Priklausys, kaip mes tą žiemą varysim lauk
QUOTE(vikta @ 2013 02 12, 15:20)
Uva - tai gal jau planuoji trečią
Mintyse
Vikta, o tau kokie ten marazmai su trečiu?
QUOTE(Uva @ 2013 02 12, 16:37)
y hochitsa, y kolitsa
Su pavasariu ir su kovo 8-ąją moterytės!
kaip mergytes vasaroja
QUOTE(mickute7 @ 2013 06 16, 23:06)
kaip mergytes vasaroja
sveikute,
smagiai vasarojam...džiaugiamės vasara ir laukiam atostogų Liko 2 sav... dar atradau naują aistrą - bėgiojimą tai taip gera pajudėti, nes jau trūko fizinio aktyvumo...užtat savaitės dienos mūsų labai gerai sudėliotos - pirmad, treč. - MB tenisas, antrad, ketvirtd. - aš bėgioju, penktad. - draugai, savaitgalis - su šeima kur nors traukiam Jeigu gaunasi, tai dar savaitgalį pabėgioju
O kaip tau sekasi, mickut? FB lyg kačiuką naują mačiau čia rusų mėlynasis?
QUOTE(Deire @ 2013 06 17, 10:13)
sveikute,
smagiai vasarojam...džiaugiamės vasara ir laukiam atostogų Liko 2 sav... dar atradau naują aistrą - bėgiojimą tai taip gera pajudėti, nes jau trūko fizinio aktyvumo...užtat savaitės dienos mūsų labai gerai sudėliotos - pirmad, treč. - MB tenisas, antrad, ketvirtd. - aš bėgioju, penktad. - draugai, savaitgalis - su šeima kur nors traukiam Jeigu gaunasi, tai dar savaitgalį pabėgioju
O kokia saunuole
Jo, rusu melynasis. Manoji kaip dingo vasario 1, taip ir neatsirado o cia drauges katinelis, ji isskrido i Anglija ir kol kas priemiau paglobot o gal ir visam laukui labai jau mielas tas musu Pukis vakare imesiu is namo kompo fotkiu ir cia
O siaip dirbam, man kol kas atostogu nenusimato, ale mes kaip senais laikais megaujames savaitgaliais
Kaip tavo mazoji auga ?
QUOTE(mickute7 @ 2013 06 17, 13:36)
O kokia saunuole
Jo, rusu melynasis. Manoji kaip dingo vasario 1, taip ir neatsirado o cia drauges katinelis, ji isskrido i Anglija ir kol kas priemiau paglobot o gal ir visam laukui labai jau mielas tas musu Pukis vakare imesiu is namo kompo fotkiu ir cia
O siaip dirbam, man kol kas atostogu nenusimato, ale mes kaip senais laikais megaujames savaitgaliais
Kaip tavo mazoji auga ?
Kaip tavo mazoji auga ?
gaila dėl tavo katytės
bet kokie man faini tie mėlyniukai paskutinis katinas, kurį auginau, toks buvo...ale charakterius tai jie turi
jeigu geras savaitgalis, tai kartais po jo jautiesi kaip po savaitės atostogų
O mažoji - auga puikiai, į daržą su daina keliauja čia gerąja prasme
QUOTE(Deire @ 2013 06 17, 13:56)
gaila dėl tavo katytės
bet kokie man faini tie mėlyniukai paskutinis katinas, kurį auginau, toks buvo...ale charakterius tai jie turi
labai gaila, ir praverkaiu nemazai sakiau, kad lange jau turbut skyles praziurejau ir dabar ryte tik atsikelus einu pirmiausiai pro virtuves langa pasidairau, paskui einu i kita kambari pasidairyti
Sako, kad jie su charakteriu, ale sitas toks meilutis, letas, kad as net svengiau jog jis ne rusu, o estu melynasis
o tai saunu, kad problemu nera su darzeliais nors dazniausiai tik sunki pradzia buna
QUOTE(mickute7 @ 2013 06 17, 14:13)
labai gaila, ir praverkaiu nemazai sakiau, kad lange jau turbut skyles praziurejau ir dabar ryte tik atsikelus einu pirmiausiai pro virtuves langa pasidairau, paskui einu i kita kambari pasidairyti
Sako, kad jie su charakteriu, ale sitas toks meilutis, letas, kad as net svengiau jog jis ne rusu, o estu melynasis
o tai saunu, kad problemu nera su darzeliais nors dazniausiai tik sunki pradzia buna
su tuo estu tai geras
o daržas jai nuo pirmos dienos - tarsi šventė aš jau antrą dieną palikau miegui vienintelis nemalonumas - anksti keltis tai paskutiniu metu nuėjusi dar pamiega
keliu tema i virsu kur visos dinge?
gal kiek atnaujinam pokalbius?
Deire, kitos- kaip su planavimu antro/trecio leliaus?
Man nelabai sekasi... Bet vilties dar kazkiek turiu...
gal kiek atnaujinam pokalbius?
Deire, kitos- kaip su planavimu antro/trecio leliaus?
Man nelabai sekasi... Bet vilties dar kazkiek turiu...