palaikau
nors pas mus su planavimais net nezinau ar tinku i sita tema, sentimentai tik palikom viska likom valiai, ne jauni, tai jau kaip bus taip bus
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 07, 14:37)
palaikau
nors pas mus su planavimais net nezinau ar tinku i sita tema, sentimentai tik palikom viska likom valiai, ne jauni, tai jau kaip bus taip bus
tai vat, kad tik sentimentai plepesiams
kaip kitos laikosi?
tylu, lauksim katra apsireiks
sekretore, o jus jau ilgai antra planuojat ? ar kokiu kliuciu atsirado ? ar siaip stebukliukas neskuba
sekretore, o jus jau ilgai antra planuojat ? ar kokiu kliuciu atsirado ? ar siaip stebukliukas neskuba
sveikos
100 metų
tylu čia...nors ir aš nelabai ką turiu įdomaus papasakoti...kas liečia planavimus...natūraliai nesiplanuoja, o iki gyd įstaigos neskubam...
100 metų
tylu čia...nors ir aš nelabai ką turiu įdomaus papasakoti...kas liečia planavimus...natūraliai nesiplanuoja, o iki gyd įstaigos neskubam...
QUOTE(Deire @ 2014 02 10, 16:07)
sveikos
100 metų
100 metų
kaip mazoji auga ?
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 10, 16:15)
kaip mazoji auga ?
bendrai paėmus, tai puikiai, ožka gera...charakteris pagerintas tik va nuo sausio iš ligų vaduojamės - du kartus ausų uždegimai+dveji antibai, ir gavom siuntimą adenoidų šalinimui, tai va šiandien pasidomėjau kokios eilės ir reiks psigalvoti kada čia tai atlikti
dar pasigirsiu...per praėjusius metus "susirgau" bėgiojimo liga atradau naują malonumą ir atsipalaidavimą labai norėčiau šiais metais sudalyvauti kokiame nors bėgime - nors laikas labai lėtas, bet smalsu labai
QUOTE(Deire @ 2014 02 10, 16:27)
bendrai paėmus, tai puikiai, ožka gera...charakteris pagerintas tik va nuo sausio iš ligų vaduojamės - du kartus ausų uždegimai+dveji antibai, ir gavom siuntimą adenoidų šalinimui, tai va šiandien pasidomėjau kokios eilės ir reiks psigalvoti kada čia tai atlikti
dar pasigirsiu...per praėjusius metus "susirgau" bėgiojimo liga atradau naują malonumą ir atsipalaidavimą labai norėčiau šiais metais sudalyvauti kokiame nors bėgime - nors laikas labai lėtas, bet smalsu labai
nu va, uzpuole ligos
tai gi ne del rezultatu, del save begioji saunuole as tokiems dalykams neprisiversiu gal , kad su kazkuom, kad tas kazkas i subine paspardytu, tai gal.... gal as geriau rinkciausi baseina, ale MB tai visai nedomina
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 10, 18:37)
nu va, uzpuole ligos
tai gi ne del rezultatu, del save begioji saunuole as tokiems dalykams neprisiversiu gal , kad su kazkuom, kad tas kazkas i subine paspardytu, tai gal.... gal as geriau rinkciausi baseina, ale MB tai visai nedomina
oi, aš su kažkuo bėgioti nenoriu...man geriausia, kai nereikia prie nieko derintis, nereikia kalbėti, nereikia tempo derinti...tiesiog laikas su savimi
QUOTE(mickute7 @ 2014 02 10, 14:21)
gal apie metus jau planuojam, bet ir gydytojai ne visagaliai. t.y. as planuoju vaika tik su ju pagalba, bet kolkas nelabai sekasi
QUOTE(Deire @ 2014 02 10, 15:07)
Dar negalvojat apie broli/ sese?
Oziuku ir ozkyciu amzius praeis, po metu kitu puikiai susikalbesit, bet dar to teks palaukti O del ligu labai uzjauciu. Paguoda- kad praeis ligos irgi
llaabbas
oi kokia sena tema atsigavo mes tai gerai gyvenam,antro neplanuojam dar,kažkaip nenoriu dar to antro,o ir finansai neneša. Dabar kolkas pilnatvė Aš, MB,mūsų garbaška ir katė
oi kokia sena tema atsigavo mes tai gerai gyvenam,antro neplanuojam dar,kažkaip nenoriu dar to antro,o ir finansai neneša. Dabar kolkas pilnatvė Aš, MB,mūsų garbaška ir katė
visos po truputi lenda is pogrindzio
labas,na atejau pasidalint savo patirtim,nelinksma ji ir tikiuosi niekam is jusu neteks to patirt,bet...na,mes su Dziugu santariskese,po trukusio apendicito operacijos...na,jei trumpai,tai jei kurios vaikui skaudes pilva ir tai nepreis per para,nebukit tikros,kad tai tik apsinuodijimas ar koks virusas...Dziugui nebuvo tu,visur aprasomu mirtinu skausmu,vaikas 4d kentejo,nu tipo skauda pilvuka,bet jis vaiksto ir pan.tik jau 3diena buvo sunki,o 4dienos ryte nuvaziavus i poliklinika,gavom siuntima i santarus,cia greit supakavo...2paros reanimacijos,kur tevus ileidzia 2k paroj po 1val,rimta operacija,nakroze,morfijus,antibiotikai...miega va dbr,kaip ir atsigaves jau,bet atibus dar gauna,stato lasines jam ir tt