Kazi kaip Ziuokutei sekasi ligoninej?
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 15, 10:20)
Tiesa, kaio tavo drauges vyras?
nu...galų gale rado limfomą limfų vėžys tipo,bet galutiniai atsakymai po 2 savaičių. Iš komos atsigavo,viskas kaip ir susitvarkė,tai šian jau namo važiuoja
QUOTE(Ramunita @ 2011 09 15, 08:40)
nu...galų gale rado limfomą limfų vėžys tipo,bet
galutiniai atsakymai po 2 savaičių. Iš komos atsigavo,viskas kaip ir susitvarkė,tai šian jau namo važiuoja
galutiniai atsakymai po 2 savaičių. Iš komos atsigavo,viskas kaip ir susitvarkė,tai šian jau namo važiuoja
Ir nieko gero, giminaitis pas mus serga juo.. Linkiu, kad neasitvirtintu.
labas
nu geriau jau pasitvirtintų ir jį gydytų tikslingai,o ne bile kaip,nuo bile ko...Įsivaizduok,žmogui vėžys,o jį pumpuoja antibiotikais,du mėnesius be perstojo...
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 09:55)
Ir nieko gero, giminaitis pas mus serga juo.. Linkiu, kad neasitvirtintu.
nu geriau jau pasitvirtintų ir jį gydytų tikslingai,o ne bile kaip,nuo bile ko...Įsivaizduok,žmogui vėžys,o jį pumpuoja antibiotikais,du mėnesius be perstojo...
QUOTE(vikta @ 2011 09 15, 10:37)
Kazi kaip Ziuokutei sekasi ligoninej?
Zinau , kad nuo treciadineio jau namie, dar pakutensiu as ja, gal daugiau ka papasakos
QUOTE(Ramunita @ 2011 09 16, 07:54)
labas
Taip, tas tiesa... Sveikatos tam zmogui, lai D padeda jam. Kaip pati drauge laikosi?
sveikos,va ir palaidojau krikštamotę... kaip gaila man tos savo pusseserės-verkia,verkia mergaitė...o ir šiaip tos visos laidotuvės... močiutė sukomendavo visiems nešt chirantemų vazonelius,nu ir nešė žmonės,bet... kaip skurdžiai tas kapas atrodė gerai,kad bent aš turėjau gražią,gražią puokštę-vienintelė kapo puošmena buvo...
na draugė... visaip laikos-kartais verkia,kartais visai nieko...dabar jin bando būt stipri,nes dar turi dukrą,tai negali pult depresijon.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 09 16, 19:43)
Taip, tas tiesa... Sveikatos tam zmogui, lai D padeda jam. Kaip pati drauge laikosi?
na draugė... visaip laikos-kartais verkia,kartais visai nieko...dabar jin bando būt stipri,nes dar turi dukrą,tai negali pult depresijon.
Sveikos kukuskos kai Mickute sake as jau nuo treciadienio namuciuose siaip viskas gerai, tik kartais uzeina pilvuka nemenkai paskaudenti, bet tas skausmas tai pilvuko didelis putimas (nors nevalgau nieko kas galetu pusti) antradieni per pietus sesute paeme HCG (atsakymas buvo 345) ir suleido vaistukus, o isleidziant namo liepe sestadieni pasikartoti HCG ir antradieni, o tada su visais tyrimais antradieni pas gydytoja o tada spres ka daryti: jei HCG bus nukrite daugiau nei 15% tai neleis vaistuku, o jei nebus tai gausiu antra doze i uodega bet as labai tikiuosi, kad jau viskas bus super, nebereiks kartoti vaistuku dozes, nes siandieninis HCG 177
QUOTE(Ziuokute @ 2011 09 17, 21:14)
Sveikos kukuskos kai Mickute sake as jau nuo treciadienio namuciuose siaip viskas gerai, tik kartais uzeina pilvuka nemenkai paskaudenti, bet tas skausmas tai pilvuko didelis putimas (nors nevalgau nieko kas galetu pusti) antradieni per pietus sesute paeme HCG (atsakymas buvo 345) ir suleido vaistukus, o isleidziant namo liepe sestadieni pasikartoti HCG ir antradieni, o tada su visais tyrimais antradieni pas gydytoja o tada spres ka daryti: jei HCG bus nukrite daugiau nei 15% tai neleis vaistuku, o jei nebus tai gausiu antra doze i uodega bet as labai tikiuosi, kad jau viskas bus super, nebereiks kartoti vaistuku dozes, nes siandieninis HCG 177
nu panasu, kad viskas pas tave tvarkosi Smagu girdeti
QUOTE(mickute7 @ 2011 09 17, 21:24)
nu panasu, kad viskas pas tave tvarkosi Smagu girdeti
na reikia tiketis, kad antradieni skaiciukai bus dar labiau sumazeje ir tik beliks paklausti gydytojos kada vel galesim pradeti planuoti
QUOTE(Ziuokute @ 2011 09 17, 21:28)
na reikia tiketis, kad antradieni skaiciukai bus dar labiau sumazeje ir tik beliks paklausti gydytojos kada vel galesim pradeti planuoti
linkiu, kad greiciau, galetumete pradet toliau sekmingai planuot
nedink ilgam, o tai vel reikes man paskui taves ieskoti
labas
o aš va pastebėjau,kad tavo myliukų ir mano Džiugo liniuotės -labai panašios
QUOTE(Ziuokute @ 2011 09 17, 21:14)
o aš va pastebėjau,kad tavo myliukų ir mano Džiugo liniuotės -labai panašios