Sveika Kivule , as tai i siuos namus vis griztu ir griztu, ir matyt po simto metu vistiek cia kiurksosiu. Kompanija cia labai sauni.
Papildyta:
Mickute, bet tu ir erzini mane, tiek grybu uzsimaniau.
QUOTE(mickute7 @ 2011 08 27, 17:07)
biski jau butelaitis kameroje saldosi, MB nepatingejo ir sulakste iki parduotuves pyragelio
gerai karts nuo karto pradezinfekuot organizma bet as daugiau pyragaiciu gundausi
QUOTE(Kiva @ 2011 08 27, 19:44)
Ar priimate senas-naujas planiukes?
pagaliau atsibaladojai..
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 27, 19:48)
as tai i siuos namus vis griztu ir griztu, ir matyt po simto metu vistiek cia kiurksosiu.
Na aš tikiuosi, kad iki pensijos nereiks laukti, kol būsiu
QUOTE(Mirabele @ 2011 08 27, 19:56)
pagaliau atsibaladojai..
Ačiū už priėmimą
QUOTE(Kiva @ 2011 08 27, 16:04)
Na aš tikiuosi, kad iki pensijos nereiks laukti, kol būsiu
Blogai supratai, as cia vaikus, anukus ir proanukius planuosiu.
QUOTE(Kiva @ 2011 08 27, 20:04)
sveika prisijungusi o tikrai ilgai neteks tau laukti, gi sakei grysi is keliones taip kaip as prisiplanavusi
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 08 27, 20:08)
cia gerai susakei
QUOTE(Ziuokute @ 2011 08 27, 21:56)
sveika prisijungusi o tikrai ilgai neteks tau laukti, gi sakei grysi is keliones taip kaip as prisiplanavusi
Aš sakau, o ten viršuje juokiasi iš mano pasakymų
QUOTE(Kiva @ 2011 08 27, 22:07)
Aš sakau, o ten viršuje juokiasi iš mano pasakymų
o tu jam didele spygute parodyk
***** priviriau kopustu sriubos plius rugstaus pieno prigerem, oj pupsesim nakty su V kad tik seses ciucia nepridustu per nakt
QUOTE(Ziuokute @ 2011 08 27, 22:20)
***** priviriau kopustu sriubos plius rugstaus pieno prigerem, oj pupsesim nakty su V kad tik seses ciucia nepridustu per nakt
tai kaldra kilnosis, o uz tad kokie sapnai bus spalvoti
QUOTE(Mirabele @ 2011 08 27, 15:29)
na ten kai du pirstus ap.. skarda istepu riebalais, iskloju sluoksniuota bemiele tesla (skarda gilesne) ir dedu idara (pakepintas farstas su svogunais, morkytem ir pievagrybiais, viskas paprieskoninta), uzpilu grietines ir kiausinio plakiniu, kad apsemtu, is teslos juosteliu padarau groteles, aptepu kiauso plakiniu ir i orkaite 30min psio.. sotu, skanu, nesubyra.. nu zodziu pasaka
skamba skaniai - reiks kada išbandyti
Labas vakaras
Viena gera mergaitė pakuždėjo, kad čia labai faina plepėti, tai nusprendžiau pabandyti prisijungti
Bet žiūriu čia nemažai pažįstamų veidelių iš kitų temučių
Viena gera mergaitė pakuždėjo, kad čia labai faina plepėti, tai nusprendžiau pabandyti prisijungti
Bet žiūriu čia nemažai pažįstamų veidelių iš kitų temučių
smagu, kai kompanija didėja
Sveika Kivule , as tai i siuos namus vis griztu ir griztu, ir matyt po simto metu vistiek cia kiurksosiu. Kompanija cia labai sauni.
tikra tiesa, aš jau lelium,bet vis tiek iš čia išnykti negaliu...traukia ir viskas bet kol nieks nevaro ir neinu lauk
o mes šiandien su Greta ir mano mama buvo Zoo - pasivaikščiojom, papramogavom, pasimėgavom paskutine šilta dienele
labas mes vakar sužinojom naujieną,kad pavasarį Džiugas turės pusbroliuką arba puseserytę
dar kartelį sveikinu
labas
QUOTE(tikroji meile @ 2011 08 26, 16:03)
dar kartelį sveikinu
labas
labukas
visada prasom i svecius zinosiu kuom pavaisinti
Papildyta:
ar gyvi is po nakties ?
Mickute, bet tu ir erzini mane, tiek grybu uzsimaniau.
visada prasom i svecius zinosiu kuom pavaisinti
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2011 08 27, 22:20)
ar gyvi is po nakties ?
QUOTE(mickute7 @ 2011 08 28, 10:54)
ar gyvi is po nakties ?
Laba laba, gyvi kazkaip ramiai praejo naktis