O vienkiemis neima jokio mokescio uz tai kad atvaziavai tik fotografuotis?
Niu mergaites, gal kas dar kokiu ideju?? Vel prasideda planavimo sezonas, butu faina atgaivinti tema

jei kas tuokiasi vasaros pabaigoje labai graziai nuotraukose atrodytumete rugiu lauke

Golfo aikstynas

QUOTE(mondelita @ 2010 01 17, 14:24)
jei kas tuokiasi vasaros pabaigoje labai graziai nuotraukose atrodytumete rugiu lauke 

kazi rugsejo pradzioje jau tikriausiai viskas nusienauta

galvojam su arkliais pajodinet

QUOTE(Davy @ 2010 01 17, 18:20)
Manau kad vieta fotosesijai yra fotografo "galvos skausmas". Geras fotografas turėtu patarti kada ir kur).
bet cia ir skonio reikalas

bet geras fotografas ir is paprastos pievos gali islauzti graziu foto... o aisku ir geru vietu galetu pasiulyti

Man tai pievos , miakeliai o pusynas prie juros
, dar labai grazu senamiesti parkely prie danes fontanas tai super foto maciau buna , upe salia ,tiltas 
Papildyta:
lyg ima, bet duoda lauke staliuka ir ten galima uzkasti isgerti

Papildyta:
QUOTE(RENATAV @ 2009 06 05, 09:23)
O vienkiemis neima jokio mokescio uz tai kad atvaziavai tik fotografuotis?
lyg ima, bet duoda lauke staliuka ir ten galima uzkasti isgerti

na gi na gi
jei bus geras oras tai bus baznycia- senamiestis (tiltas, upe ir pan.) po to greiciausiai i Klaipedos botanikos soda ir galiausiai jodinejimas su zirgais o po to pasivaiksciojimas pajuriu...gal prie olandu kepures, gal kur kitur, dar sumastysim...
bet kur fotografuotis jeigu blogas oras?
fotografai pasakojo kad tada reiktu i koki restoraneli nueiti pasiimti sulciu ar kavos ir pasedeti, pasifotografuoti, bet man taip nori inaturaliu foto ir ne vaidybos o tiesiog gero laiko praleidimo ta diena
na gal kas turit kokiu minciu del fotosesijos blogu oru?!

jei bus geras oras tai bus baznycia- senamiestis (tiltas, upe ir pan.) po to greiciausiai i Klaipedos botanikos soda ir galiausiai jodinejimas su zirgais o po to pasivaiksciojimas pajuriu...gal prie olandu kepures, gal kur kitur, dar sumastysim...
bet kur fotografuotis jeigu blogas oras?

fotografai pasakojo kad tada reiktu i koki restoraneli nueiti pasiimti sulciu ar kavos ir pasedeti, pasifotografuoti, bet man taip nori inaturaliu foto ir ne vaidybos o tiesiog gero laiko praleidimo ta diena

na gal kas turit kokiu minciu del fotosesijos blogu oru?!

o niekas nebandet fotkintis prie kretingos esanciame japoniskame sode?
mano vestuves geguzes viduryje, tai labai noriu foto prie zydinciu vysniu.
gal zinote, kur tokiu gaima rasti klaipedoje?
beje, mano vestuviu vedejas pazadejo susitarti, kad mums leistu uzlipti ant tu dideliu pastatu prie klaipedos viesbucio stogo ir pasifotkinti. jei nelys, tai tikiuosi, bus super.

beje, mano vestuviu vedejas pazadejo susitarti, kad mums leistu uzlipti ant tu dideliu pastatu prie klaipedos viesbucio stogo ir pasifotkinti. jei nelys, tai tikiuosi, bus super.

QUOTE(RRauDonAA @ 2010 02 12, 01:38)
o niekas nebandet fotkintis prie kretingos esanciame japoniskame sode?

seip ten K centre yra restoranas ir kai yra geras nelabai vejuotas oras- leidziama sedeti lauko terasoj kuri ir yra ant stogo

as irgi svarsciau kad gal visai nieko butu uzlipti ten atsigerti arbatos ar kokio gaivaus gerimo ir po to pasifotografuoti klaipedos panoramos fone