Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 12:58)
hm, apie pusę devynių gal. taip, į voratinklį. čia aš, bet parametrų pas mane nerodo.  smile.gif

labai smalsu pasidarė su kuo tvarkai fotkes, šiaip visų foto spalvos pas tave mane veža, tokios mielos akiai, šaunuolė, man labai patinka tavo foto. kiek pamenu heliosa turi, papasakok koki ir canon pas tave? Oho kiek klausimų papyliau

QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 13:17)
laukiam smile.gif  4u.gif
merginos, ne visų tikrus vardus pamenu, gėda blush2.gif tai sorry, flickre kai kurių tik nikus užrašiau, pažadu po antro susitikimo prisiminti wink.gif xixixi

pamažu tęsiu inventorizaciją rolleyes.gif

vienintele, apsisprendžiau dėl jb, nors fotkė spalvota. nu nesusitvarkiau su spalvomis.. turiu ir spalvotą, jei norėsi wink.gif bet man ši gražesnė..smile.gif

geras liuks kad jb, gražu bet visai ir spalvota norėčiau pamatyti, bet jaučiu ta mano maikės(kitaip jos ir nepavadinsi) spalva gadina vaizda biggrin.gif Lina mano vardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 24, 15:32)
Lina mano vardas biggrin.gif

jeee mano atmintis dar gera thumbup.gif
Atsakyti
je taime o kiek kainavo makro žiedai jei nepaslaptis? blyn, ir aš noriu biggrin.gif
Atsakyti
Kike pagaliau thumbup.gif Say, kokia romantiska Lina wub.gif O as ziu kad su fokusu smarkiai susipykus esu verysad.gif Vis dar skanuoju doh.gif Yvette,as tau galesiu atvezt kelias ilgas juosteles tavo lomo (tikiuosi ten vid formato,ne siauros?) nes jos pasizaidimams liuks.Paskui pamatysit apie ka as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 24, 14:32)
labai smalsu pasidarė su kuo tvarkai fotkes, šiaip visų foto spalvos pas tave mane veža, tokios mielos akiai, šaunuolė, man labai patinka tavo foto. kiek pamenu heliosa turi, papasakok koki ir canon pas tave? Oho kiek klausimų papyliau

photoshop'u tvarkau. gal kada nors lightroom'ą prisijaukinsiu, nors pakankamai paprasta, bet man photoshop'e daug greičiau pastumdyt spalvas ir curves smile.gif
helios 44-2 58mm f/2.0 + canon'as 500D.

Svajone, neturiu aš macro žiedų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 11:41)

aš šįryt ir vėl pievomis bridau biggrin.gif tooookių voratinklių mačiau, tik kad ta saulė labai labai blausi buvo. tikiuosi dar teks aplankyti pievas ir voratinklius, tik kitą kartą įdomesnėje šviesoje.

Labai grazu 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 24, 11:45)
As vis dar geles kankinu... pakomentuokit nors kiek, a?  4u.gif Rozes ir varpelius tai daugiau blikus gaudydama fotografavau, bet man paciai lyg ir nieko rezultatas atrodo....

O man zinok pirma pati paciausia wub.gif
Atsakyti
beje, Kike, labai smagu. noriu noriu juostos ir aš. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 24, 13:32)
geras liuks kad jb, gražu bet visai ir spalvota norėčiau pamatyti, bet jaučiu ta mano maikės(kitaip jos ir nepavadinsi) spalva gadina vaizda biggrin.gif Lina mano vardas biggrin.gif

ok, pabandysiu pažaist ir parodyt..smile.gif Liiina smile.gif man ten labiau odos spalva nepatinka ir neradau vidurio makaluodama, tai nuėjau lengviausiu keliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 13:37)
photoshop'u tvarkau. gal kada nors lightroom'ą prisijaukinsiu, nors pakankamai paprasta, bet man photoshop'e daug greičiau pastumdyt spalvas ir curves smile.gif

nu karooooočeeee!! tai čia tipo taip, paprastai uždėjus?? biggrin.gif blyn, aš tada žabala, nemoku taip sufokusuot doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 13:37)

o koks adapteris? aš dabar norėčiau isigyt bet nežinau kokio reikia tai lengviausia paklausti kas naudoja smile.gif))

QUOTE(sayonara @ 2011 08 24, 13:41)
ok, pabandysiu pažaist ir parodyt..smile.gif Liiina smile.gif man ten labiau odos spalva nepatinka ir neradau vidurio makaluodama, tai nuėjau lengviausiu keliu biggrin.gif

Ai tai tu neskubėk jei ka, parodei jb ir aš jau rami smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 24, 14:35)
Kike pagaliau thumbup.gif Say, kokia romantiska Lina wub.gif O as ziu kad su fokusu smarkiai susipykus esu verysad.gif Vis dar skanuoju doh.gif Yvette,as tau galesiu atvezt kelias ilgas juosteles tavo lomo (tikiuosi ten vid formato,ne siauros?) nes jos pasizaidimams liuks.Paskui pamatysit apie ka as doh.gif

siaura juostelė.
toks turi atkeliauti
Sūnus turi paprastutę skaitmeną, bet vis nori juosteles ryškinti kavoje. Tai pagalvojau, kad jei jau žaisti, tai ir fotoaparatą "linksmesnį" imsim. Patiem užtenka to, ką turim. Prižiūrėdami leidžiam ir jam saviškiais fotografuoti. Bet vat kai užsimano, kad pats galėtų pasiimti, dar nepasitikiu. Tai manau šitas plastmasiukas bus pats tas. Ir nuo pat pradžių išmoks į viską kitu kampu pažiūrėti, nesimokant jokių taisyklių. Nors jei kas duodat vaikams fotografuoti, ar pastebėjot, kad jie automatiškai, to nežinodami laikosi pagr. fotografijos taisyklių.

Mano svajonė šiaip, vaikų gynimo dienai suorganizuoti parodą su vaikų darytom fotografijom. Senokai jau rezgu šitą planą chuliganą. Jei kurios nors vaikai fotografuoja, gal galim kur paieškoti vietos, darbų eksponavimui būtent per vaikų šventę, o iki tol vaikai suruoštų darbus smile.gif Jei būtų norinčių prijungti savo vaikus, tai galim flickr naują temą diskusijoms atsidaryti ir bandyti organizuotis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 rugpjūčio 2011 - 13:51
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 24, 13:21)
o man antroji faina smile.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 24, 12:58)
tavo gelytes - naaaa,pasistenk labiau, siaip nera kad visos blogai, bet truksta to kazko iki "labai grazu" rolleyes.gif

Aha, supratau... "to kazko" truksta... ieskosiu toliau, gal rasiu kada... ax.gif Aciu uz komentara 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 13:20)
jei atvirai, tai šie tavo kadrai prasčiausi iš tavo rodytų... pradedant kokybe , baigiant kadravimu...

Dekui uz atviruma smile.gif Del kadravimo tai man dar mokytis ir mokytis... doh.gif Nors idomu butu suzinoti - ar kazkokias konkrecias kadravimo taisykles pazeidziau? Ir ko konkreciai stinga kokybes prasme? Fokuso? Ryskumo? Sviesos? Jei laiko negaila pakomentuoti, tai labai laukciau... jei ne, tai ne.

QUOTE(fox. @ 2011 08 24, 13:38)
O man zinok pirma pati paciausia  wub.gif

O, kaip faina, aciu! 4u.gif Man paciai pirma irgi labiausiai patinka... maniau jau, kad tik man ax.gif
Atsakyti