Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 08 23, 14:44)

Ar ką nors praleidau?
Gotte
Ka
Refresh
Aroonele
JEma
rG (jei nepavyks bendram meet'e, tai gal šiaip susimatyt galėtume  bigsmile.gif sesiją ant bėgių padaryt bigsmile.gif prieš tau išvykstant biggrin.gif )

As ir noreciau blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 23, 12:54)
Gal žinote kur galėčiau nusipirkti dangtelį apsauginį 50-tukui?
Pamečiau :/

Gal klystu, bet lig fotofabriko puslapy maciau, kad objektyvams dangtelius galima nusipirkti blush2.gif

Labas 4u.gif
Kokie grazus sayonaros portretukai, ir musu fotografes ne tik graziai fotografuoja, bet ir kokios zavios moteros esa bigsmile.gif
O dar Akashos nuotrauka merginos su skrybele ir pro ja besiverziancia saulute bigsmile.gif

Parkeliavo mano sigma, beliko nuvaziuot pasiimt, ui sikna dega kaip norisi isbandyt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 23, 13:31)
Buvom isvaziav lotuliukas.gif  i Kurtuvenus, norejau papaveiksluoti vyra su dukrele tai vyras sugebejo tik pasakyti, kad man su modeliais nepasiseke, ir kad nepozuos jie sad.gif

Mano vyras irgi pradžiamokslis (čia dar nesėdi smile.gif ), skaito straipsnius, fotkina nemažai, "analizus" daro lotuliukas.gif . Kasdien paklausia ar padarei namų darbus biggrin.gif .

QUOTE(rG @ 2011 08 23, 13:31)
Mano 2 ex kursiokės iš Radviliškio smile.gif

Jeigu mano metų, tikėtina, kad pažįstamos:). Žinot kaip kaime būna:).

QUOTE(rG @ 2011 08 23, 13:35)

Aš irgi šiame fakultete mokiaus biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 08 23, 13:42)
neke, mano yra tikrų tikriausias muilas (bent jau aš taip manau) - Kodak EasyShare m320. Galvoju arba apie tarkim tą Olympus E-PL1, arba apie veidrodį..  smile.gif

DxOMark

pasirink veidrodi koki nori palyginimui. Apacioj rinkis "mesurements" matysi triuksmu matavimus (SNR 18%, dynamic range ir t.t. uzeik su pele ant tos spalvotos juostos salia grafiku, pastumdyk aukstyn/zemyn - matysi nuotrauka ir kas keicias).
Cia tik sensoriaus galimybes parodytos, kas per stiklas prie to olympuso - nzn.
Atsakyti
Užsisakiau iš Ebay tą dangtelį. Bet tiesa, yra ir fotofabrike, ačiū Gintarija86 smile.gif
Atsakyti
AS irgi mokausi SU hum ax.gif

man si savaitgali sestadieni neiseina, tik sekmadieni galiu.
siaip labai smagu butu susitikt. o kas cia per uzduoteles butu? as uz. tik papasakokit placiau smile.gif

Atsakyti
Šiauliečių meet'as:
Gotte
Ka
Refresh
Aroonele
JEma
Nieko sau
neiste
rG

Peržiūrėjau jūsų žinutes ir žiūriu, kad daugeliui tinka sekmadienis, ką manot? Tik reikia valandą nutarti.

QUOTE(rG @ 2011 08 23, 12:49)
gotte, puiku, parašyk man ritagude skype. Sutarsim. RAš ne bet kada atvažiuoju, bent aną semestrą būdavo trečiadieniais ir ketvirtadieniais, dar prieš tai - + penktadieniais. Kaip bus dabar, neįsivaizduoju. Jeigu ką, aš galiu ir panakvoti, jei žinoma, paderinti su vyru išeis dėl mažės. Galėsiu tik nuo rugsėjo 2 savaitės. Bet kuriuo atveju abi susimatysim? biggrin.gif

jo, tada susimatom bet kuriuo atveju, tik jeigu tu atvarai nuo rugsėjo antros savaitės, tai reiktų netempti su pasimatymu, nes aš gi išskrendu neužilgo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 23, 13:57)
Mano vyras irgi pradžiamokslis (čia dar nesėdi  smile.gif ), skaito straipsnius, fotkina nemažai, "analizus" daro  lotuliukas.gif . Kasdien paklausia ar padarei namų darbus  biggrin.gif .
Jeigu mano metų, tikėtina, kad pažįstamos:). Žinot kaip kaime būna:).
Aš irgi šiame fakultete mokiaus biggrin.gif .
Kada baigei? smile.gif Nors mano portretą matei, jei būtume labai pažįstamos, tikrai atpažintum smile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 08 23, 14:53)
Peržiūrėjau jūsų žinutes ir žiūriu, kad daugeliui tinka sekmadienis, ką manot? Tik reikia valandą nutarti.
jo, tada susimatom bet kuriuo atveju, tik jeigu tu atvarai nuo rugsėjo antros savaitės, tai reiktų netempti su pasimatymu, nes aš gi išskrendu neužilgo mirksiukas.gif

ok, bet pasiderinsim, gerai. Negaliu aš bet kada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 23, 15:00)
Kada baigei? smile.gif Nors mano portretą matei, jei būtume labai pažįstamos, tikrai atpažintum smile.gif

2007 m. (metus turėjau akademinių atostogų), aš vakarinį baigiau mirksiukas.gif .

Dėl šio savaitgalio nežinau, bet spėju, kad tai nebus paskutinis meetas:).
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 08 23, 16:35)
AS irgi mokausi SU  ax.gif

as 2010 magistra baigiau edukologijos fake smile.gif
del sekmadienio nzn, planavom pas tevus pasisveciuot, bet bandyciau derintis 4u.gif
Atsakyti
Bandžiau kažkada ir aš gaudyti saulės zuikučius smile.gif Štai kaip pavyko, nelabai kaip, bet visgi blush2.gif

user posted image

Vienui vienas žiedelis su saulės zuikučiais ir prie jo gabaliukas:
http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 08 23, 15:05)
as 2010 magistra baigiau edukologijos fake smile.gif
del sekmadienio nzn, planavom pas tevus pasisveciuot, bet bandyciau derintis 4u.gif

Stiprus fakultetas edukologijos. Humanitarinis taip pat smile.gif nebeteršiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 rugpjūčio 2011 - 15:29