Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Almost @ 2011 08 23, 13:42)

apie šį ir kalbėjau wink.gif
Atsakyti
Žydraake, matyt bręsta reikalas pakartoti foto ruošimą pagal dainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 23, 13:44)
Tai psio, šiaulietės planuojam meet'ą, tik reikia sumąstyt kokių užduočių, pvz portretinių...gal, a? Ką manot? g.gif kas su muilinėm, kaip sakot, tam galėsim duoti išbandyt kitokią techniką...žodžiu, būtų smagu, kad meet'as ir fotografinės naudos atneštų ir paplepėti būtų smagu bigsmile.gif
Ar ką nors praleidau?
Gotte
Ka
Refresh
Aroonele
JEma
rG (jei nepavyks bendram meet'e, tai gal šiaip susimatyt galėtume  bigsmile.gif sesiją ant bėgių padaryt bigsmile.gif prieš tau išvykstant biggrin.gif )

Reikia nutarti tik kada  g.gif
Aš būsiu Šiauliuose iki rugsėjo 20-tos, tiksliau 20-tą išskrendu jau.

Man butu geriau savaitgali (didesne tikimybe, kad maze tureciau kam palikti) ax.gif O del meeto naudos tai tikrai idomu butu... Gal senbuves kazkokiu naudingu patarimu duotu, paprotintu, ka blogai naujokes daro ir tt rolleyes.gif
Kazkuri savaitgali mazes krikstynas planuojam, bet kadangi dar niekas neaisku, tai tikriausiai, kad si krikstynu nebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 23, 11:51)
Dosa, vaikystė spalvota, bet kas liečia fotografija, mane jb labiau žavi. Ir šia foto neatsižiūriu. Gal turi panašią su kitur nukreiptu žvilgsniu.
Bet kaip jau rašiau, rankos ir delnai šioje tikrai veža.

Tikrai taip-vaikystei spalvota. o Mianui-JB. Ne, neturiu daugiau foto, isvis toks neplanuotas mimaliotnij ten pafotkinimas gavos, stebiuos, kad isvis kazkas gavos tiesa saknat ax.gif

QUOTE(noisy-B @ 2011 08 23, 11:53)
dosa -> man kaip tais patiko labiau spalvota  smile.gif j/b mergytės žvilgsnis kažkur kitur nelabai man... Gal dėlto, kad delnai ištiesti į priekį?

Dekui bigsmile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 23, 12:04)
Net nusišypsojau:) Vyras dainuoja Ciornyj voran kaip lopšinę vaikams, o kai sūnus būna geros nuotaikos, tai ir pats užtraukia, ištaria visus žodžius aiškiai laugh.gif

Po Yvetes komentaro, as ir girdziu ta daina ausyse, kai pasiziuriu i j/b nuotrauka. Prilipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 23, 14:10)
Kazkuri savaitgali mazes krikstynas planuojam, bet kadangi dar niekas neaisku, tai tikriausiai, kad si krikstynu nebus  biggrin.gif

Tik mūsų pokalbio nepamiršk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 23, 13:44)

Tai su muiline aš vienintelė iš šiauliečių ko gero. biggrin.gif Nebe ilgai, bet kaip tyčia tam kartui dar ne su veidrodžiu.
Tikrai būtų naudinga, kad meet'as vyktų ne vien dėl papliurpimo. Aš už, už, už! bigsmile.gif Man tinka visos dienos, ir šiokiadieniai ir savaitgaliai. Kaip sakant, prisiderinsiu. smile.gif
Atsakyti
Aš iš Radviliškio, tai Šiauliai man ranka pasiekiami happy.gif . Esu totali naujokė, bet norėčiau iš jūsų pasimokyti šio bei to:))).
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 08 23, 14:16)
Tik mūsų pokalbio nepamiršk biggrin.gif

Nepamirsau, jau ir vyras itrauktas i mano aferas biggrin.gif

QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 23, 14:25)
Aš iš Radviliškio, tai Šiauliai man ranka pasiekiami  happy.gif . Esu totali naujokė, bet norėčiau iš jūsų pasimokyti šio bei to:))).

Na tai ne tu viena tokia busi wink.gif Va as noreciau pasimokyti, bet jau fotika nepamenu kada buvau paemusi doh.gif Jei paimu tai pas save kieme, bet deja nei graziu vaizdu nei geru modeliu neturiu lotuliukas.gif Buvom isvaziav lotuliukas.gif i Kurtuvenus, norejau papaveiksluoti vyra su dukrele tai vyras sugebejo tik pasakyti, kad man su modeliais nepasiseke, ir kad nepozuos jie sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 23, 13:25)
Aš iš Radviliškio, tai Šiauliai man ranka pasiekiami  happy.gif . Esu totali naujokė, bet norėčiau iš jūsų pasimokyti šio bei to:))).
Mano 2 ex kursiokės iš Radviliškio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 rugpjūčio 2011 - 13:33
Ei, merginos tai davai tinkamės šį savaitgalį bigsmile.gif
Atsakyti
rG, o ką tu studijuoji jei ne paslaptis? rolleyes.gif Susidarau įspūdį, kad ŠU.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 13:33)
rG, o ką tu studijuoji jei ne paslaptis?  rolleyes.gif  Susidarau įspūdį, kad ŠU..  smile.gif
ŠU hum smile.gif Jau septinti metai prasidės smile.gif Esu rašius ne kartą, nebenoriu plėstis, jei susitiksim, pakalbėsim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 rugpjūčio 2011 - 13:36