Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 19:59)
:* liudnuju akiu brumas smile.gif

gražios akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 20:48)
tiesa, frederika, galiu dukrą rodyt? ji man tokį viršelį to visos susitikimo padarė biggrin.gif papozavo, vadinasi biggrin.gif

Gali biggrin.gif .Frosia tai tikra frosia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 22, 20:00)
Gali biggrin.gif .Frosia tai tikra frosia biggrin.gif

neberodysiu šian, rytoj, ok?smile.gif einu duoklę atiduosiu šeimai, nes šeima šiandien buvo su manim kantri..smile.gif atia. ačiū visoms, katros pozavo wink.gif 4u.gif

laikui bėgant visas parodysiu, kurias turiu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 20:37)

čia truputis brumbrumo 4u.gif

koks nuostabus šitas portretas. Brumbrum, labai išraiškinga fotografijose esi. Tikrai.Mažai čia tavo portretų kas radė, bet jei rodė, visi buvo kalbantys.
Gėris.
Atsakyti
swoon.gif brum kooookia! wub.gif ir frederica!

einu miegot aš biggrin.gif
Atsakyti
dabar man gaila,kadaš į meet'ą nesugalvojau varyt (nepaisant to, kad labai nedaug čia reiškiuos). jau vien say portretai ką reiškia. ir aš tokio nuoru smile.gif

Tiesa, sayonara, kaip ten su tuo helioso adapteriu smile.gif m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 22 rugpjūčio 2011 - 20:05
QUOTE(hazelnut @ 2011 08 22, 20:05)
dabar man gaila,kadaš į meet'ą nesugalvojau varyt (nepaisant to, kad labai nedaug čia reiškiuos). jau vien say portretai ką reiškia. ir aš tokio nuoru smile.gif

Tiesa, sayonara, kaip ten su tuo helioso adapteriu smile.gif m?

kokios problemos, einam pietų katrą saulėtą dieną, įspėji mane, kad mamką atsitempčiau ir zaprosto. doh.gif

auč dėl adapterio, pamiršau biggrin.gif blush2.gif

Yvette, keista, bet vienoje vietoje ten buvo toks kiekis kalbančių veidų, kad.. doh.gif

ups, manęs tipo nėr. einu pasakų skaityt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 rugpjūčio 2011 - 20:16
seniai čia besirodžiau. Paisžiūrinėjau foto ir pasijaučiau it pirmokė pas dvyliktokus. Ale vis tiek parodysiu savo bitutę.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 22 rugpjūčio 2011 - 20:21
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 21:15)

Yvette, keista, bet vienoje vietoje ten buvo toks kiekis kalbančių veidų, kad.. doh.gif

tikiu.
Atsakyti
sayonara !!!!!!!!!!!!!!!! WOUW!!!! labiausiai iš visų matytų Kikės labiausiai portretas patiko, bet žinok eina sau, visi geri rolleyes.gif

ir aš noriu mamkės ir su bent lašeliu tavo proto, kad ir man taip gautųsi biggrin.gif
Atsakyti
Kokios grazios sios temos moterytes! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 20:15)
kokios problemos, einam pietų katrą saulėtą dieną, įspėji mane, kad mamką atsitempčiau ir zaprosto. doh.gif

auč dėl adapterio, pamiršau biggrin.gif blush2.gif

Sutarta, tortų valgyt. Nu gerai ne tortų, bet reiktų. Aš portreto nuoru, nes neturiu normalaus smile.gif Išnaudosiu tsknt smile.gif

Ačiū, dėl adapterio palauksiu wink.gif
Atsakyti