QUOTE(*plepute* @ 2006 05 28, 20:01)
Viskas priklauso nuo darbo pobuzdio ir imones. Siaip darbdaviai linke nelabai vertinti daktaro laipsnio, todel kad patys jo neturi. Dziaugsmas del tavo laipsnio jiems reikstu pripazinima, kad patys neturi to, ka labai vertina. Todel jie geriau "nusprendzia" jo nevertinti Laipsni vertins tik tie darbdaviai, kurie patys ji turi, arba kurie isitikino, kad toks darbuotojas is tiesu yra labai vertingas (tada jie jau ir mokes daugiau uz laipsni). To gali tiketis tik labai didelese, turtingose ir pazengusiose imonese...
Apibendrinant, patarciau savo daktaro laipsnio ypatingai nepabrezti ir nebandyti vien tik juo pagristi kodel pretenduoji i sias pareigas. Ta prasme, idealiausias variantas yra toks: "As turiu daug patirties, todel noreciau isbandyti save siame darbe. Be to, as turiu nemazai ir teoriniu ziniu apie tai (esu parasiusi desertacija tokia ir tokia tema), todel manau, kad sios zinios padetu man taikyti patirti, kuria jau turiu". Kazkas tokio
Apibendrinant, patarciau savo daktaro laipsnio ypatingai nepabrezti ir nebandyti vien tik juo pagristi kodel pretenduoji i sias pareigas. Ta prasme, idealiausias variantas yra toks: "As turiu daug patirties, todel noreciau isbandyti save siame darbe. Be to, as turiu nemazai ir teoriniu ziniu apie tai (esu parasiusi desertacija tokia ir tokia tema), todel manau, kad sios zinios padetu man taikyti patirti, kuria jau turiu". Kazkas tokio
Pirmiausia noreciau padekoti uz atsakyma ir iskart vel klausiu.
O tuomet kaip daryti su CV? Neirasyti - nesinori saves nuvertinti, o irasius gali vien del to nekviesti. Suprantu jeigu tai butu auksto lygio vadovo pareigos. Tuomet tai butu privalumas.
Gal tuomet motyvaciniame laiske aprasyti tai apie ka Tu minejai (disertacijos tema, igudziai ir pan.)?
Nesu gi sausa teoretike. Nuo bakalauro dirbu privacioje imoneje. Kruva visokiu tobulinimosi kursu turejau ir pan.