Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: profesionalo konsultacijos

Noriu labai pasiguosti del savo patirties ieškant darbo. Taigi dalyvavau konkurse vienoje įmonėje, praėjau visus pokalbius ir jau buvau atrinkta vienintelė kandidatė ir vat tos įmonės buhalterė pasiūlė kažkokią kitą panelę iš savo pažįstamų rato, bet kuri moka danų kalbą(nes ten danų kompanija). Ir ką jūs sau galvojat, priėmė tą panelę be jokių konkursų. O aš likau ant ledo doh.gif Nu vat tu žmogus ir ieškokis darbo savom pastangom verysad.gif Tai dabar vėl iš naujo reiks suktis šitoj karuselėj.....Mano draugė pažįsta kaip vėliau išsiaiškinau tos įmonės vadovus ir apsiklausinėjo apie mano pasirodymus per pokalbius, taigi jai buvo pasakyta, kad aš buvau tinkamiausia kandidatė ir vat užlindo su danų kalba kažkas. Nu kažkaip labai supykau kai iš po nosies nugvelbė man darbą. biggrin.gif Na, bet kokiu atveju, tai nebloga patirtis ir manau jau greitai dirbsiu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(neramioji @ 2006 08 21, 22:32)
Noriu labai pasiguosti del savo patirties ieškant darbo. Taigi dalyvavau konkurse vienoje įmonėje, praėjau visus pokalbius ir jau buvau atrinkta vienintelė kandidatė ir vat tos įmonės buhalterė pasiūlė kažkokią kitą panelę iš savo pažįstamų rato, bet kuri moka danų kalbą(nes ten danų kompanija). Ir ką jūs sau galvojat, priėmė tą panelę be jokių konkursų. O aš likau ant ledo  doh.gif Nu vat tu žmogus ir ieškokis darbo savom pastangom  verysad.gif Tai dabar vėl iš naujo reiks suktis šitoj karuselėj.....Mano draugė pažįsta kaip vėliau išsiaiškinau tos įmonės vadovus ir apsiklausinėjo apie mano pasirodymus per pokalbius, taigi jai buvo pasakyta, kad aš buvau tinkamiausia kandidatė ir vat užlindo su danų kalba kažkas. Nu kažkaip labai supykau kai iš po nosies nugvelbė man darbą.  biggrin.gif Na, bet kokiu atveju, tai nebloga patirtis ir manau jau greitai dirbsiu.  drinks_cheers.gif

O as siūlau dar nenukabinti nosies, gal ta, kuri su danų kalba pralindo neturi visų tų savybių, kokias tu turi ir dėl kurių tave atrinko? Gali būti taip, kad jie jiems netiks. Taigi gali kokiu nors būdu jiems pasakyti, kad jei bus tokia situacija tu mielai priimtum jų pasiūlymą grįžti, nes tau pas juos labai patiko ir t.t. Gal vis tik yra vilties wink.gif
Atsakyti
As taip pat manau, kad ta panele su danu kalba gali greit jiems nebepatikti smile.gif Ir dar vienas variantas, kad jie gali tave kazkam rekomenduot. Cia mano pazistamui vienam buvo, kuris neblogai pasirode atrankoj (buvo vienas is paskutiniu kandidatu, bet nepraejo). Imone pasiule savo partneriams jo kandidatura kai jie tokio darbuotojo ieskojo. Dabar turi darba ir laimingai gyvena smile.gif Ir toj naujoj imonej net salygos geresnes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie @ 2006 08 22, 16:53)
O as siūlau dar nenukabinti nosies, gal ta, kuri su danų kalba pralindo neturi visų tų savybių, kokias tu turi ir dėl kurių tave atrinko? Gali būti taip, kad jie jiems netiks. Taigi gali kokiu nors būdu jiems pasakyti, kad jei bus tokia situacija tu mielai priimtum jų pasiūlymą grįžti, nes tau pas juos labai patiko ir t.t. Gal vis tik yra vilties wink.gif

Nu, vat zinokit is tos imones gavau sian labai grazu laiska, su paaiskinimu situacijos, kad as pati paciausia buvau ax.gif bet kadangi klientai pagrindiniai is danijos karalystes ir vat gi ta panele jiems naudingesne. Bet zdz jie manes pasiteiravo, ar galetu mane ateityje dar trukdyti, jei turetu alternatyvaus darbo pasiulyma. Ot. Na, tai as visom keturiom puoliau atrasyti, kad taip taip, nes vistiek noreciau buti jusu komandos dalimi. Tai kazkaip net ramiau ant dusios pasidare, kad esu sio to verta lotuliukas.gif , na manau sekanti karta butinai iki finiso prieisiu ir kaip sakant kirsiu ji. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(white:) @ 2006 08 22, 19:09)
As taip pat manau, kad ta panele su danu kalba gali greit jiems nebepatikti smile.gif Ir dar vienas variantas, kad jie gali tave kazkam rekomenduot. Cia mano pazistamui vienam buvo, kuris neblogai pasirode atrankoj (buvo vienas is paskutiniu kandidatu, bet nepraejo). Imone pasiule savo partneriams jo kandidatura kai jie tokio darbuotojo ieskojo. Dabar turi darba ir laimingai gyvena smile.gif Ir toj naujoj imonej net salygos geresnes  4u.gif

Oi kaip noreciau, kad ji nepatiktu.... blush2.gif Arba kaip gerai butu, kad atsitiktu taip, kaip tavo pazistamui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Plepute, labai dėkui už patarimus ir tą bakstelėjimą motyvaciniam 4u.gif Nu kaip pirštu į akį tiesiog biggrin.gif
Šian išsiunčiau berods 5 laiškus... Kažin kaip čia seksis unsure.gif

Dar kvailas klausimas blush2.gif Siunčiu firmoms, kurios nieko neskelbė ir manęs akyse neregėjo. Tai motyvacinį atkopint pačiam el. laiške ar prisegt kaip atskirą dokumentą + cv? Laiške tada tik taškutį padėt dėl skaičiaus reiktų hihihi.gif
Atsakyti
Niu nezinojau kur daugiau savo klausimuka parasyt blush2.gif Norejau paklaust apie testa, kur reik nama nupaisyt. Ka reiskia kai zmogus nupiesia dideli (tiksliau ilga) nama su daug daug langu (standartiniu is 4 daliu be jokiu uzuolaideliu ar pan)? Draugas toki nupiese per atranka ir man paciai laaabai smalsu pasidare blush2.gif
Atsakyti
Na ir aš norėčiau pasiguosti ax.gif ,
į pokalbius lakstau ir lakstau , o rezultato nulis verysad.gif .Paskambina beveik iš kiekvienos darbovietės, kur tik nusiunčiu CV, nes savo sritį turiu nemažoka patirties ir savo karjera visada stengiausi planuoti, be to dirbu solidžioj firmoj...
Tai va o ne praeinu net pirminės atrankos blink.gif , nors anksčiau laimėdavau visai rimtus konkursus, esu irgi daug skaičius apie pokalbius, apie pozityvų nusistatymą ir t.t.
Suprantu kad kažkur darau klaida, bet tik nesuprantu kur. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2006 08 23, 20:12)
Niu nezinojau kur daugiau savo klausimuka parasyt  blush2.gif Norejau paklaust apie testa, kur reik nama nupaisyt. Ka reiskia kai zmogus nupiesia dideli (tiksliau ilga) nama su daug daug langu (standartiniu is 4 daliu be jokiu uzuolaideliu ar pan)? Draugas toki nupiese per atranka ir man paciai laaabai smalsu pasidare  blush2.gif

Sveiki,
Tai yra psichologinio testo "Namas, medis, žmogus" dalis, pagal šį testą vertina asmenybę. Namo piešinys nurodo žmogaus būseną, santykius, jausmą artimoje aplinkoje. Daug langų rodo pasiruošimą užmegzti kontaktus, užuolaidų nebuvimas rodo, kad nėra poreikio maskuoti jausmus smile.gif

Aš labai džiaugiuosi, kad radau šią temą smile.gif
Noriu ir pati pasikonsultuoti, šiandien buvau pokalbyje dėl administratorės darbo, kontaktas lyg ir draugiškas įvyko, per didelės įtampos nejutau. tačiau, kai paklausė, kodėl noriu to darbo, pasimečiau ir pasakiau tik tiek, kad man labai patinka su žmonėmis bendrauti, vėliau pridūriau, kad noriu save realizuoti, nes 3 metus su vaikais namie sėdžiu. Ar darbdavys įvertintų tai kaip pliusą, ar visdėlto atsakymas neteisingas? šiaip aš patirties toj srity turiu, išsilavinimas atitinka, be to esu dar ir psichologiją baigusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievuke: 23 rugpjūčio 2006 - 21:47
QUOTE(Ievuke @ 2006 08 23, 22:40)
Sveiki,
Tai yra psichologinio testo "Namas, medis, žmogus" dalis, pagal šį testą vertina asmenybę. Namo piešinys nurodo žmogaus būseną, santykius, jausmą artimoje aplinkoje. Daug langų rodo pasiruošimą užmegzti kontaktus, užuolaidų nebuvimas rodo, kad nėra poreikio maskuoti jausmus smile.gif

Noriu ir pati pasikonsultuoti, šiandien buvau pokalbyje dėl administratorės darbo, kontaktas lyg ir draugiškas įvyko, per didelės įtampos nejutau. tačiau, kai paklausė, kodėl noriu to darbo, pasimečiau ir pasakiau tik tiek, kad man labai patinka su žmonėmis bendrauti, vėliau pridūriau, kad noriu save realizuoti, nes 3 metus su vaikais namie sėdžiu. Ar darbdavys įvertintų tai kaip pliusą, ar visdėlto atsakymas neteisingas? šiaip aš patirties toj srity turiu, išsilavinimas atitinka, be to esu dar ir psichologiją baigusi  smile.gif

Aciu laaaaabai uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Na o del tavo klausimuko... Labai gali buti, kad darbdavys ivertins tavo nuosirduma smile.gif As pati neseniai gavau darba, nes kitas realus kandidatas pasirode kazkoks itartinas ir "slidus" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(J&J @ 2006 08 23, 22:16)
Na ir aš norėčiau pasiguosti  ax.gif ,
į pokalbius lakstau ir lakstau , o rezultato nulis verysad.gif .Paskambina beveik iš kiekvienos darbovietės, kur tik nusiunčiu CV, nes savo sritį turiu nemažoka patirties ir savo karjera visada stengiausi planuoti, be to dirbu solidžioj firmoj...
Tai va o ne praeinu net pirminės atrankos  blink.gif , nors anksčiau laimėdavau visai rimtus konkursus, esu irgi daug skaičius apie pokalbius, apie pozityvų nusistatymą ir t.t.
Suprantu kad kažkur darau klaida, bet tik nesuprantu kur.  verysad.gif
Pirmiausia, aciu uz sveikinimus gimtadienio proga 4u.gif Is kur suzinojai? mirksiukas.gif
O del klaidos, tai tikriausiai kazkur ja darai, jei taip nesiseka. Kaip pati manai, kame gali buti problema? Juk vis tiek analizuoji savo "pasirodymus" per pokalbi. Tuo labiau, kad anksciau sekesi puikiai. Pagalvok, kuom skiriasi tie laikai nuo siu?

QUOTE(Agotukas @ 2006 08 22, 23:51)
Plepute, labai dėkui už patarimus ir tą bakstelėjimą motyvaciniam  4u.gif Nu kaip pirštu į akį tiesiog  biggrin.gif
Šian išsiunčiau berods 5 laiškus... Kažin kaip čia seksis  unsure.gif

Dar kvailas klausimas  blush2.gif Siunčiu firmoms, kurios nieko neskelbė ir manęs akyse neregėjo. Tai motyvacinį atkopint pačiam el. laiške ar prisegt kaip atskirą dokumentą + cv? Laiške tada tik taškutį padėt dėl skaičiaus reiktų hihihi.gif
Malonu, kad patiko ax.gif
Manyciau, kad motyvacini reikia deti atskirame dokumente + cv. O laiske parasyti kazka tokio:
Laba diena,
Esu ... (vardas, pavarde). Noreciau tapti Jusu komandos dalimi, todel dristu atsiusti (nusprendziau atsiusti arba tiesiog siunciu) Jums savo gyvenimo aprasyma bei motyvacini laiska. Tikiuosi Jusu susidomejimo.
Pagarbiai,
... ...
tel. .....

QUOTE(Ievuke @ 2006 08 23, 22:40)
Noriu ir pati pasikonsultuoti, šiandien buvau pokalbyje dėl administratorės darbo, kontaktas lyg ir draugiškas įvyko, per didelės įtampos nejutau. tačiau, kai paklausė, kodėl noriu to darbo, pasimečiau ir pasakiau tik tiek, kad man labai patinka su žmonėmis bendrauti, vėliau pridūriau, kad noriu save realizuoti, nes 3 metus su vaikais namie sėdžiu. Ar darbdavys įvertintų tai kaip pliusą, ar visdėlto atsakymas neteisingas? šiaip aš patirties toj srity turiu, išsilavinimas atitinka, be to esu dar ir psichologiją baigusi  smile.gif
Merginos labai sauniai tave pagyre ir palaike, prie ko prisidedu ir as 4u.gif Bet kartu leisiu sau siek tiek kritikos - tavo zodziai patiko tavo darbdaviui, jei jis taip pat mano, kad siame darbe galesi save realizuoti ir nori, kad jame daug bendrautum. Taciau gali buti, kad siame darbe jis tikisi siek tiek kitos motyvacijos... g.gif Bet kita vertus, jei jis mato kitus prioritetus, tai dar nereiskia, kad tavo atsakymas jam nepatiko. Buvai nuosirdi, o tai labai svarbu. Tik kita karta is "technines" puses geriau daugiau atsizvelgti i darbo specifika. Pvz., pasakyti, kad siame darbe gausiu ziniu is savo profesines srities, ismoksi to ir ano, igysi tokiu ir tokiu igudziu. Arba kad tai pirmas zingsnis tavo suplanuotame karjeros plane mirksiukas.gif
Labai linkiu, kad darbdavys tave pasirinktu!
Ir aciu, kad taip sauniai paaiskinai apie namo piesini. Is karto supratau, kad studijavai psichologija. Malonu susipazinti, kolege rolleyes.gif

White:)
, jei draugo namas stovi ant zemes ir aplink nama jis dar kazka nupiese (bet nedaug), vadinasi jis jauciasi tikrai labai tvirtai siame gyvenima (turintis pagrinda, ant kurio stovi). Ar jo name kazkas gyvena (ar nupiese atributus)? Ar yra durys? Kuo labiau namas primena gyvenamaji nama, tuo geriau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *plepute*: 24 rugpjūčio 2006 - 22:49
Einu sestadieni i pokalbi i didele tarptautine kompanija. Pretenduoju i buhalteres pareigos. Man pasake, kad iskart kalbesiu su vyr.buhalteriu. Kokie galimi kalusymai?
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2006 08 25, 07:26)
Einu sestadieni i pokalbi i didele tarptautine kompanija. Pretenduoju i buhalteres pareigos. Man pasake, kad iskart kalbesiu su vyr.buhalteriu. Kokie galimi kalusymai?

Manau taves prasys papasakot apie save, t.y. apie darbine patrti, studijas, klaus kokios tavo kompetencijos buvo pries tai buvusiam darbe, kodel pasirinkai buti buhaltere, gali prasyti pakalbeti angliskai (ar kita uzsienio kalba, priklausomai kokios ten reikia), jei teks skaiciuoti DU, gali paklausti keleta klausimu - ar turi supratima.

Didzioji dalis gali buti klausimu is profesines puses, juk kalbesi su profu smile.gif Na dar paklaus kodel keiti darba, gal kur save matai po 5 metu rolleyes.gif

Jei dar prisiminsiu ka - parasysiu.

Parasyk kaip sekesi pokalbyje 4u.gif
Papildyta:
Dar vienas klausimas - geros ir blogos savybes. Kokias darai klaidas arba kokia padaryta klaida buvo baisiausia.
Atsakyti