Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 08 23, 13:07)
Atnesu dar viena portreta. wink.gif

atrodo gražus paprastutis portretas. Kabinėjimasis vėl, bet man ta baltuma apačioje nepatinka.

Dosa, labai gražios mergaitės rankos bei delnai. Ne į temą mano komentaras, bet žiūrint į tavo foto, iškilo vaizdas akyse kaip aš ją fotografuočiau. Skamba ausyse daina Čiornyj voron.Tai vat, kažkur miške, rankos paruoštos tarsi skrydžiui, stovinčią ant vienos kojos. MAtyt jb daryčiau. Su triko ir juodom pėdkelnėm. Kažkiek susikūprinusią.
Bet gal tokia foto labiau suaugusiam tiktų nei vaikui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 rugpjūčio 2011 - 12:30
QUOTE(Maggie @ 2011 08 23, 08:08)
ir jb

As uz j/b

QUOTE(rG @ 2011 08 23, 10:39)
Na, ir man reikia kritikos bei pagalbos.

Man pirma grazi. Paskutine labai patinka, fonas toks liuksiskas, atrodo kaip su juosta fotikinta kazkodel.

QUOTE(kristukass @ 2011 08 23, 11:07)
Atnesu dar viena portreta. wink.gif

Grazu, bet man j/b cia nepatinka kazkodel-bet velgi, cia mano asmenine nuomone tik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 23, 12:23)
apie visas foto savo nuomonę surašei, tas faina.
Pirmoji, paprasta, šilta. Kabinėjimasis gal, bet kitokios aprangos norisi. Dabar spalviškai išsišoka. O viskas taip gražia idera. Akys rodos su lapais, oda su kamienu, plaukais. Tik tie marškinėliai per aktyvūs.
Antra, išties labai paprasta, kaip rašai merginai į albumą turėtų tikti. Bet manęs ji nežavi.
JB koliažas žinok visai smagiai atrodo, išties.
Paskutinės keistai dešinė ranka atrodo. Kadangi nuotraukoje nesimato alkūnės, sulenkimo, tai atrodo, kad gėlių puokštę laiko iš kažkur atsirandanti trečioji ranka.
Oi kaip ačiū, iškart taip viskas susidėliojo man biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2011 08 23, 12:24)
Man tokia šviesiai ryški žaluma beveik niekada nepatinka (patinka sodresnės). Norėtųsi tamsesnio fono, ypač, kai žinai, kad ten medžiai, bet tai subjektyvu. Nepatinka apranga (batai krinta į akis savo spalva ir dar, man atrodo, kad viršus sunkesnis kažkaip) . Labai patinka tas pasvirimas ir mergytės akyys bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 08 23, 12:29)
Man pirma grazi. Paskutine labai patinka, fonas toks liuksiskas,  atrodo kaip su juosta fotikinta  kazkodel.

aš dažnai dedu grūdą. Kažkaip numuša tą aštrumą. Bet ne visur tinka ir ne visada pavyksta. Žinok paskutinės veidas man nepatinka visai. Labai norėjau parodyti medžius, man jie patiko. O su mergaite nesusitvarkiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 rugpjūčio 2011 - 12:36
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 23, 11:23)
nors visos diskusijos kruopščiai nesekiau, bet lyg ir Almost neveidrodinis variantas buvo olympus pen? smagus daiktas, už muilinę tikrai padoresnis smile.gif nežinau kokia nuotraukų kokybė išgaunama fotografuojant prastesnėmis apšvietimo sąlygomis, bet dienos metu visai neblogai. bet vis dėlto, pati vietoj savo veidrodžio tokio nenorėčiau.

neke, mano yra tikrų tikriausias muilas (bent jau aš taip manau) - Kodak EasyShare m320. Galvoju arba apie tarkim tą Olympus E-PL1, arba apie veidrodį.. smile.gif
Atsakyti
Yvette, rG-dekui labai uz nuomones bigsmile.gif

O kaip si jb?
user posted image
Atsakyti
Tai psio, šiaulietės planuojam meet'ą, tik reikia sumąstyt kokių užduočių, pvz portretinių...gal, a? Ką manot? g.gif kas su muilinėm, kaip sakot, tam galėsim duoti išbandyt kitokią techniką...žodžiu, būtų smagu, kad meet'as ir fotografinės naudos atneštų ir paplepėti būtų smagu bigsmile.gif
Ar ką nors praleidau?
Gotte
Ka
Refresh
Aroonele
JEma
rG (jei nepavyks bendram meet'e, tai gal šiaip susimatyt galėtume bigsmile.gif sesiją ant bėgių padaryt bigsmile.gif prieš tau išvykstant biggrin.gif )

Reikia nutarti tik kada g.gif

Aš būsiu Šiauliuose iki rugsėjo 20-tos, tiksliau 20-tą išskrendu jau.
Atsakyti
Aš galiu šį savaitgalį tik dar nežinau ar šeštadienį, ar sekmadienį. O gal penktadienį laugh.gif
Ir kitą turėčiau galėti.
Atsakyti
gotte, puiku, parašyk man ritagude skype. Sutarsim. RAš ne bet kada atvažiuoju, bent aną semestrą būdavo trečiadieniais ir ketvirtadieniais, dar prieš tai - + penktadieniais. Kaip bus dabar, neįsivaizduoju. Jeigu ką, aš galiu ir panakvoti, jei žinoma, paderinti su vyru išeis dėl mažės. Galėsiu tik nuo rugsėjo 2 savaitės. Bet kuriuo atveju abi susimatysim? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 rugpjūčio 2011 - 12:51

Dosa, vaikystė spalvota, bet kas liečia fotografija, mane jb labiau žavi. Ir šia foto neatsižiūriu. Gal turi panašią su kitur nukreiptu žvilgsniu.
Bet kaip jau rašiau, rankos ir delnai šioje tikrai veža.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 rugpjūčio 2011 - 12:51
Vuojej, prireikė ne vienos dienos, kad spėčiau perskaityti bigsmile.gif apie komentavimą, patyliu, nes pražiopsojau smile.gif Smagu skaityti tokias teigiamas emocijas po meet'o smile.gif Kiek įstrigo:

sayonara -> Vajej, kaip gražu, visi portretai mane sužavėjo smile.gif Vėlgi - kokios spalvos!

Akasha -> Vajej, kokios spalvos, kokie saulės prasiskverbę spindulėliai ir skrybėlė thumbup.gif ir Maggie labai graži, tiesa sakė apie lūpas meginos smile.gif

Kuo tolyn, tuo labiau pradeda man patikti juostinės nuotraukos... Bet čia jūsų talentas, pati tikriausiai niekaip taip nesusitvarkyčiau. Pasaka, šaunuolės thumbup.gif

dosa -> man kaip tais patiko labiau spalvota smile.gif j/b mergytės žvilgsnis kažkur kitur nelabai man... Gal dėlto, kad delnai ištiesti į priekį?
Atsakyti
Gal žinote kur galėčiau nusipirkti dangtelį apsauginį 50-tukui?
Pamečiau :/
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 23, 13:25)
Dosa, labai gražios mergaitės rankos bei delnai. Ne į temą mano komentaras, bet žiūrint į tavo foto, iškilo vaizdas akyse kaip aš ją fotografuočiau. Skamba ausyse daina Čiornyj voron.

Net nusišypsojau:) Vyras dainuoja Ciornyj voran kaip lopšinę vaikams, o kai sūnus būna geros nuotaikos, tai ir pats užtraukia, ištaria visus žodžius aiškiai biggrin.gif
Atsakyti