Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 12:41)
aš šįryt ir vėl pievomis bridau biggrin.gif tooookių voratinklių mačiau, tik kad ta saulė labai labai blausi buvo. tikiuosi dar teks aplankyti pievas ir voratinklius, tik kitą kartą įdomesnėje šviesoje.

Sunervijai... kas dabar mano nukankintas geles bekomentuos, kai zinuteje pries tai - tokie grazus voratinkliai? doh.gif biggrin.gif Tikrai, man labai grazu bigsmile.gif Ir kompozicija idomi - vienas voratinklis i skara panasus, kitas i hamaka... nenuobodu ziureti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 13:48)
Je Taime, kokia pirma graži.  Tikrai labai labai patinka.

aha, prieš pirmąją ir man visi kiti mano voratinkliai nublanksta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 24, 12:48)
Sunervijai... kas dabar mano nukankintas geles bekomentuos,

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 24 rugpjūčio 2011 - 12:51
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 24, 13:48)
Sunervijai... kas dabar mano nukankintas geles bekomentuos, kai zinuteje pries tai - tokie grazus voratinkliai?

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 13:41)
aš šįryt ir vėl pievomis bridau biggrin.gif tooookių voratinklių mačiau, tik kad ta saulė labai labai blausi buvo. tikiuosi dar teks aplankyti pievas ir voratinklius, tik kitą kartą įdomesnėje šviesoje.

Pirma be konkurencijos, labai labai.
Kelintą ryto čia? Nu pasaka. Į voratinklį fokusavaisi? Kur tave flickr rasti, noriu pažiūrėti kelių foto parametrus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 24 rugpjūčio 2011 - 12:53
QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 07:51)
Kikirike, nu man ta love story tai  wub.gif  Patiko ne tik pacios nuotraukos, bet ir stilius, apranga. Kazkaip meile matesi, o nuvalkioto romantizmo nebuvo  thumbup.gif

Tai as ir sakau - ne per saldu drinks_cheers.gif Net mano vyrui patiko, visas perziurejo, nors paprastai tai tik dusauja ir akis varto, kai as jam rodau man patikusias nuotraukas is temos - tipo, ir vel tas fotografijos beprociu forumas... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 12:48)
Jurzole, iš tavo foto paskutinė faina. O ir blikiukai yra  smile.gif

Aciu! 4u.gif O klonavimas vienam kampe nelabai i akis krenta? Ten tokia ikyri sakele ir rozes lapelis spalvu gama gadino, tai nusizengiau savo principams (netaisyti blogu nuotrauku) ir pameginau nuklonuoti.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 23, 23:58)

Galima, as kitam kartui uzsirezervuosiu?  biggrin.gif

drasiai lotuliukas.gif
tavo gelytes - naaaa,pasistenk labiau, siaip nera kad visos blogai, bet truksta to kazko iki "labai grazu" rolleyes.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 08:51)
r

Zirze, siandien dar galios tavo demesys naujokems?

galios rolleyes.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 13:41)
aš šįryt ir vėl pievomis bridau

na ir groziu cia pridejai thumbup.gif bet man antra labai istrigo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 24, 13:52)
Pirma be konkurencijos, labai labai.
Kelintą ryto čia? Nu pasaka. Į voratinklį fokusavaisi? Kur tave flickr rasti, noriu pažiūrėti kelių foto parametrus ax.gif

hm, apie pusę devynių gal. taip, į voratinklį. čia aš, bet parametrų pas mane nerodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 24, 12:41)

ai, noriu portretų. biggrin.gif

wouw koooooooks grožis rolleyes.gif

o man žinok atvirkščiai- nebenoriu portretų biggrin.gif visiškai smile.gif noriu kažką naujo pafotkint, nebe žmones ..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 13:59)
wouw koooooooks grožis  rolleyes.gif

o man žinok atvirkščiai- nebenoriu portretų  biggrin.gif visiškai smile.gif noriu kažką naujo pafotkint, nebe žmones ..

kažko naujo taipogi norėčiau. gal kokių pastatų ir jų detalių (Alabama lyg ir į kažką tokio buvo numetus nuorodą). bet tuo pačiu labai pasiilgau portretų. labai.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 23, 21:59)
as jau turbut jums atsibodau biggrin.gif

bet labai man patinka sitas ishdykelishkas zhvilgsnis:
user posted image

Kokios ryššškios akys bigsmile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 23, 22:01)
kaip tik baigiau fs kur daug naturalių blikų  lotuliukas.gif tai rodausi

va biški strobizmo

Wooow wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 23, 22:35)
Akasha liuks reportaziuks thumbup.gif As va parsinesiau juostas... Ale expirinnusios yra expirinusios.Negali zinot ko is ju laukt.Gavosi biski miano hihihi.gif su tokiu biski defektu,bet kai kur jis tinka.Kai nuskanuosiu ir sutvarkysiu pasirodysiu blush2.gif

laukiam smile.gif 4u.gif

merginos, ne visų tikrus vardus pamenu, gėda blush2.gif tai sorry, flickre kai kurių tik nikus užrašiau, pažadu po antro susitikimo prisiminti wink.gif xixixi

pamažu tęsiu inventorizaciją rolleyes.gif

vienintele, apsisprendžiau dėl jb, nors fotkė spalvota. nu nesusitvarkiau su spalvomis.. turiu ir spalvotą, jei norėsi wink.gif bet man ši gražesnė..smile.gif

user posted image
Atsakyti