Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 23, 19:28)
bet koks stebuklas ta juosta, ane? su skaitmena taip nebūtų gražu.. iš juostos kažkokia šiluma sklinda, ji gyva tokia, ir dvasia tokia jaučiasi.. žodžiu- gėris..

aga, man irgi taip atrodo-gyvos nuotraukos drinks_cheers.gif
Atsakyti
dedu as viena smile.gif ne is meet'o biggrin.gif

"Tu nebijok. Matai? Čia tik vandenėlis "

user posted image
Atsakyti
liabas liabas

turbut vakarykstes mano foto nuo siaubumo sokiravo, kad nei vieno komentaro nesulaukiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 23, 01:19)
O manau turėdama veidrodį nepasiilgsi muilinukės.
Nors tokios kaip aš, sugeba ir jos pasiilgti  doh.gif

ir as pasiilgstu. noreciau kokios neblogos, kad nereiketu visur tampytis veidrodinio.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 22, 23:43)
sriuba sudeginau per jūsų tas nuotraukas  doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 23:11)
Bet kaip sakiau, teko rinktis arba būti su abiem kinderiais arba iš vis nebūti...
nu to tak, pani, to tak  biggrin.gif

tikrai taip.
QUOTE(Alexso @ 2011 08 22, 21:53)
Labuks, mergytės, vakar skaičiau, kad keliam foto su saulės blikais, zuikiais ir pan.

Alexso, pasiilgau taves. gaila, kad taip retai uzhsuki unsure.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 08 23, 10:19)
na aš kartais būnu grubi kaip diedas, bet iš tikro esu bjauri kaip tikra moteriškė biggrin.gif

che che. bjaurios dazhniausiai geros mirksiukas.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 08 23, 12:57)
Maggie, o man pirmoji. Patinka man ryskiau.  ax.gif Antra blanki, paskutine per sviesi.  smile.gif

ir man. vargstu as su heliosu, vis bandau prisijaukinti, o jis kaip nepaklusnus katinas doh.gif kartais helios taip uzhsviesina, kartais taip tamsina, niekaip neatrandu auksinio viduriuko. o taisant, realiai, tik apgadinu he he.
QUOTE(dosa @ 2011 08 23, 13:24)
As irgi noreciau kritikos siai

smagus kadras, bet zalia man aki rezhia. gal cia tik mano monitoriuje?
QUOTE(Yvette @ 2011 08 23, 13:25)
Dosa, labai gražios mergaitės rankos bei delnai. Ne į temą mano komentaras, bet žiūrint į tavo foto, iškilo vaizdas akyse kaip aš ją fotografuočiau. Skamba ausyse daina Čiornyj voron.
Bet gal tokia foto labiau suaugusiam tiktų nei vaikui

tokia daina prie tokios mergaites..? man neskamba blush2.gif
ideja liux. bet ne vaikui. gal bent jau paauglei.
QUOTE(dosa @ 2011 08 23, 13:43)
O kaip si jb?

si man geresne, bet sruoha (lyg ir?) ant akies labai trukdo.

Papildyta:
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 23, 14:57)
Mano vyras irgi pradžiamokslis (čia dar nesėdi  smile.gif ), skaito straipsnius, fotkina nemažai, "analizus" daro  lotuliukas.gif . Kasdien paklausia ar padarei namų darbus 

kaip smagu bigsmile.gif
QUOTE(noisy-B @ 2011 08 23, 16:16)
Bandžiau kažkada ir aš gaudyti saulės zuikučius smile.gif Štai kaip pavyko, nelabai kaip, bet visgi  blush2.gif

man visai nieko. tokia silta, vakarine, ir saules zuikutis yr. o ir gabaliukas tinka, relaxin'.
QUOTE(neiste @ 2011 08 22, 20:55)
kritikai..

man patiko dvi. apdirbimas fotkiu idomus, senovinis, nors man taip norisi kontrasto siek tiek duoti, gydausi dabar nuo jo, nes as jei galeciau visur deciau biggrin.gif 2, su skeciu, ishvis kaip musu tevu foto is albumo, man labai smagi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 23 rugpjūčio 2011 - 20:51
QUOTE(fox. @ 2011 08 22, 21:03)
Ir as labiausiai bijau sitos grazios ,ramybe spinduliuojancios  mergicos?????????????? blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif As irgi tikejaus, kad ji baisesne bus. Is tikruju ne taip ir baisu biggrin.gif

Nu, bet jus ir pliurpiat blink.gif . Smagu paskaitineti ir pasigrozeti. As tai neturiu ka parodyt, tai ir nelendu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 23, 21:46)
liabas liabas

turbut vakarykstes mano foto nuo siaubumo sokiravo, kad nei vieno komentaro nesulaukiau hihihi.gif

tu esi flircke? nes einu ten dabar ir komentuoju, -patogiau
Atsakyti
Reportaziukas koks fainuolis bigsmile.gif Ale fainos tos pradziamokslio fotografes thumbup.gif Grazios ir stiliovos 4u.gif
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 17:01)
Greitai pasigooglinau. Mmmmjoooo.. swoon.gif Bet man atrodo, kad jaunieji žinojo, kaip atrodo fotografo darbai. Buvo matę, ar ne?

Vaje net ir as pasigooglinau blink.gif Nu nesuprantu tokiu vestuviniu foto. As tai pati pries vestuves fotografui susakiau ir net parodziau kokie kadrai mus domina, tai zmogus stengesi, bet vistiek 100proc nepatenkino rolleyes.gif

QUOTE(gotte @ 2011 08 23, 17:43)
tai keliam tuomet meet'ą į kitą sekmadienį mirksiukas.gif

Na i sekmadieni galim bandyti ax.gif Nes laaabai noreciau krikstynas dukrytes rugsejo pirmaji sestadieni susiorganizuoti. Tai sestadienis gali ir netikti rolleyes.gif
Del laiko tai man geriausia mazdaug nuo 13 -13.30 val. Anksciau neiseitu, nes mazdaug tokiu laiku pati maitinu savo maze ir migdau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 23, 20:57)
tu esi flircke? nes einu ten dabar ir komentuoju, -patogiau

uj kaip tuoj gausiu laugh.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
as jau turbut jums atsibodau biggrin.gif

bet labai man patinka sitas ishdykelishkas zhvilgsnis:
user posted image

ir vienas sioks toks bent jau vykes kadras is mamiya'os verysad.gif reikia susikaupti, sunku man labai su rankiniu fokusu unsure.gif
user posted image

viskas dingstu. dar savaitele ir i darba, tad nebespaminsiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kaip tik baigiau fs kur daug naturalių blikų lotuliukas.gif tai rodausi

user posted image

user posted image

šiaip nemažai foto yra, o kadangi čia yra meilės istorija ją kaip ir visą reikėtų pažiūrėti...nors niekad nededu linkiu, bet šį kartą įdėsiu, na mažum kam nors smalsu ką tie būsimi jaunieji veikė http://www.flickr.co...57627378131245/

va biški strobizmo

user posted image
Atsakyti
Zirze, pamirsau parasyti, flickr'e as esu kazkas2
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 23, 21:59)
as jau turbut jums atsibodau biggrin.gif

bet labai man patinka sitas ishdykelishkas zhvilgsnis:

antra faina reikia tik kampą tą juodą gal pašalinti blush2.gif
Atsakyti