QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 12:58)
hm, apie pusę devynių gal. taip, į voratinklį. čia aš, bet parametrų pas mane nerodo.
labai smalsu pasidarė su kuo tvarkai fotkes, šiaip visų foto spalvos pas tave mane veža, tokios mielos akiai, šaunuolė, man labai patinka tavo foto. kiek pamenu heliosa turi, papasakok koki ir canon pas tave? Oho kiek klausimų papyliau
QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 13:17)
laukiam
merginos, ne visų tikrus vardus pamenu, gėda tai sorry, flickre kai kurių tik nikus užrašiau, pažadu po antro susitikimo prisiminti xixixi
pamažu tęsiu inventorizaciją
vienintele, apsisprendžiau dėl jb, nors fotkė spalvota. nu nesusitvarkiau su spalvomis.. turiu ir spalvotą, jei norėsi bet man ši gražesnė..
merginos, ne visų tikrus vardus pamenu, gėda tai sorry, flickre kai kurių tik nikus užrašiau, pažadu po antro susitikimo prisiminti xixixi
pamažu tęsiu inventorizaciją
vienintele, apsisprendžiau dėl jb, nors fotkė spalvota. nu nesusitvarkiau su spalvomis.. turiu ir spalvotą, jei norėsi bet man ši gražesnė..
geras liuks kad jb, gražu bet visai ir spalvota norėčiau pamatyti, bet jaučiu ta mano maikės(kitaip jos ir nepavadinsi) spalva gadina vaizda Lina mano vardas