QUOTE(Lijanuska @ 2006 08 25, 09:07)
Manau taves prasys papasakot apie save, t.y. apie darbine patrti, studijas, klaus kokios tavo kompetencijos buvo pries tai buvusiam darbe, kodel pasirinkai buti buhaltere, gali prasyti pakalbeti angliskai (ar kita uzsienio kalba, priklausomai kokios ten reikia), jei teks skaiciuoti DU, gali paklausti keleta klausimu - ar turi supratima.
Didzioji dalis gali buti klausimu is profesines puses, juk kalbesi su profu Na dar paklaus kodel keiti darba, gal kur save matai po 5 metu
Jei dar prisiminsiu ka - parasysiu.
Parasyk kaip sekesi pokalbyje
Papildyta:
Dar vienas klausimas - geros ir blogos savybes. Kokias darai klaidas arba kokia padaryta klaida buvo baisiausia.
Didzioji dalis gali buti klausimu is profesines puses, juk kalbesi su profu Na dar paklaus kodel keiti darba, gal kur save matai po 5 metu
Jei dar prisiminsiu ka - parasysiu.
Parasyk kaip sekesi pokalbyje
Papildyta:
Dar vienas klausimas - geros ir blogos savybes. Kokias darai klaidas arba kokia padaryta klaida buvo baisiausia.
Siunčiau savo cv pakankami senai i ta kompanija. Aš dirbanti šiuo metu. Dirbu buhalteriu, buhalteriniu paslaugu įmonėje. Netenkina atlyginimas. Noriu keisti darbą, bet 31-08 išvažiuoju atostogų, todėl rimtai dar neieškojau. Vasaros metu išsiunčiau tik 2 cv. vienas i šitą įmonę ir dar viena pora dienu atgal. Internete jau nėra šiuo darbo pasiūlymo. Neatsimenu nei reikalavimu, nei darbo pobūdžio(ar darbas su pirminiais dokumentais ar ne).Turiu tik 1 metu patirti. Darba keičiu, todėl kad nepatenkinta atlyginimu.
Pagalvojau, kad į klausymą Kodėl keičiu Darbą? atsakysiu, kad tame darbe pasiekiau savo karjeros viršūnės, nes įmonė maža. Taip pat esu nepatenkinta savo atlyginimu, nes galvoju, kad atlyginimas neatitinka mani įdėtų pastangų. Dėl to jaučiuosi neįvertinta ir išnaudojama. Todėl nejaučiu pasitenkinimo dirbdama. Mano manymu, darbo kokybė ir rezultatas priklauso nuo pasitenkinimo darbu ir atlygio.
Į klausymą .... po 5 metų Atsakysiu, kad priklauso nuo įmonės dydžio. Bet be abejo pretenduosiu į vyr. buhalterio pareigos, kraštutiniu atveju į vyr. buhalterio pavaduotojo. Bet nežinau, ar kalbėdama su vyr. buhalteriu teisingai taip sakyti?
Apie atlyginimą. Kiek reikia pridėti prie norimo atlyginimo, kad galėčiau po to sutikti dirbti už mažesnį darbo užmokesti? Kiek skiriasi atlyginimai tarptautinėse įmonėse ir ne. Dabar gaunu labai maža atlyginimą. Kokio norėčiau,palyginus su dabartiniu atrodo labai didelis, bet neatrodo toks jau jei paliginti su kitų žmonių. Todėl į šį klausymą nežinau ką pasakyti
Pretenduodama į buhalterės pareigos ar turi mano lietuvių kalba būti nepriekaištinga. Gimtoji rusų, bet laisvai ir gerai kalbu lietuviškai, tačiau jei susijaudinsiu tikrai žinau, kad neteisinga sakysiu galūnes.
Dar įdomu tūriu priaugintinus ilgus nagus, ar kreipia į tai dėmesį ir kokias išvadas daro.