Sveikutes , nelabai man iseina kaktusiukus auginti , bet siuos labai noreciau issaugoti , tik turim beda , ant kaktusiuku pasidare tokie taskiukai balti , kaip vata atrodo ir nusiima jie , kas jiems nutiko , tikrai neperlaistau
foto nekokios , bet gal matysis
labai aciu uz patarimus
Aina, kaip smagu tave matyt ir dar su tokia riebuile matucana cia gal ta pati, kazkada pirkta Olandijos turgely?
Ta pati , jau 6 metai pas mane . kiek pamenu kelias tokias ir kitoms buvau parvezusi, idomu kaip laikosi
Nuo pavasario jau 8 ziedai buvo , tik baigia zydet ir vel krauna, dar du mazi ziedukai lenda...
Nuo pavasario jau 8 ziedai buvo , tik baigia zydet ir vel krauna, dar du mazi ziedukai lenda...
Man esi parvezus Manoji sia vasara nezydejo.
Pagaliau inventorizavau savo echinopsiu kolekcija. Idomu kokiu kitos esat prikaupe
[attachmentid=216628]
[attachmentid=216629]
Del Daydream - mainyciau i kita echinopsi, tarkim is tos pacios UK
Pagaliau inventorizavau savo echinopsiu kolekcija. Idomu kokiu kitos esat prikaupe
[attachmentid=216628]
[attachmentid=216629]
Del Daydream - mainyciau i kita echinopsi, tarkim is tos pacios UK
Pas mane jis didelis, bet nesivaikuoja skirtingai nuo Daydream.
QUOTE(Sunflowers @ 2011 09 23, 21:06)
o man niekas nepades , neradau internete info
Tavo kaktusiukus užpuolė miltuotieji skydamariai. Reikėtų juos nurankioti ir nupurkšti Actara. Pasidaryti jos tirpalą,nupurkšti ir palieti.
Aina,bus gražu
Tina,didelį darbą padarei Kažkada ir aš buvau failiuką pasidarius,bet kaip žinia iš kompo dažnai informacija dingsta Reikės nešant namo duombazę pasidaryti
QUOTE(@asta @ 2011 09 23, 22:22)
Tavo kaktusiukus užpuolė miltuotieji skydamariai. Reikėtų juos nurankioti ir nupurkšti Actara. Pasidaryti jos tirpalą,nupurkšti ir palieti.
Aina,bus gražu
Tina,didelį darbą padarei Kažkada ir aš buvau failiuką pasidarius,bet kaip žinia iš kompo dažnai informacija dingsta Reikės nešant namo duombazę pasidaryti
Aina,bus gražu
aciu , o kaip ji pasidaryti ar jo pirkti yra
QUOTE(Sunflowers @ 2011 09 23, 21:54)
aciu , o kaip ji pasidaryti ar jo pirkti yra
ACTARA - milteliai, iš jų ir vandens pasigaminsi tirpalą . Pirkt rasi Senukuose arba Žalioje stotelėje.
QUOTE(@asta @ 2011 09 23, 21:22)
A, kad cia greit sumeciau, kad esant kitam uzsakymui zinociau ka turiu. Ir dar noriu paklaust gal kuri turite UK echinopsiu vaikuciu?
Girdėjau,kad lygtais šalnos bus,nešt namo iš lauko,ar nenešt