Merginos, ar pazinojot ta musu bendraminte Irma, kur numire? as bandau atgamint, bet neatsirenku ar as su ja kazkada bendravau. Sesuo jos augaliukus isdalina
Ir aš skeičiau feisbuke sesers laišką, labai liūdna, jauna mergina.
Irma vilnietė,daugiau su vilniečiais ir bendravo. Teko šiek tiek ją pažinti. Liūdna kad taip anksti ir netikėtai išėjo anapilin Lai ilsisi ramybėje....
Man lygiai taip pat. O jai kokia liga buvo ar nelaimingas atsitikimas?
Nerodo nuotrauku
o man tai rodo
Labas mergaites.Kazkaip susidomejau ir as kaktusais,turiu dar tik kelis.Bet iskilo klausimas,ar as galeciau juos dabar persodinti ar jiems reikia daug vietos.Kaip geriau ar i viena maza vazoneli po kaktusiuka.As noreciau i apvalu vazona susodinti kelis,bet ar jiems reikia daug vietos ar ne.
O Tina*cia jusu visi tie kaktusai?Bet jau kiek ju daug ir kokie grazus.Bet kur tiek sustatyti
O Tina*cia jusu visi tie kaktusai?Bet jau kiek ju daug ir kokie grazus.Bet kur tiek sustatyti
Taip, mano kaktusai. Gyvenu nuosavam name, tad vietos jiems atsiranda
QUOTE(PUPA13 @ 2011 10 29, 14:08)
Labas mergaites.Kazkaip susidomejau ir as kaktusais,turiu dar tik kelis.Bet iskilo klausimas,ar as galeciau juos dabar persodinti ar jiems reikia daug vietos.Kaip geriau ar i viena maza vazoneli po kaktusiuka.As noreciau i apvalu vazona susodinti kelis,bet ar jiems reikia daug vietos ar ne.
Kai kaktuseliai mažučiai tai juos net rekomenduoja susodinti į vieną puodą- tipo dideliame ne taip greit keičiasi padetis- pvz. dregmė ilgiau išlieka.
O susodinimo tarpai turetų tikriausiai būti taip apskaičiuoti- jei nuo puodo krašto yra paliekamas atstumas er vieną pirštą, tai manau tarp kaktusėlių reiktų palikti po 1,5-2 pirštelius. Aišku, ne visi vienodai greit kaktusai auga, na bet po kelių metų persodindama komzicija suprasi kam per pirštą, o kam per tris reik palikti.
Tik kaktusų dabar nepersodinčiau, nors labai noriu tai padaryti.
Labas vakaras, norejau paklausti, gal kas zinos, kodel tukvio lapeliai pradejo geltonuoti? Juos kaip ir kaktusus reikia ziema nebelaistyti? O gal jam per mazai vandens?Buciau dekinga uz patarimus