Kaune Ermitaže mažiukams kaktusiukams akcija, 2,99Lt dabar Bet jokių įdomių naujovių. Nusipirkau tris.
Gal galit su pavadinimais padėt?
Gražuolis saulėtas žiedas kai taip trūksta šviesos
jau žydi Fantastika. Savo dar bijau žadinti, nes ant palangės žvarbu.
QUOTE(JuzTea @ 2012 01 24, 17:08)
Gal galit su pavadinimais padėt?
Dešiniausias- Gymniukas,viduryje Mammillaria,kairiausias -Thelocactus`as arba Coryphantha
elitarai
Turiu plana isgrynint savo kolekcija, bet mastau ar kam reiktu mano mammiliariju, opuntiju ir kitu paprastuciu kaktuseliu uz simboline kaina. Itariu neisdegs sis planas
QUOTE(Tina* @ 2012 01 24, 20:48)
Turiu plana isgrynint savo kolekcija, bet mastau ar kam reiktu mano mammiliariju, opuntiju ir kitu paprastuciu kaktuseliu uz simboline kaina. Itariu neisdegs sis planas
Kodel sugalvojai "issigryninti"
Todel, kad per eile metu supratau kurie augalai ant palangiu vis dar idomus man, o kurie jau, deja, tik uzima vieta ir atima mano laika...
QUOTE(Tina* @ 2012 01 24, 22:48)
Todel, kad per eile metu supratau kurie augalai ant palangiu vis dar idomus man, o kurie jau, deja, tik uzima vieta ir atima mano laika...
o jeigu per pavasarinę parodą priduoti išpardavimui? Bent jau pernai mačiau prekybą augalais parodoje.
kiekvienais metais bandau padaryti tai , biškuti atrinkti kaktusiukų kurie jau neįdomūs pasidarė , jie užleidžia vieta kitiems
jei bus paroda , tikrai atsiras kandidatu į parduotuvę
jei bus paroda , tikrai atsiras kandidatu į parduotuvę
Manau tikrai parodoje bus kaktusiukai ,,isgriebti,,
As savuosius ir paretinu,po truputy pasilieku graziai zydincius ,o nezydincius-atiduodu,viena mammi ryte istremiau y lauka,11 silumos,pats tas jai ten,nes keli metai nustojo zydeti,matyt nori vesiau.
O kada bus paroda
....ar symet darysite is ceko uzsakyma koky?....nu kaip ne
As savuosius ir paretinu,po truputy pasilieku graziai zydincius ,o nezydincius-atiduodu,viena mammi ryte istremiau y lauka,11 silumos,pats tas jai ten,nes keli metai nustojo zydeti,matyt nori vesiau.
O kada bus paroda
....ar symet darysite is ceko uzsakyma koky?....nu kaip ne
QUOTE(Enija @ 2012 01 25, 07:51)
o jeigu per pavasarinę parodą priduoti išpardavimui? Bent jau pernai mačiau prekybą augalais parodoje.
Jauciu reiks turgelio privalumais pasinaudot, nes jau tikrai man perdaug mano kolekcijos, dar reik rast laiko ir nete sudet i isparduotuve. Zodziu laukia darbelis