QUOTE(Yvette @ 2011 08 23, 12:23)
apie visas foto savo nuomonę surašei, tas faina.
Pirmoji, paprasta, šilta. Kabinėjimasis gal, bet kitokios aprangos norisi. Dabar spalviškai išsišoka. O viskas taip gražia idera. Akys rodos su lapais, oda su kamienu, plaukais. Tik tie marškinėliai per aktyvūs.
Antra, išties labai paprasta, kaip rašai merginai į albumą turėtų tikti. Bet manęs ji nežavi.
JB koliažas žinok visai smagiai atrodo, išties.
Paskutinės keistai dešinė ranka atrodo. Kadangi nuotraukoje nesimato alkūnės, sulenkimo, tai atrodo, kad gėlių puokštę laiko iš kažkur atsirandanti trečioji ranka.
Oi kaip ačiū, iškart taip viskas susidėliojo man
QUOTE(dosa @ 2011 08 23, 12:24)
Man tokia šviesiai ryški žaluma beveik niekada nepatinka (patinka sodresnės). Norėtųsi tamsesnio fono, ypač, kai žinai, kad ten medžiai, bet tai subjektyvu. Nepatinka apranga (batai krinta į akis savo spalva ir dar, man atrodo, kad viršus sunkesnis kažkaip) . Labai patinka tas pasvirimas ir mergytės akyys
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 08 23, 12:29)
Man pirma grazi. Paskutine labai patinka, fonas toks liuksiskas, atrodo kaip su juosta fotikinta kazkodel.
aš dažnai dedu grūdą. Kažkaip numuša tą aštrumą. Bet ne visur tinka ir ne visada pavyksta. Žinok paskutinės veidas man nepatinka visai. Labai norėjau parodyti medžius, man jie patiko. O su mergaite nesusitvarkiau.