Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha, tobula!
QUOTE(Maggie @ 2011 08 23, 10:08)

man jb labiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 23, 10:12)
O aš dabar labai noriu fotografuotis ir fotografuoti...kaži nėr arti manęs kokių mergičkų iš mūsų temos, galėtume padaryt viena kitos portretus...uch...norėčiau...ypač kai jau be pilvo bigsmile.gif  bet man rodos, kad daugelis bazuojasi kažkur toli unsure.gif

Aš Šiauliuose, bet kas iš to.. Gi juk su muiline dar tik esu.. unsure.gif :|
Atsakyti
Labas rytas merginos smile.gif

Ateinu su antraisiais namu darbais, kas netyngit patikrinkit wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 23, 11:15)
Labas rytas merginos  smile.gif

Labas rytas.
Gerai
Atsakyti
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 23, 11:15)
Labas rytas merginos  smile.gif

Ateinu su antraisiais namu darbais, kas netyngit patikrinkit  wink.gif

gerai
Atsakyti
Yvette tai kada pas tave merginos atvaro?As jau ispesiau is vyro leidima prisijungt.Tik itariu su kompanija busiu.Tavo Turtui drauge atsivesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 08 23, 09:24)
kaip padarot tuos patamsintus kampucius? man lb grazu toks apdirbimas, nors ir blyskina foto....

cia tas vinjetavimas? kaip ji padaryt? kaip action'a? man kazko nesigauna, bandziau...

Jei naudoji PS tai taip: filter-distort-lens correction...o ten amount koreguoji. su actionais irgi galima, tik nesu bandžiusi.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 08 23, 11:35)
Yvette tai kada pas tave merginos atvaro?As jau ispesiau is vyro leidima prisijungt.Tik itariu su kompanija busiu.Tavo Turtui drauge atsivesiu mirksiukas.gif

Merginos bilietus turi 24-27 dienom. Susirask mane per skype. Parašysiu tada kelias detales.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 08 23, 10:12)
O aš dabar labai noriu fotografuotis ir fotografuoti...kaži nėr arti manęs kokių mergičkų iš mūsų temos, galėtume padaryt viena kitos portretus...uch...norėčiau...ypač kai jau be pilvo bigsmile.gif  bet man rodos, kad daugelis bazuojasi kažkur toli unsure.gif

Aš iš Pakruojo, bet kiekvieną savaitgalį būnam Šiauliuose. Tu kažką lyg apie tą miestą minėjai, ar klystu??? blush2.gif (Būsiu susimovus lotuliukas.gif )

QUOTE(Ka @ 2011 08 23, 10:53)
Aš Šiauliuose, bet kas iš to.. Gi juk su muiline dar tik esu..  unsure.gif :|

Va dar viena pretendente bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 23 rugpjūčio 2011 - 10:59
QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 23, 10:31)
Nu šiaip kaip ir priklauso biggrin.gif Bet tavo atveju kažkodėl pagal avatarą ax.gif
Papildyta:
Įvesk į googla "vignette effect". kažkurioj temoj buvo apie tai kalbėta, bet neturiu laiko ieškoti, turėtų išmesti nuorodą, kaip tai padaroma su PS, lengva, nesunku.

QUOTE(airv @ 2011 08 23, 11:35)
Jei naudoji PS tai taip: filter-distort-lens correction...o ten amount koreguoji. su actionais irgi galima, tik nesu bandžiusi.

aciu 4u.gif 4u.gif jau ismokau thumbup.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 08 23, 11:59)
Aš iš Pakruojo, bet kiekvieną savaitgalį būnam Šiauliuose. Tu kažką lyg apie tą miestą minėjai, ar klystu???  blush2.gif (Būsiu susimovus  lotuliukas.gif )
Va dar viena pretendente  bigsmile.gif

as irgi is Siauliu ax.gif
Atsakyti
Jau galima daryt meetą biggrin.gif
Atsakyti
Vaje kiek cia siauliskiu :ax As irgi is Siauliu, bet kadangi esu visiskai zalia, tai nebent galeciau modeliu apsimesti meete biggrin.gif
Atsakyti