Vakar susitempiau kaktusus namo. Sestadieni naktis jau saltoka but zada.
maniškiai tik di dar lauke , po kol kas ir bus
žydinčių dar yra nemažai , buvo gaila tempt namo, bet gaila kad sušals
žydinčių dar yra nemažai , buvo gaila tempt namo, bet gaila kad sušals
QUOTE(Tina* @ 2011 10 13, 13:36)
Vakar susitempiau kaktusus namo. Sestadieni naktis jau saltoka but zada.
Lygiai tą patį dariau vakar.
Ir kaip ir kiekvienais metais nešant į namus juos, vis išsigąstu, kad per daug Ką reikės po keletos metų daryti, kai gyvenamą vietą reikės keisti
QUOTE(Tina* @ 2011 09 23, 18:12)
Man esi parvezus Manoji sia vasara nezydejo.
Pagaliau inventorizavau savo echinopsiu kolekcija. Idomu kokiu kitos esat prikaupe
Del Daydream - mainyciau i kita echinopsi, tarkim is tos pacios UK
Pagaliau inventorizavau savo echinopsiu kolekcija. Idomu kokiu kitos esat prikaupe
Del Daydream - mainyciau i kita echinopsi, tarkim is tos pacios UK
skaitinėju temukę...o atvertus šį puslapėlį vos ne infarktas.. na ir gražuoliai...žiedai pasaka,gaila kad su dygliais...
Man tai juokingiausia, kad nuo mammi pauksciukai visas uogas nulese. o gal kokie pelenai suvalge faktas, kad ju neliko
Papildyta:
As saviskius, kurie vasarojo lauke, i rusi sugrudau kur langas yra. I namus jau nebesinori temptis opunciju ir kitu griozdu.
Papildyta:
As saviskius, kurie vasarojo lauke, i rusi sugrudau kur langas yra. I namus jau nebesinori temptis opunciju ir kitu griozdu.
noreciau isigyti koki dailu kaktusa , gal yra koks kad daznai zydetu? ar bent jau ilgai ? jai kas parduoduoda koky kaktusa tai y az su foto lauksiu
Aš vis noriu paklausti, kaip dezinfekuojate, "ruošiate" žemę iš lauko prieš sodinant kaktusus?
Aš iškaitinu, kad netyčia kokia fauna neužsiveistų
elitarai, tikrai dar ne ruduo, nors spalva tokia rudeninė, labai gražūs žiedai, labai
O kai kaitinat žemę, tai orkaitėj ar mikrobangėj, kiek karščio ir kiek laiko
O kai kaitinat žemę, tai orkaitėj ar mikrobangėj, kiek karščio ir kiek laiko