Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos: profesionalo konsultacijos

QUOTE(Krysta @ 2006 06 14, 18:49)
1.mokine ir užsiauginti sau projektuotoją
2.Gali būti, kad pasodins ir paprašys braižyti AutoCad'u (kiek žinau, tai dažnai taikoma praktika).

1. na tiesą sakant aš visai tam neprištaraučiau ir netgi norėčiau rolleyes.gif nes dar manės telefonu paklausė ar ketinu toliau mokytis g.gif tik vienas bet.... darbas vilniuj... aš kaune.... vien važinėjimams nemažai išeitų.. tai kad apsimokėtų važinėt.. alga turi būt nemaža... o man kaip mokinei niekas tiek nemokės verysad.gif šiaip važiuoju dėl to kad noriu įgaut praktikos pokalbiuose blush2.gif
2. unsure.gif va šito aš ir bijau.... žiniios mano minimalios.... reiktų pasipraktikuot ir prisimint.... iki antradienio dar laiko turiu.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2006 06 14, 19:46)
darbas vilniuj... aš kaune.... vien važinėjimams nemažai išeitų.. tai kad apsimokėtų važinėt.. alga turi būt nemaža... o

Manau jie atsižvelgs kažkaip į tai blink.gif Be to..
Mano krikštatėvis, dirbdamas toj pačioj firmoj tą pat darbą dabar gauna +500Lt, nes pervedė į padalinį Vilniuje o ne Kaune..
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 06 13, 11:36)
plepute, šauni tema  thumbup.gif
Noriu ir aš pasitarti  4u.gif Esu pakviesta jau į antrą pokalbį dėl darbo, tai kaip suprantu esu atrinkta viena iš potencialių kandidačių. Įdomu, apie ką bus kalbama, nes, atrodo, per pirmą pokalbį tikrai nemažai visko aptarėm, darbo pobūdis labai aiškus, sąlygos irgi, dabar pasakė, kad bus pokabis su skyriaus viršininku, keista, bet per pirmąjį pokalbį viršininkas buvo, nežinau, gal ne skyriaus, o tiesioginis  g.gif Mano norimo atlyginimo nekomentavo, tai gal dabar bus deramasi?
Ir dar, jau užbėgant įvykiams už akių  ax.gif  jeigu mane priimtų, kada būtų sąžininga pasakyti, kad turiu susiplanavusi kelionę liepos pabaigoj ir mane reikėtų išleisti atostogų kokioms 3 dienoms?  rolleyes.gif

Na va, gavau aš tą darbą ir nežinau, kaip dabar daryti g.gif Šiaip jie pasakė, kad yra žmogiški ir kelias dienas man duotų ir nelaukus pusės metų, bet aš taip ir nepasakiau, kad man tų dienų konkrečiai reikės. Tiesa, dirbti pradėsiu dar tik po poros savaičių, o tu kelių dienų man reikės liepos pabaigoj, ar nežiūrės į mane kreivai, jei tik mėnesį išdirbus jau atostogų prašysiuos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2006 06 15, 18:49)
Na va, gavau aš tą darbą ir nežinau, kaip dabar daryti  g.gif Šiaip jie pasakė, kad yra žmogiški ir kelias dienas man duotų ir nelaukus pusės metų, bet aš taip ir nepasakiau, kad man tų dienų konkrečiai reikės. Tiesa, dirbti pradėsiu dar tik po poros savaičių, o tu kelių dienų man reikės liepos pabaigoj, ar nežiūrės į mane kreivai, jei tik mėnesį išdirbus jau atostogų prašysiuos...  g.gif

Na kelios dienos tai čia ne atostogos... Jei normalūs darbdaviai, nemanau kad kils problemų.
Aš tai derėsiuos kad pradėčiau dirbt savaite vėliau nei jie nori, nes noriu bent savaitės tarpelį atostogoms turėti pereinant iš vieno darbo į kitą. Idomu kaip seksis. Na bet dar einu pas esamą šefą kalbėtis. Bijau kaip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 06 16, 10:33)
Na kelios dienos tai čia ne atostogos... Jei normalūs darbdaviai, nemanau kad kils problemų.
Aš tai derėsiuos kad pradėčiau dirbt savaite vėliau nei jie nori, nes noriu bent savaitės tarpelį atostogoms turėti pereinant iš vieno darbo į kitą. Idomu kaip seksis. Na bet dar einu pas esamą šefą kalbėtis. Bijau kaip...  unsure.gif

ko bijai ,ar jis nezino ,kad tu iseini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 06 16, 08:33)
Na bet dar einu pas esamą šefą kalbėtis. Bijau kaip...  unsure.gif

Aš šiandien tokį pokalbį apturėjau doh.gif o jau bijojau doh.gif nu nežinau, kažkokia kalta jaučiausi (palieku šefę vasarą "ant ledo", be darbuotojo, nors taip jai ir reik bigsmile.gif ). Bet siaubas kažkoks, kai ėjau pokalbiui dėl darbo mažiau nervijaus... Kai paklausė kodėl išeinu, tai kažką nerišliai suvapėjau apie asmeninius ir šeimyninius planus doh.gif
Nors kai pergalvoju - tai aš pasakiau standartines frazes, ala "gerai čia pas jus buvo", jinai dantis sukandus pasakė "esat labai kompetetinga" ir pan....
Aišku, prieštai visagalis GANDAS jau buvo praėjęs ir ją informavęs lotuliukas.gif
Atsakyti
na va pagaliau kažkiek naujienu ir mano kieme - po ilgo tylejimo (sakė personalo vadovė buvo išvykus) ryt pakvietė į pokalbį. biggrin.gif iš visų kandidatų kiek suprantu pasrinko tris ir as tame tarpe. jauciu, kad reikia begti pirkti sauskelniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2006 06 16, 09:33)
Na bet dar einu pas esamą šefą kalbėtis. Bijau kaip...  unsure.gif

Po visų pokalbių ir derybų likau senajame darbe smile.gif
Su +500Lt alga rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites mielos, noriu ne patarimo, o issiverkt ant jusu peties. Neseniai suradau sau darba- pavadavima. Patiko nelabai, bet jau pradirbau 3 men ir kaip ir pripratau. Vakar kaip perkunas is gedro dangaus- buvusi darboviete pasiule man geresni darba, arciau namu- zodziu- dirbk ir dziaukis. Viska suderino, as parasiau prasyma, kuri patvirtino. Siandien patenkinta nulekiau i buvusia darboviete pasigirt ir parasyt prasyma atleisti is darbo. Nuvaziavau is karto i nauja draba nunest reikiamu dokumentu ir pasirodo mane jau nebepriima blink.gif
Pasirodo direktore jau turi zmogu i ta vieta. Man pasiule sukurti 0,75 etato. Man aisku neapsimoka pereit. Dabar esu soke. Nezinau ka daryt- ar dirbti mazesniu kruviu, ar patirti didziausia geda- eit atsiimt prasymo ir grizt i sena darba. verysad.gif blink.gif
P.S. istaiga valstybine- Vš. Į. Tokios kiaulystes man nieks nebuvo padares ir jums nelinkiu. O ka jus darytume mano vietoje?
Atsakyti
Dovyte uzjauciu tave tikrai labai skaudu kai tau kazka pazada o paskui op per kelias sekundes ir atima gun_bandana.gif bash.gif aggressive.gif
Atsakyti
Dovyte, tavo vietoje mažiausiai galvočiau apie gėdą. Pirmiausia išsiverk, išsinervink, o nusiraminusi apgalvok galimybes+perspektyvas. Ar tau apsimoka eiti ten, kur tave apgavo? O gal čia kvailas nesusipratimas? O gal tave ir toliau apgaudinės? kokios galimybės ir perspektyvos po metų-dviejų? Apie darbovietę, kur parašei prašymą dėl išėjimo - ar tolerantiškas, normalus suprantantis vadovas? Gal verta su juo pašnekėti, paklausti jo nuomonės ir požiūrio? Be to, dar turi laiko atsiimti prašymą ir persigalvoti ir pagal Darbo kodeksą. Irgi - kokios perspektyvos? Kaip su pasitikėjimu? ir visi kiti tau rūpimi dalykai. Apgauta likai ne viena, taip pasitaiko ir jokia čia gėda. Galvok apie save, kad reikės - tas supras...
Atsakyti
Aciu, kad paguodziat verysad.gif Vis dar nezinau ka darysiu. Svarbiausia, kad cia jie patys man pasiule, as ju neieskojau, o dabar tokia kiaule pakiso... Mergaites, bukit atsargios, pasirodo valstybinese istaiguose dar didesnes nesamones darosi: kaire nezino , ka daro desine. Ir svarbiausia, man pareiskia: per greit parasete prasyma iseit is darbo. O naujame darbe tureciau dirbt jau treciadieni blink.gif
Atsakyti