Labukas, nezinau ar mane dar kas nors prisimena, nes laaabai senai cia nerasiau, bet noriu grizti pas jus. Jei neprisimenat, tai jungsiuos is naujo su visais nd Nesenai man akyse prasviesejo (gavau dovanu 50tuka), tai vel atsirado noras fotografuot, o be Jusu liudna
Kad neateit tusciomis, rodau savo mergaite:
QUOTE(Egipta @ 2011 08 24, 09:36)
Labukas, nezinau ar mane dar kas nors prisimena
Prisimenu.Paaugo mergiote kaip:)
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 11:04)
nebeveikia jau ta nuoroda.. ji dvi savaites aktyvi tik būna, gal kada kitą kart dar įmesiu, dabar tingiu
pamaciau, bet vis tiek aciu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 24, 11:24)
merginos, gal žinot kur gaut pirkt normalesnių foto Albumų? man reikia labai didelio ir labai storo nu kokio A4 lapo dydžio-minimum, šiaip dar didesnis geriau būtų, ir storo storo reikia, kad daug nuotraukų tilptų niekur nieko panašaus nerandu...
Buna tokie albumai kur nuotraukos neisikisa o po tokia plevele pasiklijuoja.Na nzn ar aiskiai as.Jei noresi galesiu veliau nufotkint.Tas albumas toks kaip segtuvas ir jei reikia gali dasidet lapu is kito albumo.Patogu kad gali foto sudeliot kaip nori ir dydis tikrai A4.Buna maximose
QUOTE(Egipta @ 2011 08 24, 08:36)
Labukas, nezinau ar mane dar kas nors prisimena,
pamenu
akasha
Toki albuma kaip segtuva ir as turiu, labai fainas ir svarbiausia patogus.
Laba diena.
Smagu kad siaulietes organizuojasi susitikima.
Laba diena.
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 24, 10:27)
Buna tokie albumai kur nuotraukos neisikisa o po tokia plevele pasiklijuoja.Na nzn ar aiskiai as.Jei noresi galesiu veliau nufotkint.Tas albumas toks kaip segtuvas ir jei reikia gali dasidet lapu is kito albumo.Patogu kad gali foto sudeliot kaip nori ir dydis tikrai A4.Buna maximose
žiauriai nepatinka man su tom plėvelėm nes turiu senesnių albumų, ir susigarbanojo ta plėvelė, šlykščiai atrodo tai dabar perku klasikinius, kur nuotraukos su lipdukais užsiklyjuoja, ir nesikiša į jokius kondonus , tai va tokie man labiausiai patinka tik, kad jų mažai lt yra, labai mažas pasirinkimas, ir kainos kosminės
Papildyta:
biški ne į temą, bet kokie mielia albumai nors ir su kondonais
http://www.ebay.com/...=item27b84b9c7d
kokio vaiko gimtadienio , ar atskiros teminės fs nuotraukas į tokį sudėt, nu gi gražu
Papildyta:
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 24, 10:32)
Toki albuma kaip segtuva ir as turiu, labai fainas ir svarbiausia patogus.
Laba diena.
Laba diena.
o man nepatinka turiu du tokius pripildytus, tai nzn, man nepatogu o vat paskutinį kart dovanų klasikinį tokį gavau, tai labiausiai man tas patinka tik va dabar noriu super didelio, tokio galingo albumo, kad į vieną lapą galėčiau daug nuotraukų suklyjuoti, nu tokio zdarovo albumo noriu, kad kai bus pilnas, vos pakelt galėčiau ir , kad lapai būtų dyyyydeli dyyydeli
as irgi turiu albuma su priklijuojama plevele
+ telpa daug nuotrauku, nesvarbu ju formatas, gali jas isdelioti kaip nori
- sunku tiesiai priklijuoti ta plevele, viena puslapi net isplesiau besistengdama tiesiai prilipint. jei per dau foto prideta nebeprilimpa
antro tokio nebepirkciau, geriau klasikinis
- sunku tiesiai priklijuoti ta plevele, viena puslapi net isplesiau besistengdama tiesiai prilipint. jei per dau foto prideta nebeprilimpa
QUOTE(aroonele @ 2011 08 24, 11:00)
as irgi turiu albuma su priklijuojama plevele
nu vat, į klasikinį irgi skirtingų formatų galima suklyjuot, tik tiek, kad po to nebenuplėši
Dėl albumų tai norėčiau, kad būtų vėl sovietmetis. Visi albumai pas močiutę tokie mano skonio. Dideli, daug puslapių ir svarbiausia be plėvelių. Šiais laikais toks albumas jau brangokas malonumas.