Apie kūrybiškus ND, na toks tarkim pvz.
U2
Na ne visai taip, kaip ND prašoma, bet maždaug įsivaizduosit apie ką aš. Vietoj trijų daiktų imam tris žmones ir štai jums kūrybiškai atlikti ND
Per kokį mytą galėtumėt atlikti visos kartu. Idėjų visoms tikrai nestingtų.
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 23, 19:30)
Jau turiu sigmuka, pabandziau kelis kadrus namie gana tamsiam kambary - rezultatas maloniai nustebino - isimylejau
tai rodyk rodyk kadrų su nauja meilę
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 23, 18:30)
Jau turiu sigmuka, pabandziau kelis kadrus namie gana tamsiam kambary - rezultatas maloniai nustebino - isimylejau
kaip faina Parodyk ka nors Kur pirkai?Kiek mokejai?
QUOTE(vienintelė @ 2011 08 23, 19:56)
tai rodyk rodyk kadrų su nauja meilę
Oi tai toki kadra net geda kelti, jokios tvarkos kadre, mergaite tarp ismetytu zaislu ir is spintos isverstais rubais va ryt ar poryt leksim kur i koki miskiuka Saule su vyru pafotkyt, tada jau pasidemonstruosiu
Papildyta:
QUOTE(fox. @ 2011 08 23, 20:01)
kaip faina Parodyk ka nors Kur pirkai?Kiek mokejai?
Dar neturiu ka rodyt, tiesiog namie idomumo delei pora kadru padariau ir viskas Pirkau is fotofabriko
QUOTE(Akasha @ 2011 08 23, 19:54)
Zodziu mergaites keliu trumpa reeportaziuka is meeto... Nu koks ten reportazas, siaip pykst pokst
cia
Jei kazkas priestarauja del savo ar savo vaiku atvazdu publikavimo garsiai rekit ir isimsiu... SUnku js po viena sugaudyti, kad pasiklausti
cia
Jei kazkas priestarauja del savo ar savo vaiku atvazdu publikavimo garsiai rekit ir isimsiu... SUnku js po viena sugaudyti, kad pasiklausti
patiko reportažas
QUOTE(Akasha @ 2011 08 23, 18:54)
Zodziu mergaites keliu trumpa reeportaziuka is meeto... Nu koks ten reportazas, siaip pykst pokst
faina , alabama ant tiltelio labai patiko
tikrai patiko reportažas Akasha
Akasha-patiko reportažinės. Ypač kai tokiems nebuvusiems myte, kaip man - išvis gėris
QUOTE(Akasha @ 2011 08 23, 20:54)
cia
cia
he he,ir as ten buvau