Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

susibariau su pusbrolio zmona doh.gif , pasakiau tiesiai sviesiai kad man ju vestuviu foto negrazios , nu bet rimtai baisios o jiems grazu, doh.gif kazkoks fotografas Gediminas Kartanas juos fotkino
Atsakyti
Greitai pasigooglinau. Mmmmjoooo.. swoon.gif Bet man atrodo, kad jaunieji žinojo, kaip atrodo fotografo darbai. Buvo matę, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 15:01)
Greitai pasigooglinau. Mmmmjoooo.. swoon.gif Bet man atrodo, kad jaunieji žinojo, kaip atrodo fotografo darbai. Buvo matę, ar ne?

nu ji parase kad norejo realios kasdienybes, o ne suvaidinto spektaklio smile.gif ir nenorejom to ka siais laikais daro smile.gif o ir visas procesas iki ceremonijos vyko visai kitaip nei yra madinga smile.gif
nu bet kokybes tai ner , sakiau taip galejo ir su muiline prisifotkint ir pinigu butu sutaupe biggrin.gif pagalvojau is pradziu kad jie patys ten fotkino , bet kaip parase kad fotografas tai issiziojau unsure.gif biggrin.gif

primena man si tinklalapi biggrin.gif http://juokutis.one....photoshopo.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 23 rugpjūčio 2011 - 16:21
Prajuokino to fotografo nuotraukos, sau tikrai tokiu nenoreciau, kaip jis su tom spalvom issidirbineja. na viena tokio tipo ir gana, o cia beveik visos doh.gif

P.S. man pasikeite planai, sekmadieni turiu labai svarbu susitikima. tad ko gero neiseis man sudalyvaut meet'e verysad.gif
Atsakyti
tai keliam tuomet meet'ą į kitą sekmadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
http://prophotos.ru/...radt-/images#18
Atsakyti
Cheles

user posted image
Atsakyti
akys wub.gif

keliam i kita, jei kitom tinka clap.gif cia bus jau rugsejo 4d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aroonele: 23 rugpjūčio 2011 - 17:02
QUOTE(sayonara @ 2011 08 23, 17:54)

nice wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 23, 17:54)
Cheles

o sapnavau, kad be galvos mano foto ikelei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 23, 16:54)

Ou jes smile.gif
Atsakyti