Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 08 23, 07:38)
hmz.

ok. pabandysiu.

ačiū, Maggie 4u.gif 4u.gif
foto su PS taisau ir noriu kuo daugiau išmokt juo naudotis. fotografuoju ne tik auto režimu (bent jau bandžiau, kol turėjau geresnį muilą). kadangi aš niekad nesu bandžius veidrodžio, tai būtent todėl ir kyla tokie klausimai..
dar kartelį labai ačiū. kaip ir susidėliojau taškus. beliko rinkybos smile.gif
Atsakyti
Va va kiek cia musu siaulieciu jau smile.gif tikrai galesim meet'a pasidaryt kada thumbup.gif
Atsakyti
Na, ir man reikia kritikos bei pagalbos.

Šitą šiaip idėjau. Realiai man jis patinka (nepaisant dūmelio ir pan.) Nors niekuo neypatingas. Gal kils minčių.
user posted image

Su šituo, nesuprantu visai, lyg ir smagus (merginai į albumą), lyg ir kažko trūksta, bet niekaip nesuprantu ko. Kalbu gal net apie kadravimą. Žiauriai reikia nuomonės.
user posted image

Čia irgi šiaip. Gelbėti kadrai - žali lapai iš arti tapo tokie http://clip2net.com/s/1809i doh.gif
user posted image

O va šitos vietos neišnaudojau. OK, aplinka graži, o veidas gavosi išdegęs (kodėl nesupratau, mistika, man taip nebūna, kad tik veidas). Taigi, tamsinau, dėjau sluoksnius ir nieko neišėjo verysad.gif Aišku, labai panorėjus, galima nupiešti tą veidą, bet aš neturiu noro. Bet labai norėjau įdėti aplinką smile.gif
user posted image

P.S. Šita fs išvis kažkokia nevykus buvo, be to ir fotikas striginėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 23 rugpjūčio 2011 - 12:12
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 11:53)
Aš Šiauliuose, bet kas iš to.. Gi juk su muiline dar tik esu..  unsure.gif :|

As is ten pat didis.gif gal ir neblogai butu kd susibegt ax.gif
Atsakyti
say modelio akys. swoon.gif

Maggie, o man pirmoji. Patinka man ryskiau. ax.gif Antra blanki, paskutine per sviesi. smile.gif
Atsakyti
Kadangi tiek daug šiauliečių ir ne, bet dažnai būnančių šiame mieste reikėtų susibėgti. Gal savaitgalį? ax.gif
Atsakyti
Atnesu dar viena portreta. wink.gif
user posted image

Almost, as tai tik uz veidrodi. Muiline jau pora metu voliojas. Net paziuret nenoriu as i ja. biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 23 rugpjūčio 2011 - 12:09
QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 13:05)
Kadangi tiek daug šiauliečių ir ne, bet dažnai būnančių šiame mieste reikėtų susibėgti. Gal savaitgalį?  ax.gif

Ale tikrai kiek cia musu ax.gif Na siaip as uz meeta drinks_cheers.gif Savaitgali koki gal ir neblogai - tikiuosi vyras isleistu ir pabutu su maze, nes su ja nenoreciau i meeta (negaleciau nieko nuveikt ir net pabendraut normaliai doh.gif ).
Papildyta:
Merginos, o koki nuotolini pulteli reiketu pirkti pvz. Nikon'ui D5100? blush-anim-cl.gif Nu esu visiskai zalia, ar su laidu ar be geriau? Ar su jais visais sufokusuoja? Kur fototechnika perka siaulietes? Mane tai nervina, kad nera parduotuves, i kuria nuejus butu galima viska apziureti, paciupineti ir normalios informacijos gauti. Va dabar ziuriu skelbiu.lt tai kaip cia toks pultelio variantas?
http://www.skelbiu.l...s-11572940.html
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 23, 13:07)
Almost, as tai tik uz veidrodi. Muiline jau pora metu voliojas. Net paziuret nenoriu as i ja.  biggrin.gif  cool.gif

nors visos diskusijos kruopščiai nesekiau, bet lyg ir Almost neveidrodinis variantas buvo olympus pen? smagus daiktas, už muilinę tikrai padoresnis smile.gif nežinau kokia nuotraukų kokybė išgaunama fotografuojant prastesnėmis apšvietimo sąlygomis, bet dienos metu visai neblogai. bet vis dėlto, pati vietoj savo veidrodžio tokio nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 23, 12:39)
Na, ir man reikia kritikos bei pagalbos.
Šitą šiaip idėjau. Realiai man jis patinka (nepaisant dūmelio ir pan.) Nors niekuo neypatingas. Gal kils minčių.

apie visas foto savo nuomonę surašei, tas faina.
Pirmoji, paprasta, šilta. Kabinėjimasis gal, bet kitokios aprangos norisi. Dabar spalviškai išsišoka. O viskas taip gražia idera. Akys rodos su lapais, oda su kamienu, plaukais. Tik tie marškinėliai per aktyvūs.
Antra, išties labai paprasta, kaip rašai merginai į albumą turėtų tikti. Bet manęs ji nežavi.
JB koliažas žinok visai smagiai atrodo, išties.
Paskutinės keistai dešinė ranka atrodo. Kadangi nuotraukoje nesimato alkūnės, sulenkimo, tai atrodo, kad gėlių puokštę laiko iš kažkur atsirandanti trečioji ranka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 rugpjūčio 2011 - 12:23
labas dienas smile.gif

As irgi noreciau kritikos siai
user posted image
Atsakyti
Nuo rugsėjo aš 2 kart per savaitę į Šiaulius važinėju. Nors jei neišeina paderint su vyru - 1 kartą. Vidury savaitės, atvykstu apie 14 val., išvykstu apie 20 val. traukiniu. Kartais lieka laiko po paskaitų smile.gif
Atsakyti