Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 14:55)
Zirze, išsigalvojai žandus? smile.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif doh.gif ana tokia kūdena, kad net išsižiojau pamačius, maniau stambesnė rolleyes.gif

Dalyja
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 24, 13:25)
sayonara,portretai pasakiski wub.gif
Nesuprantu,ar cia visos tokios ipatingai grazios,ar cia tu kazkaip ipatingai fotografuoji wub.gif Idomu kaip mano marmuze  perleista per tavo rankas ir fotoaparata gautusi g.gif Itariu,kad sakytum jog juosta sugadinai  lotuliukas.gif

Nuo mano "fotogeniskumo" tai objektyvas skiltu lotuliukas.gif

Sakes kokie grazus portretukai, kokios grazios tos musu fotografes wub.gif
Voratinkliai irgi labai patiko, ypatingai pirmoji foto smile.gif

Kalbinsiu ir as saviskius lekt siandien pasifotkint, nauja pirkini isbandyti, tykiuosi nepersigalvos ax.gif

Ai va prisiminiau ka vis paklaust norejau, Virdzzinija, ar daug vyras zuvies przvejojo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarija86: 24 rugpjūčio 2011 - 15:11
Čia tokia mini fotosesija sesutei. Bet nelabai apgalvota blush2.gif Ši man patinka, nes žinau kad tai jos natūrali veido išraiška, nesuvaidinta. Ir dar rodau, kad parodyčiau blikiukus smile.gif Lauksiu ir komentarų smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveikutes,pries kelias dienas nusipirkau canon 400d ...nes labai noriu ismokti fotografuoti,siandien bandziau judancius objektus fotografuot i,tai manau visai taip neblogai gavosi.norejau pasiklausti tos kurios turi CANON 400D kaip fotografuoti nespalvotai?aciu
Atsakyti
Akasha, turiu Tavo foto. Galiu rodyt ar nori cenzūruot? smile.gif
Papildyta:
Alabama smile.gif
Tave kažkaip jb mačiau smile.gif

user posted image

Atsakyti
say, man apačia kliūva, aišku, ką jau padarysi, bet šiaip - vau. Stebini.
Atsakyti
Say, nu kažkas nepaprasto wub.gif wub.gif wub.gif Ir vėl gailiuosi, kad nebuvau,...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 14:23)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. su kuo ir sveikinam.

Aš dar porą val. namuose tupėsiu paskui žaidimų aikštelėn. Su Turtu laukiam gal lomo atneš 

ačiūūū, šokinėčiau jei galėčiau ale su tempa sėdžu blyn... nu kodėl dabar ir kodėl man... verysad.gif
Aš irgi tuoj lomo užsinorėsiu, man visai patiko su Svajonės pasibandyti, o čia dar visokie įdėklai būna, visai norėčiau po vandeniu pafotkinti blush2.gif
P.S. Jau laukiu nesulaukiu kada važiuosim pas tave blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 14:26)
sveikinu , ir linkiu pasveikt 

tiesa, o kurią mamkę tu atsisiuntei? kuris modelis?

Mamke C330 , jaučiu ryt lėksiu ir su tempa jos pasiimti lotuliukas.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 14:29)

Ačiū 4u.gif Tavo portretukai nu nežinau šilti ramūs ir atskleidžiantys kiekvieną 4u.gif thumbup.gif O tik aš ten žvengiau prieš objektyvą ? lotuliukas.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 14:39)
beje, Kike, labai smagu. noriu noriu juostos ir aš.

mesiu jaučiu aš tą skaitmeną lotuliukas.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 08 24, 15:21)
Sveikos,
smagu jus stebėti. Iš meeto tikrai gavosi nerealios nuotraukos, net pavydu, bet...mano šiuo metu nefotografavimo nuotaikos :S  nežinau kas dedasi, bet nebejaučiu noro ir nėr džiugesio fotkinant...
Jaučiu reikia pailsėt...

žinok buvo ir man ( na gerai buvo gal kokią dieną tik) bet reikia pailsėti, o dabar noriu bet sergu (gal kuo daugiau skųsiuosi - tuo greičiau pasveiksiu) lotuliukas.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 24, 15:35)
as gryzus namo iri radau laiska is pasto, galvojau jau mano 50'ukas atejo, o pasirodo dar ismuitinti turi, nusiunciau reikiamus dokumentus,bet dar ne zodzio negavau atsakymo,kada galesiu atsiimi doh.gif
is kur tie zandai toookie pas mane blink.gif  lotuliukas.gif

jėėėė - koks 50ukas ir iš kur siuntei? o tai bus muitas? gal gali kaip nors išsisukti g.gif

Say - aš leidžiu dėti Akashos foto nes žiauriai noriu pamatyti thumbup.gif labai noriu pamatyti kaip TU ją matai wub.gif
Papildyta:
beje rG ,nu visai fainai fotkina tavo vaikas, kiek jai? bliamba riekia gal ir maniškiam duoti fotiką, ale neturiu kokio lengvo... skaitmenos neduosiu gi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 24, 15:30)
say, man apačia kliūva, aišku, ką jau padarysi, bet šiaip - vau.  Stebini.

aha, apačia blogai.. nesuspoksojau doh.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 08 24, 15:37)
Say, nu kažkas nepaprasto wub.gif  wub.gif  wub.gif Ir vėl gailiuosi, kad nebuvau,...

niekada nevėlu tongue.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 16:07)
Say - aš leidžiu dėti Akashos foto nes žiauriai noriu pamatyti  thumbup.gif labai noriu pamatyti kaip TU ją matai  wub.gif

ot ir darbe liko, vadinasi, rytoj tongue.gif jei ištversiu namie nepamaklinus iš naujo
ale šiandien ir savijauta gali neleisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 15:27)
Akasha, turiu Tavo foto. Galiu rodyt ar nori cenzūruot? smile.gif
Papildyta:
Alabama smile.gif
Tave kažkaip jb mačiau smile.gif

nors vieną kadrą sugadinai? blyn, jei man iš visos juostos bent vienas panašus gautųsi, aš iš laimės į kelnes pridėčiau , o ji čia kas 10 min po gerą parodo biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką: ar galima kažkaip prigesinti išdegimus, jeigu failas ne RAW, bet JPG.. Va fotografavau kažkaip visai į nustatymus nepažiūrėjau doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 16:22)
nors vieną kadrą sugadinai? blyn, jei man iš visos juostos bent vienas panašus gautųsi, aš iš laimės į kelnes pridėčiau , o ji čia kas 10 min po gerą parodo  biggrin.gif

nu tik nereik. sugadinau tikrai. vienos merginos nebus tikrai, jau žinau, kitą vieną bandau gelbėt, pati kalta, kad tik vieną kadrą padariau, atsarginio nėr smile.gif tai tikiuosi neįsižeis jos, jei kas, nes tikrai mano kaltė, kad pražioplinau. žinai, kiekvienam žmogui skyrus pakankamai laiko tai galima prisidaaryt normalių žiūrimų kadrų, o aš gi laksčiau nuo vienos prie kitos biggrin.gif nors tas irgi savotiškas fun buvo biggrin.gif
Atsakyti