katė tai šiąnakt su manim lovoje miegojo
taip tai MB dažnai išvaro net iš kambario
tai ir jai šventė
ale šiąnakt kaip koją sutraukė
būdavau seniau kad dešinę koją per blauzdą kartais naktį patraukia, na kaip lyg ir pasiraivai, įtempi raumenį ir surakina
bet kažkaip greičiau atleisdavo, o šįkart kitą koją ir visai kitoje vietoje jau kaip suėmė
tai kokias 5 minutės raičiausi lovoje už kojos susiėmus ir nežinojau nei ką daryti nei kur dingt, paskui jau po truputėli ėmė atleisdinėti.
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2011 11 26, 12:31)
rasei, kad viena
tai yra kompanijos, galit ir sumastyt ka smagaus
nu tai viena be MB
kate niekur neisvaziuoja
namiseda ji pas mus
ai kazkada mazyte buvom nusiveze i kaima su nakvyne
tai bijojom, kad kur nepabegtu kaime, o sioji grazuole nuvare i paskutini kambari, kur mes su MB miegam ir susirange ant anytos pagalviu kalno ir guli sau davolna
tevukui kojas skauda
jei nepraeis, tai greiciausiai operacija laukia
bet jis vis tiek iseina kad ir iki turgaus, po parduotuves, dar man ka nors nuperka maisto
siaip jis likes vienas ir valgyt gamina , bent jau paprasau, kad nuskustu bulviu, o jau grizus is darbo ten kokia mesyte pati pasidarau. Bet gali ir jis pagaminti- kartais vaziuoji namo ir galvoji ka cia pasigaminus - o namie jau kokie bulviniai blynai laukia ar sriubos puodas, ar pripirkes kauliuku su kopustais patroskino
nu ka jau megsta zmogelis
Gal pasidalinam pasauliu? Jura tau... bangos man.... dangus tau... zvaigzdes man... saulute tau... siluma man.... o gal darom taip? Visas pasaulis tau... o tu man :-)*