Įkraunama...
Įkraunama...

Kur fotografuotis Klaipėdoje/gamtoje?

QUOTE(Rudaakė @ 2006 04 18, 18:29)
Sveksnos baznycia labai grazi  thumbup.gif  As irgi joje norejau, bet nelabai pakeliui gaunasi smile.gif nors, kas cia zino, dar niekur neisiprasiau smile.gif

Galiu tik tiek pasakyti, kad Šviekšnos bažnyčios klebonas gan keistokas. Kai mums visas anketas užpildė, tai pradėjo mano brangiojo poterius klausinėti (manęs neklibino, nes pamatė, kad aš moku). Tai paskui pareiškė, jeigu norit tuokstis gražioje bažnyčioje, tai reikai ir poterius išmokti. blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginia @ 2006 04 18, 19:00)
Galiu tik tiek pasakyti, kad Šviekšnos bažnyčios klebonas gan keistokas. Kai mums visas anketas užpildė, tai pradėjo mano brangiojo poterius klausinėti (manęs neklibino, nes pamatė, kad aš moku). Tai paskui pareiškė, jeigu norit tuokstis gražioje bažnyčioje, tai reikai ir poterius išmokti.  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

logiška biggrin.gif nors šiaip jau tema ne apie tai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginia @ 2006 04 18, 18:00)
Galiu tik tiek pasakyti, kad Šviekšnos bažnyčios klebonas gan keistokas. Kai mums visas anketas užpildė, tai pradėjo mano brangiojo poterius klausinėti (manęs neklibino, nes pamatė, kad aš moku). Tai paskui pareiškė, jeigu norit tuokstis gražioje bažnyčioje, tai reikai ir poterius išmokti.  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

neblogai jums cia nutiko blink.gif , bet tikrai tema ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
TIk ne į Fotosferą prie alitelos mes ten nuvažiavom savo vestuvių dieną ir sugadino visas foto
Atsakyti
nesuprantu kam i fotoatelje vaziuot paveiksluotis,juk atgyvena,na nebent labai jau blogas oras pasitaikytu,bet jei geras fotografas tai ir tokia diena kazka orginalaus sugalvotu.Taigi yra tokiu graziu vietu pievos,seni apgriuve pastatai,jura ir t.t...Musu fotografe labai grazias nuotraukas padare,airiai pamate musu nuotraukas vestuvines visi aikciojo ohmy.gif ir sake kad niekada dar tokiu orginaliu nuotrauku nera mate good.gif
Atsakyti
QUOTE(dell @ 2006 12 03, 23:46)
nesuprantu kam i fotoatelje vaziuot paveiksluotis,juk atgyvena,na nebent labai jau blogas oras pasitaikytu,bet jei geras fotografas tai ir tokia diena kazka orginalaus sugalvotu.Taigi yra tokiu graziu vietu pievos,seni apgriuve pastatai,jura ir t.t...Musu fotografe labai grazias nuotraukas padare,airiai pamate musu nuotraukas vestuvines visi aikciojo  ohmy.gif ir sake kad niekada dar tokiu orginaliu nuotrauku nera mate  good.gif

tai parodyk mums keleta grozybiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dell @ 2006 12 04, 00:46)
nesuprantu kam i fotoatelje vaziuot paveiksluotis,juk atgyvena,na nebent labai jau blogas oras pasitaikytu,bet jei geras fotografas tai ir tokia diena kazka orginalaus sugalvotu.Taigi yra tokiu graziu vietu pievos,seni apgriuve pastatai,jura ir t.t...Musu fotografe labai grazias nuotraukas padare,airiai pamate musu nuotraukas vestuvines visi aikciojo  ohmy.gif ir sake kad niekada dar tokiu orginaliu nuotrauku nera mate  good.gif

gal galima kontaktu to fotografo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pakeliu temele 4u.gif

gal yra nauju idomesniu bei graziu vietu pasiulymu?
Atsakyti
QUOTE(dell @ 2006 12 03, 23:46)

Gerai padaryti nuotraukas ir gamtoje ir fotostudijoje. Nes,pvz., fotostudijoj irgi visokiu idomiu dekoraciju yra-senoviski baldai ir t.t. Idomu ir tokiu ir tokiu nuotrauku tureti...
Atsakyti
Geriausia vieta prie jūros thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o vis tik, jei lyja lietus, gal kas zinoiu dar kokiu vietu apart kretingoj ziemos soda?
Atsakyti
QUOTE(beneciuju @ 2009 06 01, 22:19)
o vis tik, jei lyja lietus, gal kas zinoiu dar kokiu vietu apart kretingoj ziemos soda?

"Vienkiemis" 4u.gif
Atsakyti