Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios pastoti +/- metų 178 tema

labas,ale tema visai smigo smile.gif jaučiu ir nebeatsigaus ax.gif
bet visgi įdomu kaip gyvena senbūvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 03, 19:40)
labas,ale tema visai smigo smile.gif jaučiu ir nebeatsigaus ax.gif
bet visgi įdomu kaip gyvena senbūvės 4u.gif

žinok, kaip tik prieš kelias dienas pagalvojau apie šitą temukę g.gif ar visai numirė ar kažkur toli toli užkrito unsure.gif

gaila, bet visos taip užsiėmusios , kad net neturi laiko kada čia užsukt verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
jo, pamirusi tema...bet aš irgi kartais įlendu pasicekavinti, kaip senbuvėms sekasi ax.gif
o mums sekasi visai neblogai...darželis be galo mylimas- eina su malonumu, išeiti nenori thumbup.gif aš dirbu ir tiek... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2012 11 05, 09:14)
sveikos 4u.gif
jo, pamirusi tema...bet aš irgi kartais įlendu pasicekavinti, kaip senbuvėms sekasi ax.gif
o mums sekasi visai neblogai...darželis be galo mylimas- eina su malonumu, išeiti nenori thumbup.gif aš dirbu ir tiek... ax.gif

ir net pradžioje ašarų nebuvo ? Šaunuolė thumbup.gif antro neplanuojat ?
Atsakyti
sveikos ax.gif

QUOTE(mickute7 @ 2012 11 04, 11:21)
žinok, kaip tik prieš kelias dienas pagalvojau apie šitą temukę  g.gif  ar visai numirė ar kažkur toli toli užkrito  unsure.gif

gaila, bet visos taip užsiėmusios , kad net neturi laiko kada čia užsukt  verysad.gif

aš tai karts nuo karto užeidavau,bet kad tyla čia smile.gif aš irgi jau dirbu,Džiugas daržan eina,na nesidžiaugia itin,bet neblogai. šian namuose su B,nes dantys paskutiniai dygsta ir dar su tempe...
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2012 11 05, 09:25)
ir net pradžioje ašarų nebuvo ? Šaunuolė  thumbup.gif  antro neplanuojat ?

nebuvo thumbup.gif spalio mėnesį buvo gal 2 rytai, kai paverkšleno, bet taip be ašarų, tik nuliūdusią palikau. Net bausmės namuose susijusios su nėjimu į darželį - labai mėgsta nuogu užpakaliu ir basom kojom lakstyti, o grindys tai šaltos, tai padeda tik pagrąsinimas, kad tada neisi į darželį - greitai apsirengia lotuliukas.gif
o apie antrą kol kas negalvojame ax.gif

QUOTE(Ramunita @ 2012 11 05, 09:45)
sveikos ax.gif
aš tai karts nuo karto užeidavau,bet kad tyla čia smile.gif aš irgi jau dirbu,Džiugas daržan eina,na nesidžiaugia itin,bet neblogai. šian namuose su B,nes dantys paskutiniai  dygsta ir dar su tempe...

už tuos dantis 4u.gif Gretai dar nėra tų paskutinių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2012 11 05, 10:10)
nebuvo thumbup.gif spalio mėnesį buvo gal 2 rytai, kai paverkšleno, bet taip be ašarų, tik nuliūdusią palikau. Net bausmės namuose susijusios su nėjimu į darželį - labai mėgsta nuogu užpakaliu ir basom kojom lakstyti, o grindys tai šaltos, tai padeda tik pagrąsinimas, kad tada neisi į darželį - greitai apsirengia lotuliukas.gif
o apie antrą kol kas negalvojame ax.gif
už tuos dantis 4u.gif Gretai dar nėra tų paskutinių doh.gif

oj,pas mumis tai sunkiau buvo,aišku jis ir jaunesnis šiek tiek,tai irgi turi įtakos. Nors jeigu galėtų pasirinkt,jaučiu liktų namie su manom arba tėčiu rolleyes.gif
joo,tie dantys doh.gif doh.gif doh.gif visi žmoniškai sudygo,o va šiti paskutiniai tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 05, 10:15)
oj,pas mumis tai sunkiau buvo,aišku jis ir jaunesnis šiek tiek,tai irgi turi įtakos. Nors jeigu galėtų pasirinkt,jaučiu liktų namie su manom arba tėčiu rolleyes.gif
joo,tie dantys doh.gif  doh.gif  doh.gif visi žmoniškai sudygo,o va šiti paskutiniai tai doh.gif

aš tai manau, kad Greta tokį pirminį adaptacinį laikotarpį praėjo pas mano mamą, nes du mėnesius ryte nuvešdavau, po darbo pasiimdavau, tai buvo visko - ir verksmų, ir šypsenos išsiskiriant, tai darželis jai dar smagiau pasirodė -daugiau veiklos ir žaislų thumbup.gif o ir miegoti palikau jau antrą dieną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2012 11 05, 10:19)
aš tai manau, kad Greta tokį pirminį adaptacinį laikotarpį praėjo pas mano mamą, nes du mėnesius ryte nuvešdavau, po darbo pasiimdavau, tai buvo visko - ir verksmų, ir šypsenos išsiskiriant, tai darželis jai dar smagiau pasirodė -daugiau veiklos ir žaislų thumbup.gif o ir miegoti palikau jau antrą dieną ax.gif

gali būt mirksiukas.gif nu man svarbiausia,kad nesirgtų,o dabar va tie dantys tempę užkelia,kol supratom,kad čia dantys,nu jau ne pirmą kartą taip,tai galvojau-kas čia per biesas,gyd irgi nieko nematė,nu ir va-išaiškėjo kas ramybės neduoda vaikui.
Atsakyti
atėjau pasižvalgyti ar neuždaryta dar mūsų temukė blush2.gif
Atsakyti
Neuždaryta, bet apmirus sad.gif
Na, nupučiam dulkes laugh.gif irnesakyk.gif

Sveikinu visas su UŽGAVĖNĖMIS clap.gif
O tai reiškia, kad pavasaris jau čia pat assa.gif wub.gif

Atsakyti
Uva - tai gal jau planuoji trečią wink.gif
Atsakyti