labas,ale tema visai smigo jaučiu ir nebeatsigaus
bet visgi įdomu kaip gyvena senbūvės
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 03, 19:40)
labas,ale tema visai smigo jaučiu ir nebeatsigaus
žinok, kaip tik prieš kelias dienas pagalvojau apie šitą temukę ar visai numirė ar kažkur toli toli užkrito
gaila, bet visos taip užsiėmusios , kad net neturi laiko kada čia užsukt
sveikos
jo, pamirusi tema...bet aš irgi kartais įlendu pasicekavinti, kaip senbuvėms sekasi
o mums sekasi visai neblogai...darželis be galo mylimas- eina su malonumu, išeiti nenori aš dirbu ir tiek...
jo, pamirusi tema...bet aš irgi kartais įlendu pasicekavinti, kaip senbuvėms sekasi
o mums sekasi visai neblogai...darželis be galo mylimas- eina su malonumu, išeiti nenori aš dirbu ir tiek...
QUOTE(Deire @ 2012 11 05, 09:14)
sveikos
ir net pradžioje ašarų nebuvo ? Šaunuolė antro neplanuojat ?
sveikos
aš tai karts nuo karto užeidavau,bet kad tyla čia aš irgi jau dirbu,Džiugas daržan eina,na nesidžiaugia itin,bet neblogai. šian namuose su B,nes dantys paskutiniai dygsta ir dar su tempe...
QUOTE(mickute7 @ 2012 11 04, 11:21)
žinok, kaip tik prieš kelias dienas pagalvojau apie šitą temukę ar visai numirė ar kažkur toli toli užkrito
aš tai karts nuo karto užeidavau,bet kad tyla čia aš irgi jau dirbu,Džiugas daržan eina,na nesidžiaugia itin,bet neblogai. šian namuose su B,nes dantys paskutiniai dygsta ir dar su tempe...
QUOTE(mickute7 @ 2012 11 05, 09:25)
ir net pradžioje ašarų nebuvo ? Šaunuolė antro neplanuojat ?
nebuvo spalio mėnesį buvo gal 2 rytai, kai paverkšleno, bet taip be ašarų, tik nuliūdusią palikau. Net bausmės namuose susijusios su nėjimu į darželį - labai mėgsta nuogu užpakaliu ir basom kojom lakstyti, o grindys tai šaltos, tai padeda tik pagrąsinimas, kad tada neisi į darželį - greitai apsirengia
o apie antrą kol kas negalvojame
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 05, 09:45)
sveikos
už tuos dantis Gretai dar nėra tų paskutinių
QUOTE(Deire @ 2012 11 05, 10:10)
nebuvo spalio mėnesį buvo gal 2 rytai, kai paverkšleno, bet taip be ašarų, tik nuliūdusią palikau. Net bausmės namuose susijusios su nėjimu į darželį - labai mėgsta nuogu užpakaliu ir basom kojom lakstyti, o grindys tai šaltos, tai padeda tik pagrąsinimas, kad tada neisi į darželį - greitai apsirengia
oj,pas mumis tai sunkiau buvo,aišku jis ir jaunesnis šiek tiek,tai irgi turi įtakos. Nors jeigu galėtų pasirinkt,jaučiu liktų namie su manom arba tėčiu
joo,tie dantys visi žmoniškai sudygo,o va šiti paskutiniai tai
QUOTE(Ramunita @ 2012 11 05, 10:15)
oj,pas mumis tai sunkiau buvo,aišku jis ir jaunesnis šiek tiek,tai irgi turi įtakos. Nors jeigu galėtų pasirinkt,jaučiu liktų namie su manom arba tėčiu
aš tai manau, kad Greta tokį pirminį adaptacinį laikotarpį praėjo pas mano mamą, nes du mėnesius ryte nuvešdavau, po darbo pasiimdavau, tai buvo visko - ir verksmų, ir šypsenos išsiskiriant, tai darželis jai dar smagiau pasirodė -daugiau veiklos ir žaislų o ir miegoti palikau jau antrą dieną
QUOTE(Deire @ 2012 11 05, 10:19)
aš tai manau, kad Greta tokį pirminį adaptacinį laikotarpį praėjo pas mano mamą, nes du mėnesius ryte nuvešdavau, po darbo pasiimdavau, tai buvo visko - ir verksmų, ir šypsenos išsiskiriant, tai darželis jai dar smagiau pasirodė -daugiau veiklos ir žaislų o ir miegoti palikau jau antrą dieną
gali būt nu man svarbiausia,kad nesirgtų,o dabar va tie dantys tempę užkelia,kol supratom,kad čia dantys,nu jau ne pirmą kartą taip,tai galvojau-kas čia per biesas,gyd irgi nieko nematė,nu ir va-išaiškėjo kas ramybės neduoda vaikui.
atėjau pasižvalgyti ar neuždaryta dar mūsų temukė
Neuždaryta, bet apmirus
Na, nupučiam dulkes
Sveikinu visas su UŽGAVĖNĖMIS
O tai reiškia, kad pavasaris jau čia pat
Na, nupučiam dulkes
Sveikinu visas su UŽGAVĖNĖMIS
O tai reiškia, kad pavasaris jau čia pat
Uva - tai gal jau planuoji trečią