Man tai matosi skirtumas. Pasakyk, kodėl tau atrodo, kad negerai?
Šiaip, jo, frederica teisingai sako. Pagrindinį objektą reikia atitraukti labiau nuo fono, kad matytum skirtumą didesnį.
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 20:11)
Aisku skirtingu atstumu matau skirtuma, bet jai aiskiau issireiskus tai nelabai matau skirtuma tarp 3 ir 4 uzduociu... man atrodo kad foto ir 3 ir 4 atrodo vienodai
QUOTE(frederica @ 2011 08 23, 20:11)
Ryt reiks pabandyti kaip tu sakai, sendien jau ganetinai tamsu kambaryje, o lempa tai niekuo nepadeda net nezinau kam ji ten isvis yra...
Aš vakar pagalvojau, kad prie kiekvienos namų darbo užduoties tikrai reikėtų pateikti konkretų pavyzdį. Pavyzdžiui, prie pirmo namų darbo kaip pavyzdį dėti levap85 cinamono lazdeles ar tai foto pavidalu ar nuorodų. Gal būtų naudinga..
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 20:17)
Aš vakar pagalvojau, kad prie kiekvienos namų darbo užduoties tikrai reikėtų pateikti konkretų pavyzdį. Pavyzdžiui, prie pirmo namų darbo kaip pavyzdį dėti levap85 cinamono lazdeles ar tai foto pavidalu ar nuorodų. Gal būtų naudinga..
Tavo mintis labai gera, ir as ta pati pagalvojau, bet kaip naujoke nelabai norejau dar kistis i tokius reikalus Pati ieskojau pavyzdziu tai teko klajoti po ivairias temas, o ir daugelis nuotrauku jau buvo pasalintos...
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 23, 20:22)
Tavo mintis labai gera, ir as ta pati pagalvojau, bet kaip naujoke nelabai norejau dar kistis i tokius reikalus Pati ieskojau pavyzdziu tai teko klajoti po ivairias temas, o ir daugelis nuotrauku jau buvo pasalintos...
Taigi 1 temos puslapyje, NUOTRAUKŲ ALBUMAS, jame yra ND.
Taip, pirmam psl yra nuoroda į nd, bet buvo tikrai nuostabių. Gaila, neįsimenu greitai vardu ir nebežinau ar dar rašo tas žmogus čia ar ne, bet keli nd buvo tikrai džiuginantys. Ne tik tos su cinamono lazdelėm, bet dar pora nd geri buvo. Tai vat jei kas nors prisimenat gavę daug pagyrimų apie nd, pasisakykit ir įkelkim kad ir į SM fotografų temą flickr, paskui čia nuorodą. Kad viskas vietoje būtų ir aišku.
O geriausia tai būtų kiek pažengusioms kūrybinę užduotį duoti. Atlikti ND kūrybiškai, ir tuos pvz įkeltume Ojei kaip norėčiau pažiūrėti
O geriausia tai būtų kiek pažengusioms kūrybinę užduotį duoti. Atlikti ND kūrybiškai, ir tuos pvz įkeltume Ojei kaip norėčiau pažiūrėti
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 19:17)
Tikrai pavyzdziai prie kkiekvieno ND tikrai padetu naujokams, nes ir pati kai dariau ieskojau pavyzdziu
Jau turiu sigmuka, pabandziau kelis kadrus namie gana tamsiam kambary - rezultatas maloniai nustebino - isimylejau
QUOTE(frederica @ 2011 08 23, 20:27)
As radau pavyzdi tik pirmiems namu darbams Gal nesuziurejau visko
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 23, 20:32)
QUOTE(frederica @ 2011 08 23, 20:27)
As radau pavyzdi tik pirmiems namu darbams Gal nesuziurejau visko
Tikrai yra visi
QUOTE(Yvette @ 2011 08 23, 19:29)
tai, kad neįdomu geriau kokius ND iš kompozicijos susiorganizuot pažengusioms, bet jau nauda būtų
QUOTE(Yvette @ 2011 08 23, 20:29)
Yvete , pavarom