vakar juokiausi. papasakojau MB ir jis juokėsi.
su mažąja dabar būna seneliai, pamainom. tai kai gryžau iš darbo ir pasiėmiau dičkę iš daržiuko, namie radau senelį. senelį merginos labiau mėgsta, močiutė labai griežta. o seneliui ant galvos gali lipti. nu tai didžioji pasiilgusi senelio, užsikarė jam ant sprando. dūksta ir sako "seneli, kaip aš noriu mažo vaikučio, leliuko. gal mama nupirks".
Senelis žiūri į mane ir sako - "nu tai mamos ir tėčio prašyk, aš leliukų negaliu nupirkti."
Didžioji - "tai mama sakė gal nupirks, matėm vakar Maximoj. Toks nedidlis leliukas, į kišenę tilptų, su vonele, ir drabužėlių pridėta"
Čia mano mergina apie lelytę kalbėjo, o senelis pamanė kad apie tikrą leliuką kad jau perkam tai seneliui paaiškinau apie ką čia ji
kas buvot Baltijos Cirko praėjusioj programoj - gal pamenat kuri ten eilė būna pati pirmoji pakelta? 3 ar 4?
galvoju kurioje eilėj bilietus pirkti.
kai buvom, tada gerų vietų negavom. tai pagalvojau kad toje pirmoje pakeltoje vietoje būtų labai liuks
galvoju kurioje eilėj bilietus pirkti.
kai buvom, tada gerų vietų negavom. tai pagalvojau kad toje pirmoje pakeltoje vietoje būtų labai liuks
labas rytas
nesąmoningas laikas pas mus - darbo turiu daug, Greta sloguoja+kosti, tai tokia zirzli pasidariusi, man žiauriai skauda gerklę ir dar nosis pasileido vienu žodžiu, nekoks laikas
pavėluotai, bet sveikinu Džiugą su pirmąja žvakute tikrai greitai laikas bėga
apie cirką nieko nežinau
dėl senelių ir lipimo ant galvos - iš tikrųjų, vaikai greitai pagauna kaip su kuo galima elgtis
nesąmoningas laikas pas mus - darbo turiu daug, Greta sloguoja+kosti, tai tokia zirzli pasidariusi, man žiauriai skauda gerklę ir dar nosis pasileido vienu žodžiu, nekoks laikas
pavėluotai, bet sveikinu Džiugą su pirmąja žvakute tikrai greitai laikas bėga
apie cirką nieko nežinau
dėl senelių ir lipimo ant galvos - iš tikrųjų, vaikai greitai pagauna kaip su kuo galima elgtis
labas
dėkojam už sveikinimus
tiesa,mačiau čia kurį vakarą kaip išskirdo žąsys,jos dažnai praskrenda virš mano rajono,tai..ruduo jau,ruduo...jos berods paskutnės pakyla į pietus
dėkojam už sveikinimus
tiesa,mačiau čia kurį vakarą kaip išskirdo žąsys,jos dažnai praskrenda virš mano rajono,tai..ruduo jau,ruduo...jos berods paskutnės pakyla į pietus
toks vaizdas, kad ir visos su tomis zasimis iskridot
As cia, as cia siandien pas gine buvau tai zalia sviesa planavimam jungsim po poros menesiuku
esu ir aš, tik nelabai turiu ką pasakyti, nieko naujo
galvoju kokią dovaną sau pas MB užsiprašyti
penktadienį eina į R.Clayderman koncertą
galvoju kokią dovaną sau pas MB užsiprašyti
penktadienį eina į R.Clayderman koncertą
QUOTE(Ziuokute @ 2011 10 04, 22:06)
As cia, as cia siandien pas gine buvau tai zalia sviesa planavimam jungsim po poros menesiuku
nu va puikios zinios nepajusi kaip tie menesiukai prabegs
Savaitgalis
Hola
Kaip gyvuojat? Ka veikiat gero, be teliko ziurejimo, kramsnojimo, baliavojimo?
Mickute tu saunuole laikai visus keturis temos kampus
Kaip gyvuojat? Ka veikiat gero, be teliko ziurejimo, kramsnojimo, baliavojimo?
Mickute tu saunuole laikai visus keturis temos kampus
kazkam reikia paskui nukris zemyn temele, neatrasim ne su ziburiu