Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 08 22, 23:57)
Juk neskaitei smile.gif Kaip gali būti kažkas iš patirties, jeigu technika skiriasi ne pavadinimais, o apskritai konstrukcija ir ten parašyta konkrečiau kuo, aš tai tikrai neskaitysiu ir necituosiu pažodžiui smile.gif

ne nu, moterie.. perskaičiau greitu skaitymu straipsnius. ačiū, skirtumus supratau (koncentravausi į man svarbius aspektus). net atsakymą į savo klausimą radau. neprašau cituot. pradinis klausimas buvo patarimo prašymas, gal kas žino, bandė ir pan. toliau viską radau, užvedei ant kelio. ačiū gi nu biggrin.gif

tai vis tik, gal tą lambadą su kotletais ir kava? laugh.gif
Atsakyti
Nenoriu aš tų Tavo kotletų, būk laiminga supratus kas su kuo arba nesigilinus, man tai jokio skirtumo iš tikrųjų biggrin.gif

Baigiau krikštynas. Na ir ilgai, visą savaitę.

Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 23, 00:11)
Nenoriu aš tų Tavo kotletų, būk laiminga supratus kas su kuo arba nesigilinus, man tai jokio skirtumo iš tikrųjų biggrin.gif

nu ir ačiū Tau, kad nenori. gamint nereikės. that's it, I'm done mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 23, 01:20)
o tu surašyk detaliai kaip ką darai, na tikrai nėra labai sunkus tas ND, tik taip atrodo

Dabar pakeliau iso iki 1600, padidinau ekspozicija iki +0.7 ir pailginau islaikyma 1/6, tada nufotkinau balta lapa ir nusistaciau manual. Va kas gavosi dabar:
auto
user posted image
lempute
user posted image
rankinis
user posted image
Atsakyti
labas rytas,

prigyrėt mane čia visos, uf.. smagu, jei patiko, ačiū už gražius žodžius visoms.. bigsmile.gif iš tikro labai negirkit, nes pasisodinti arba pasitupdyti žmogų didelio proto nereikia - paprašai, kad žiūrėtų į kamerą, sufokusuoji ir spaudi smile.gif garantuoju, kad bet kuri gali tai padaryti. aš, pvz., absoliučiai nesugebu ir net bijočiau bandyti žmogų visu ūgiu fotkinti. nesužiūriu viso kūno.. tad lieku prie tokių stambesnių portretų, nes man jie lengviausi ir kažkokie jaukiausi.. ir paprasti.. norisi paišsidirbinėti, bet nemoku, bijau, neišeina, nerodau.. doh.gif

Akasha, ale gražiai tas kiev'as piešia, nu.. rolleyes.gif kai Svajonė juo pasidžiaugs, jei dar neapsigalvojo, reikės ir man paniurkyt iš naujo biggrin.gif

Svajone, kokia Tavo būklė? galėčiau kurią dienąč priduoti į tech. apžiūrą smile.gif

iš tikro man meetas patiko ne tik tuo, kad pabendravom, susipažinom, bet ir dėl to, kad gavau pafotkinti. nes apkerpėjau. sunkiai pajudinu apatinę girną, tingiu kur nors eiti, susitikti ir t.t. o va po meeto naują kvapą pagavau, norisi vėl fotkint. tos masovkės įkvepia wink.gif už tai ir ačiū smile.gif ir kad ND nevarot daryt smile.gif rolleyes.gif

ir labas Jums rytas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 rugpjūčio 2011 - 07:26
Labas rytas. Bet ir tempai pas jus blink.gif
Aš apsikasusi nuotraukom, noriu kuo greičiau užbaigt.
Bet pamaniau, gal kas nepagailėtų šiek tiek savo brangaus laiko ir parašytų kokį komentarą (Čia į SM) apie mano sukeltus darbelius į Facebook blush2.gif Yra paraše.
Tiesiog seniai besirodžiau, neįgudę žvilgsniai ir eiliniai žmogiukai sako kad gražu, kad patinka ir pan. O aš norėčiau tobulėti ir žinoti savo klaidas. Vat ir būčiau visai dėkinga už jūsų nuomones, bei kritiką.
Iki tobulų nuotraukų žinau kad daug trūksta.
bet po biškelį tobulėt noriu vistiek biggrin.gif

Vakar blykstė atkeliavo, pirkau per ebay. Vėliau parašysiu kaip mus prigavo muitinė. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 22:45)
Na sendien ir jegu nebeturiu kazka patvarkyt....  doh.gif  tai keliu viena, kuri man patiko.... Labai patiko seseliu ir saulutes zaismas...

bigsmile.gif Labai labai grazi sita wub.gif

QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 23:29)
drinks_cheers.gif Ji man kaip koks modelis išvis atrodo

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 23 rugpjūčio 2011 - 07:32
QUOTE(sherry @ 2011 08 23, 01:12)
Labas vakaras,
baigiu nusikamuot su ND. Kokia WB paslaptis? Sedziu visa apsivertus visokiais baltais daiktais ir popieriukais ir nesuprantu nieko. Geltonuoja man verysad.gif Ka netaip darau? Puolu i nevilti jau,nes 200 foto ir nei vienos normalios verysad.gif

oi kaip tave suprantu. aš si šituo irgi kankinausi, kol suradau savo klaidas.. kiek kartų keičiau ir vietą, ir fotografuojamą daiktą, apšvietimą...
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 23, 06:57)
labas rytas,

Akasha, ale gražiai tas kiev'as piešia, nu.. rolleyes.gif  kai Svajonė juo pasidžiaugs, jei dar neapsigalvojo, reikės ir man paniurkyt iš naujo biggrin.gif

Svajone, kokia Tavo būklė? galėčiau kurią dienąč priduoti į tech. apžiūrą smile.gif

labas, wouw kaip gražu rolleyes.gif bigsmile.gif nerealu, ir toks atrodo tikrai šviežias, rytinis portretas rolleyes.gif

o mano būklė puiki biggrin.gif davai tinkamės kur nors arbatos įkalt biggrin.gif vaišinu tongue.gif tik jaučiu man su juostom iš kart atvaryt, padėsi įdėt, ane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 23, 08:08)
labas, wouw kaip gražu  rolleyes.gif  bigsmile.gif  nerealu, ir toks atrodo tikrai šviežias, rytinis portretas  rolleyes.gif

o mano būklė puiki  biggrin.gif  davai tinkamės kur nors arbatos įkalt  biggrin.gif  vaišinu  tongue.gif  tik jaučiu man su juostom iš kart atvaryt, padėsi įdėt, ane?  g.gif

padėsiu, žinoma smile.gif tuoj parašysiu AŽ apie savo būkles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 23, 06:57)
ir labas Jums rytas 4u.gif
http://farm7.static....e9d12e6f5_z.jpg[/img]

ohmy.gif man čia toooooopas, kas čia??? Nepažįstu aš jos, 2 buvo strazdanotos
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 23, 08:18)
ohmy.gif man čia toooooopas, kas čia??? Nepažįstu aš jos, 2 buvo strazdanotos

čia ne iš meeto biggrin.gif
čia mano draugė. kaip aš Jums, ką? tokį modelį po ranka turiu, tai vos prisiruošiau pafotkint. ir tai ne specialiai, o prie vakarienės doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 rugpjūčio 2011 - 08:20