numirem
Laba dienelė, ko čia taip tyku?...
Kur dingusios mielosios?
seniai bebuvau, sorry , kažkaip laikas, dienos greit bėga su dviem vaikais.
Šiandien mažajai jau trys mėnesiai.
į šią temelę jau kaip ir nebetelpu, nebent kaip palaikymo komanda, nes daugiau jau neplanuojame.
Kur dingusios mielosios?
seniai bebuvau, sorry , kažkaip laikas, dienos greit bėga su dviem vaikais.
Šiandien mažajai jau trys mėnesiai.
į šią temelę jau kaip ir nebetelpu, nebent kaip palaikymo komanda, nes daugiau jau neplanuojame.
sveikos,na..nyksta mūsų tema...šiaip įdomu kodėl,aksčiau ir naujokių ateidavo,bet dabar turbūt nebeplanuoja niekas metams į priekį,žiūri dabartinę situaciją ir pagal ją ir sprendžia laikas jau mažiukui ar ne...
QUOTE(Ramunita @ 2012 03 07, 10:51)
sveikos,na..nyksta mūsų tema...šiaip įdomu kodėl,aksčiau ir naujokių ateidavo,bet dabar turbūt nebeplanuoja niekas metams į priekį,žiūri dabartinę situaciją ir pagal ją ir sprendžia laikas jau mažiukui ar ne...
kad visos nutilusios, senbuves nesirodo arba pasivaidena koki karta kas pusmeti, naujokes lyg ir bandydavo pasijungti, bet kad neliko joms su kuo bendrauti. As dar cia bandziau viena sneketis, bet kad ir ner apie
Sveikutės
Tikrai žiūriu apmirusi temelė jau
O kažkada čia tokie pokalbiai virdavo, vos spėdavom skaityti, ech
Man tai nostalgija tiems laikams ir šiai temai, tai vis kada prisimenu užsuku... tik kad jau retai prisimenu
Štai gandrai sugrįžo gal kažkam ir virusiukų parnešė ant sparnų?
Man tai nostalgija tiems laikams ir šiai temai, tai vis kada prisimenu užsuku... tik kad jau retai prisimenu
QUOTE(Uva @ 2012 04 03, 13:46)
Sveikutės
tai kad mamytes nelabai randa laiko uzsukti, o i apmirusia temuke naujokes neateina
dingo visos, jokiu naujienu nezinom
Labas su Velykom
Uva,o pas pa2i1 tre2ias vaikelis-laukiamas,tai tu ?
Sveikutės. Mickutės margučiai labai puikūs.
O Uva šaunuolė, oho, jeigu trečio laukia...
Aš tai sakau, tie didvyriai (tos), kas tris gimdo ir daugiau
QUOTE(Lydute @ 2012 05 30, 00:20)
Sveikutės. Mickutės margučiai labai puikūs.
kaip paciai sekasi ?
va atrodo ir vasaros sulaukem nors kol kas tai nepanasu i vasara as jau ir apie atostogas pasvajoju pries tai kelios vasaros buvo be normaliu atostogu
labas o šian Viktą su mergaitėm per TV mačiau per mamyčių klubą rodė,spėju bus laida tv3play.lt
Sveikos
Tyluma ramuma...
Vasara prasidėjo... bet kažko visai nelinksma man nes artėja laikas, kai beveik nematysiu savo vaikų
Ne, bet laukiamas
Aš irgi lyg mačiau Viktos gražuolytes, bet taip praeidama dirstelėjau, tai nebuvau įsitikinusi, kad ten tikrai jos... pasirodo neapsigavau
Tyluma ramuma...
Vasara prasidėjo... bet kažko visai nelinksma man nes artėja laikas, kai beveik nematysiu savo vaikų
QUOTE(Ramunita @ 2012 04 09, 10:00)
Ne, bet laukiamas
QUOTE(Ramunita @ 2012 06 02, 10:18)
labas o šian Viktą su mergaitėm per TV mačiau per mamyčių klubą rodė,spėju bus laida tv3play.lt
Aš irgi lyg mačiau Viktos gražuolytes, bet taip praeidama dirstelėjau, tai nebuvau įsitikinusi, kad ten tikrai jos... pasirodo neapsigavau