 metai 7 mėn. 26 dienos  smile.gif tai ji su skaitmena, tik su muiline smile.gif
norėjau pirkt vaikišką, bet neprisiruošiau, tai daviau tampyt smile.gif Fotkina trumpai, bet dažnai smile.gif

Gotte,
http://clip2net.com/s/18bds
Bet šiaip sunkiai... Tada su Curves turi labai gaudytis, kad vėliau tonai būtų, ne taip plokščia... O kai kurie gi žinai, ir su RAW neišgelbėjami.  Gražus vainikas smile.gif

aj tai pas mane maliavka dar doh.gif lai dar paauga lotuliukas.gif
Atsakyti

neturejau ka veikt siandien biggrin.gif kazin vykes auto biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 24, 17:23)
Turiu klausimuką: ar galima kažkaip prigesinti išdegimus, jeigu failas ne RAW, bet JPG.. Va fotografavau kažkaip visai į nustatymus nepažiūrėjau doh.gif

photoshopas man ne draugas, bet jei foto būtų mano, gelbėčiau versdama į jb, nors ir kaip gaila. Tada kažkiek curves patvarkyčiau
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 17:33)
neturejau ka veikt siandien  biggrin.gif kazin vykes auto  biggrin.gif

šiaip man patinka, bet aišku gaila antros akies nefokuse, dėlto atsargiai su f aš elgiuosi, nes praždioje kai 50uku fotkinau tai iš arčiau pusė tokių foto gaudavosi doh.gif bet nu nėra jau čia taip blogai
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 16:27)
Akasha, turiu Tavo foto. Galiu rodyt ar nori cenzūruot? smile.gif
Papildyta:

Rodyk rodyk man negaila....

Soriukas, kad nieko nekomentuoju, bet visiskai be jegu esu biggrin.gif Uztad laiminga ir skrajoju padebesiais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 24, 16:33)
neturejau ka veikt siandien  biggrin.gif kazin vykes auto  biggrin.gif

man tai labai trūksta barzdos.. šiaip miela smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 24 rugpjūčio 2011 - 16:39
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 17:39)
man tai labai trūksta barzdos.. šiaip miela smile.gif

man tai kairės perdaug. bet tikrai miela
Atsakyti

sugalvojau, reik kirpt kairę ir apačią, palikt tik akis. visai gražiai susipaišo akcentai..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 15:55)
Zirze, išsigalvojai žandus? smile.gif

na as maza budama buvau kaip is to multiko barsukas, zandai buvo tookie, kad atrodziau lyg pastoviai su saldainiais burnoj buciau biggrin.gif tai kai kuriose nuotraukose tai man itin isryskeja, kiti al nepastebi, bet as matau biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 24, 16:00)
Tai jau tikrai  biggrin.gif  doh.gif  ana tokia kūdena, kad net išsižiojau pamačius, maniau stambesnė  rolleyes.gif

ir dar zemesne lotuliukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 17:11)

jėėėė - koks 50ukas ir iš kur siuntei? o tai bus muitas? gal gali kaip nors išsisukti  g.gif

ai, as kazkokia kopija nusipirkau, nebrangiai, neturiu pinigu geram daiktui rolleyes.gif nors atsiliepimai geri buvo,ziuresim,manau geriau bus nei su kitiniu biggrin.gif
o del muitines, blyn, atejo laiskas, tipo visos siuntos turi buti deklaruotos, nors ten nesusidaro net 170lt suma, nuo kurios reik moketi muita, nezinau kodel sulaike g.gif gal jiems itarimas buvo, kad taip pigiai g.gif
Atsakyti