Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sutinku del + ir -.Dar labai faini tie popieriniais lapais,turbut apie toki ir rso Svajone.Kur budavo anksciau.Su ispjautais krasciukais foto susidet.Bet jie dabar beprotiskai brangus.Jei rasit kur tai pasakykit ir man (nu uz padoria kaina) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 24, 12:26)
Sutinku del + ir -.Dar labai faini tie popieriniais lapais,turbut apie toki ir rso Svajone.Kur budavo anksciau.Su ispjautais krasciukais foto susidet.Bet jie dabar beprotiskai brangus.Jei rasit kur tai pasakykit ir man (nu uz padoria kaina) ax.gif

o kas yra padori kaina? Vokietijoje spec. parduotuvėse tikrai yra gražių. Kažkada dovanų pirkau krikštynoms ir vestuvėms. Tai atskirai man tikrai labai patikęs albumas ir jis į spec. dėžutę įdėtas. Reiktų pasidairyti, manau yra ir tokių, apie kokius Svajonė kalba. Tik žinoma labiausiai paplitę čia tie, kur užkiši foto už plėvelės ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 11:32)
o kas yra padori kaina? Vokietijoje spec. parduotuvėse tikrai yra gražių. Kažkada dovanų pirkau krikštynoms ir vestuvėms. Tai atskirai man tikrai labai patikęs albumas ir jis į spec. dėžutę įdėtas. Reiktų pasidairyti, manau yra ir tokių, apie kokius Svajonė kalba. Tik žinoma labiausiai paplitę čia tie, kur užkiši foto už plėvelės ir tiek.

nu aš iki 120-150 lt mokėčiau jei tilptų 500 10X15 nuotraukų suklyjuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 12:35)
nu aš iki 120-150 lt mokėčiau jei tilptų 500 10X15 nuotraukų suklyjuot smile.gif

aš už vestuvinį 25 eurus mokėjau, tik negaliu pasakyti kiek ten foto tilpo. Galėsiu pasidairyti
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 24, 11:39)
aš už vestuvinį 25 eurus mokėjau, tik negaliu pasakyti kiek ten foto tilpo. Galėsiu pasidairyti

ačiū smile.gif

šiaip jei kas žinot be ebay kokių nors e-parduotuvių, pasidalinkit nuorodom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 23, 23:11)
Man tai labai,labai grazu wub.gif O kaip padaryti,kad taip graziai gautusi?Kad va zmones ne per tamsus  blush2.gif Pas tave Flickr esu uzmacius tokiu su blikais,bet vis pamirsdavau paklausti ax.gif

ištikro bandausi, fotogruoju M režimu, ir žiūriu kaip ką parinkti reikia, pas mane gali pažiūrėti kokie nustatymai buvo fotografuojant. Na aišku su PS gal kažkiek vistiek šviesinu, bet čia dar ir nuo fotografavimo kampo priklauso.

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 23, 23:58)

Kikirike, labai patiko love story  bigsmile.gif Labiausiai gal patiko tai, kad ne per saldu, nors galetu buti, kai zmones taip akivaizdziai isimyleje.. ech, grazus tie isimyleje zmones, argi ne?  biggrin.gif

tikrai labai gražūs įsimylėję žmonės, nors kartu jau 8metai smile.gif Rugsėjį fotografuosiu jų vestuves.

QUOTE(gizzy @ 2011 08 24, 00:15)
Kikirike tikrai labai grazu wub.gif Visos man patiko, o ypac tos tamsoj  wub.gif

dėkui smile.gif

QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 08:51)
Kikirike, nu man ta love story tai  wub.gif  Patiko ne tik pacios nuotraukos, bet ir stilius, apranga. Kazkaip meile matesi, o nuvalkioto romantizmo nebuvo  thumbup.gif

labai ačiū, čia tikrai komplimentas smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 10:38)

jėėėė- SVEIKINU brangioji thumbup.gif wub.gif

O aš sergu blyn... reikia iki savaitgalio atsigauti...
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 12:35)

Na zinok mes savo vestuviu foto apie 500 turim tai joms albumo reikejo (dar reikia, nes neprisiruosiu nusipirkti. Sukisau dabar ir paprastus). Tai tokiam kiekiui radom tik viena varianta specializuotose fotoprekiu parduotuvese. Tai ale vestuvinis albumas, klasikinis. Buna baltos, juodos ir lyg rudos dirbtines odos. Kaina apie 200 doh.gif Siemet 3 vestuviu metines tai speju reiks uzsidovanoti, nes kazkaip gaila tu 200Lt albumui be progos. Beja bijau sumeluoti, bet gali buti, kad tie albumai tik su juodais lapais, nes kazkaip pamenu, kad kazkas man labai nepatiko (o butent juodi lapai ir nepatinka).
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 23, 20:54)
Zodziu mergaites keliu trumpa reeportaziuka is meeto... Nu koks ten reportazas, siaip pykst pokst smile.gif

Ech, gaila kad aš nebuvau...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 24, 12:23)
Na zinok mes savo vestuviu foto apie 500 turim tai joms albumo reikejo (dar reikia, nes neprisiruosiu nusipirkti. Sukisau dabar ir paprastus). Tai tokiam kiekiui radom tik viena varianta specializuotose fotoprekiu parduotuvese. Tai ale vestuvinis albumas, klasikinis. Buna baltos, juodos ir lyg rudos dirbtines odos. Kaina apie 200  doh.gif  Siemet 3 vestuviu metines tai speju reiks uzsidovanoti, nes kazkaip gaila tu 200Lt albumui be progos. Beja bijau sumeluoti, bet gali buti, kad tie albumai tik su juodais lapais, nes kazkaip pamenu, kad kazkas man labai nepatiko (o butent juodi lapai ir nepatinka).

Apie albumus, tai mes irgi vestuvini balta odini nusipirke turim, ir ten nuotraukos butent tais kampuciais klijuojasi, kad kaip tuose senoviniuose albumuose budavo, bet nei kur pirkom nei kiek mokejom nebeatsimenu. Turim kazkur 300 vestuviniu nuotrauku, bet dar nebaigiau klijuot biggrin.gif tai nezinau tilps tiek, o gal dar ir vietos liks g.gif
Atsakyti
Akasha, smagu dėl tavęs smile.gif patiko tavo reportažėlis iš meet'o. eilinį kartą žaviuosi juosta.

aš šįryt ir vėl pievomis bridau biggrin.gif tooookių voratinklių mačiau, tik kad ta saulė labai labai blausi buvo. tikiuosi dar teks aplankyti pievas ir voratinklius, tik kitą kartą įdomesnėje šviesoje.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ai, noriu portretų. biggrin.gif
Atsakyti
As vis dar geles kankinu... pakomentuokit nors kiek, a? 4u.gif Rozes ir varpelius tai daugiau blikus gaudydama fotografavau, bet man paciai lyg ir nieko rezultatas atrodo....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Je Taime, kokia pirma graži. Tikrai labai labai patinka.

Jurzole, iš tavo foto paskutinė faina. O ir blikiukai yra smile.gif
Atsakyti