QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 14:23)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. su kuo ir sveikinam.
Aš dar porą val. namuose tupėsiu paskui žaidimų aikštelėn. Su Turtu laukiam gal lomo atneš
ačiūūū, šokinėčiau jei galėčiau ale su tempa sėdžu blyn... nu kodėl dabar ir kodėl man...
Aš irgi tuoj lomo užsinorėsiu, man visai patiko su Svajonės pasibandyti, o čia dar visokie įdėklai būna, visai norėčiau po vandeniu pafotkinti
P.S. Jau laukiu nesulaukiu kada važiuosim pas tave
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 14:26)
sveikinu , ir linkiu pasveikt
tiesa, o kurią mamkę tu atsisiuntei? kuris modelis?
Mamke C330 , jaučiu ryt lėksiu ir su tempa jos pasiimti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 14:29)
Ačiū
Tavo portretukai nu nežinau šilti ramūs ir atskleidžiantys kiekvieną
O tik aš ten žvengiau prieš objektyvą ?
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 14:39)
beje, Kike, labai smagu. noriu noriu juostos ir aš.
mesiu jaučiu aš tą skaitmeną
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 24, 15:21)
Sveikos,
smagu jus stebėti. Iš meeto tikrai gavosi nerealios nuotraukos, net pavydu, bet...mano šiuo metu nefotografavimo nuotaikos :S nežinau kas dedasi, bet nebejaučiu noro ir nėr džiugesio fotkinant...
Jaučiu reikia pailsėt...
žinok buvo ir man ( na gerai buvo gal kokią dieną tik) bet reikia pailsėti, o dabar noriu bet sergu (gal kuo daugiau skųsiuosi - tuo greičiau pasveiksiu)
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 24, 15:35)
as gryzus namo iri radau laiska is pasto, galvojau jau mano 50'ukas atejo, o pasirodo dar ismuitinti turi, nusiunciau reikiamus dokumentus,bet dar ne zodzio negavau atsakymo,kada galesiu atsiimi
is kur tie zandai toookie pas mane
jėėėė - koks 50ukas ir iš kur siuntei? o tai bus muitas? gal gali kaip nors išsisukti
Say - aš leidžiu dėti Akashos foto nes žiauriai noriu pamatyti
labai noriu pamatyti kaip TU ją matai
Papildyta:
beje rG ,nu visai fainai fotkina tavo vaikas, kiek jai? bliamba riekia gal ir maniškiam duoti fotiką, ale neturiu kokio lengvo... skaitmenos neduosiu gi